Şimdi Ara

Yönetimin İstifa Maçı Göztepe Maçı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Göztepe bu maçı alacaktır.Yönetim istifa edecek ve en azından gelecek sezonu kurtaracağız.

• Borges Mustafa'nın adamı
  • Hocama üzülüyorum şu kadroya rağmen takımı tepede tutuyor.En çok gıcık olduğum ise başarısız yönetimin hoca sayesinde hala yönetimde kalması.
  • Kıvır kıvır bir sağdan bir soldan... Asena görse utancından asar kendini
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şampiyon GALATASARAY

Kıvır kıvır bir sağdan bir soldan... Asena görse utancından asar kendini
    Bedaqva sucuk güzel mi ?
  • Çocukları alalım pist'den lütfen ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: strong mind strong body

Bedaqva sucuk güzel mi ?

Alıntıları Göster
    Sucuğun tadını unutamadın di mi?

özlemişsindir sen daha ufağı var sosis niyetine senin gibi veletleri eğlendirir adres ver gönderelim lazım olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şampiyon GALATASARAY

Sucuğun tadını unutamadın di mi?

özlemişsindir sen daha ufağı var sosis niyetine senin gibi veletleri eğlendirir adres ver gönderelim lazım olur

Alıntıları Göster
    Fatih Hoca yönetimi karşısına aldı ben hocamın yanındayım ,Mustafam diyen sizler tercihinizi yaptınız .Hocamızı savunacağız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu ikilinin acilen gitmesi, bir daha da kulubun kapisindan sokulmamasi gerekiyor.

Profesyonel, ne yaptigini bilen bir baskanla Fatih Terim uzun yillar basaridan basariya kosar. Adam bugunu degil yarini dusunuyor.
  • şu başlığı atan biri hala utanmadan sıkılmadan , yorum yapmaya devam ediyor ya ona yanarım .. Sorsan muhteşem futbol bilgisiyle sana saatlerce maç analizide yapar :)

Anlamıyonuz futboldan 3 ıhtimalli sonucu olan bır sporda sallıyonuz %33 sansın var tutarsa bak dedim olacak , tutmazsa bahane üretecen, ne bır analiz nede bir rakip takım takibi var.. Konuşmaya degmeyecek taraftarlarsınız :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miskin_yek -- 26 Ocak 2019; 22:18:27 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.