Beyler başlıkta belirttiğim gibi yorick hakkında bir kaç tüyo verebilirmisin buildi ne şekilde olur falan bu şekilde şimdiden Teşekkürler
Mr bot manamune(core item) trinity warmog banshe son itemide oyunun gidişine gore cikarsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Münferit
Mr bot manamune(core item) trinity warmog banshe son itemide oyunun gidişine gore cikarsin.
spirit visage lanede uygun mudur?
Benim en son patchlerde gördüğüm lifesteal ile e skilli calışıyordu sanırım, "manamune spirit visage bt" yaparsan baya yararını görürsün lanede bence.Diğerlerinide gidişe göre bot marmog frozen gaunletmi ne vardı sanırım iyi gidiyor.
Benim buildim Tenacity bot - manamune - warmog (malum herkese alınıyor) - Iceborn Gauntlet (mana armor ve cdr veriyor bence yoricke trinity dnen daha iyi gidiyor ) Bu build ile late game de tanky oluyorsun ve Manamune muramana olunca gelen özelliği ile iyi damage atabiliyorsun . Geriye kalan itemi oyunun durumuna göre alabilirsin eğer karşıda çok ad varsa veya adc kasmışsa Frozen Heart güzel oluyor veya ap varsa maw of malmortius da alabilirsin .
iceborn warmog banshe manamune mr bot son olanı kendin seç
quote:
Orijinalden alıntı: Su İçen Adam
quote:
Orijinalden alıntı: Münferit