beyler bazı arkadaşlarımız önder özen gitti diye yönetime çok kızıyor ama zaten bu projenin olmayacağı gün gibi belli. öncelikle bu proje zaman ister sabır ister. aramızdan bazı aklı selim arkadaşlar varsın 2 yıl şampiyon olmayalım ama alt yapımız sağlam olsun, pilot takımlarımız sağlam olsun kısacası önder özen projesi rayına otursun istiyordu. aslında bu en mantıklı bekleyiş kısaq vadede sancılı ama uzun vadede çok kazançlı bir işti. lakin beşiktaş taraftarının yada türk insanının çoğu aklı selimdeğildir. onlar kısa vadede başarı ister özen projesi falan dinlemez. eğer önder özen istifa etmemiş olsaydı ve lige başlasaydık, alınacak 2 mağlubiyette oklar önder özeni hedef alacaktı. zaten önder özeni istemeyen bazı dinazorlar da tribünleri çok rahat ayartabilir. adam zaten trilyoner tribünde 50 şer liradan 50 kişiyi tutsa önder özeni istifaya çağırın dese kşı soğuğunda az taraftarın bulunduğu olimpiyat stadı inlerdi. önder özen gururlu insan istenmediği yerde durmaz zaten istifayı basardı. aramızdan bazı arkadaşlarımız çok umutsuzluğa kapılmış durumda her olayın olumsuz durumunu görmekte arkadaşlar n'olur kendinizi bu kadar kahretmeyin türk futbolu zaten bu dinazorların elinde önder özen de bu sistemin kurbanı bununla fikret orman da baş edemez bir başkası da baş edemez bu yüzden önder özen gittiğinden beri yönetim düşmanımdır diyen arkadaşlar bizim düşmanımız yönetim değil bu dinazor zihniyetidir bunu çözmenin yolu ise kulüpte daha çok kongre üyesi barındırmaktır özellikle dinazor iş adamı olmayan kesimden yoksa işimiz yaş. aşağıdaki videoda bu dinazorları çok net biçimde görebilirsiniz bu dinazorlar kulübe üye sayısını az tutmak isteyecek kadar Beşiktaş aşığıdır(!)
Beşiktaşın sahibi taraftarıdır lafı kadar komik laf yoktur ha. Beşiktaş'ın sahibi bedava kongre üyeliği aldıran kodamanlarıdır. Sokarlar başıboş amaçsız adamları kendi menfaatinde istediklerini yaptırırlar.
Bir de biz nankör taraftarızdır. Kimse gidip üyelik falan almaz. Adam daha formayı geçtim bileklik almaktan aciz.
Bir de kongre üyeliği nasıl gerçekleşiyor. Bir kere 1200 ödeyip yıllık 120 lira mı aidatı. Yoksa her sene 1200 lira mı ödüyorsun?
Yıldız aldıkları sürece ve vizyonlu olma yolunda ışık verirlerse lafımız olmaz zaten her şey Beşiktaş için
quote:
Orijinalden alıntı: EleSuDökenSuat
Beşiktaşın sahibi taraftarıdır lafı kadar komik laf yoktur ha. Beşiktaş'ın sahibi bedava kongre üyeliği aldıran kodamanlarıdır. Sokarlar başıboş amaçsız adamları kendi menfaatinde istediklerini yaptırırlar.
Bir de biz nankör taraftarızdır. Kimse gidip üyelik falan almaz. Adam daha formayı geçtim bileklik almaktan aciz.
Bir de kongre üyeliği nasıl gerçekleşiyor. Bir kere 1200 ödeyip yıllık 120 lira mı aidatı. Yoksa her sene 1200 lira mı ödüyorsun?
Beşiktaşa giriş ücreti 1200 tl dir. her sene 120 tl aidat ödersin fb ve gs ye giriş ücreti 10.000 tl dir. her sene 200 tl aidat ödersin. buna rağmen bizim üye sayımız fb ve gs nin 10 da 1 i kadardır. Beşiktaş taraftarının vizyonu budur. çoğu üyenin aidatını başkan adayı öder yani aday oy satın alır(hem orman hem adalı) bu yüzden bu taraftara 3.lük müstehak
Ulan harbiden sudan ucuz bizde. Ama yine de gram katkı sağlanamıyor. Yazık valla. Sozde büyük taraftar grubu. Şu kongrenin Fenerbahçe kongresini ikiye katlaması lazım. Ama yarı bile edemiyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Mockingbird13
quote:
Beşiktaşa giriş ücreti 1200 tl dir. her sene 120 tl aidat ödersin fb ve gs ye giriş ücreti 10.000 tl dir. her sene 200 tl aidat ödersin. buna rağmen bizim üye sayımız fb ve gs nin 10 da 1 i kadardır. Beşiktaş taraftarının vizyonu budur. çoğu üyenin aidatını başkan adayı öder yani aday oy satın alır(hem orman hem adalı) bu yüzden bu taraftara 3.lük müstehak
Galatasaray üyelerini çoğunlukla lise içinden ve az da olsa üniversiteden aldığı için geçerli bir kıstas değil.
Sayı az mı? Evet yine de çok az.
quote:
Orijinalden alıntı: DeTaXs
quote:
quote:
Galatasaray üyelerini çoğunlukla lise içinden ve az da olsa üniversiteden aldığı için geçerli bir kıstas değil.
haklısınız ben de gece gece onu düşünmeden yazmıştım sonradan uçuk olduğunu fark ettim ama sorun şu 27 bin üyenin 6 bini aidat yatırıp oy kullanabiliyor taraftarın 120 tl aidatını bile başkan adayı ödüyor. 120 lira dediğin nedir ki sen kulübüne hafatada 2.5 tl ayıramıyorsan biz neyden bahsediyoruz?
Evet ama mesela Fenerbahçe'nin de son başkanlık seçiminde de toplam oy kullanan kişi sayısı 9 bin civarı. 18 bin ve 27 bin sayıları suni yani. Ve yine söylüyorum çok az.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: DeTaXs
quote:
quote:
haklısınız ben de gece gece onu düşünmeden yazmıştım sonradan uçuk olduğunu fark ettim ama sorun şu 27 bin üyenin 6 bini aidat yatırıp oy kullanabiliyor taraftarın 120 tl aidatını bile başkan adayı ödüyor. 120 lira dediğin nedir ki sen kulübüne hafatada 2.5 tl ayıramıyorsan biz neyden bahsediyoruz?
Oy kullanma hakkı olan 12bin kişi var kullanan 6bin kişi yine yanlış sayılar hocam
EleSuDökenSuat
kullanıcısına yanıt
hocam bence herkes üye olmalı, bir kere 1200tl çoğu kişi için zor olmamalı, zaten sonra ödenen aidat para değil. 1200tl benim birkaç aylık sigara param.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme