Şimdi Ara

Yönetimle transfer hakkında görüşme.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mesela çok isteyipte alamadığımız bir futbolcuyu yönetime bildirip al diyebiliyormuşuz. Nasıl yapacaz biri yardımcı olabilir mi?

• Bildiğim kadarıyla öyle bir şey yok oyunda. Ama şöyle bir şey olabilir. Mesela almak istediğin bir oyuncu var ve paran yok. O zaman yönetime başvuruyorsun. İşte kaçırılmayacak bir fırsat var gibisinden. Onlar sana bütçe verirse alıyorsun..
  • Hayır var. Adını vermiyim bir sitede karşılaştım yazdım o konuya kimse cevap vermedi daha. 40 m € verip alamadığı transferi başkanla görüşmüş başkan 30 m € ya getirtmiş o futbolcuyu.
  • Adam takımın üstünde bir oyuncuysa transfer teklifi ekranında en altta intreact with board diye seçenek var. Yönetimle görüşüp ikna ediyorsunuz, (Genelde rakiplerin gerisinde kalırız deyince kabul ederler) ondan sonra kulüp başkanı bizzat transferi yönetiyor. Parayı o hallediyor, oyuncu kabul ederse teklifi adam geliyor.
  • hocam şunu biraz daha detaylandırırmısn?

ilk önce teklifmi yapmalıyız oyuncuya? veya o intreact with board dedikten sonra sırayla hangilerini tıklamalıyız cevap yazabilirmisin.

detaylı bir anlatım bekliyorum
  • Beyler size yönetici olduğum sitede kendi yaptığım resimli yani detaylı anlatımı göstereceğim işte link
    http://www.pesfifafm.com/forum/fm-2011-oyun-rehberleri/32762-yonetime-oyuncu-aldirmak.html
    Burda detaylı bir şekilde anlattım umarım yardımcı olmuşumdur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quintana!

hocam şunu biraz daha detaylandırırmısn?

ilk önce teklifmi yapmalıyız oyuncuya? veya o intreact with board dedikten sonra sırayla hangilerini tıklamalıyız cevap yazabilirmisin.

detaylı bir anlatım bekliyorum

Teklif ekranında çıkıyor "Intreact with Board" yazısı. Ona tıklayınca yönetime 3 seçenekten birini söyle onlar yüz vermezse rivals falan olanı seç. Ondan sonra ikna olurlarsa alıyorlar, olmazlarsa almıyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.