Herkes biliyor ki fenerbahçe yönetimi; diğer kulüplerdeki yöneticilerin, teknik direktorlere olan söz hakkından çok daha fazla söz hakkına sahip bir yönetici topluluğu vardır. Yani zamanında aziz yıldırım futbol takımını bile yönetirken kimse bana transferleri aykut hoca yaptırıyor demesin.
Şimdi gelelim transfer konusuna,
Aykut hoca şu şu şekilde oynamayı planlıyorum şu dizilişte şu tip oyunculara ihtiyacım var ve alternatif oyuncular bunlardır der ve yönetime bildirir. Dünyanın hiçbir yerinde olmayıp sadece türkiyede olan menajerler,kulüplere oyuncu pazarlarlar. Başkanım bak bende şöyle bir oyuncu var şu şu şunu yaptı çok da uygun sizin takıma getirelim imza attıralım der ve nerde sakat kırık çıkık iş yapmayan problemli oyuncu varsa türkiyeye getirir yani temeli sağlam olmayan 60 yıllık binanın içini boyatıp yeni eşyalarla süsleyerek kiralamak isteyenlere 300 tl olan kira bedeli yerine 1500 tl kira istemek gibidir.
Sıkıntılı nokta şudur. Lensin nasıl oynadığını hepimiz biliyoruz. Yönetim de biliyo aykut da biliyo ama aykut diyo ki bu benim oyun planıma uygun değil biz atletico madrid gibi takım halinde oynuycaz herkes çalışmak zorunda lens çalışma zdiyip aldırmıyor. Ama yönetim de şunu demiyor ki aykut saçmalama lens bu, sen bu oyuncuyu bırakıcaksın bak beşiktaşta ilgileniyo yapmayalım bu bir hatadır diyemiyo mu ?