Şimdi Ara

Yorick Neden Kitli Gorunuyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
1.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ranked da ve Normal oyunda yorick kapalı gorunuyor nedenini bilen bir arkadas bilgi verebilirmi acaba ?

• Çünkü o Yorick !!!!!!!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pimpirik Domates

Çünkü o Yorick !!!!!!!!!!

tamam
  • Geçen bana ergen gibi mesajlar atıyorsun diyen ve bloklayan kişi kaç gündür attığı saçma sapan mesajlarla dikkatimi çekiyor.Böyle çelişkide olan bir gün öyle bir gün böyle davranan kendi lafının arkasında duramayacak kişileri bloklamak lazım esas.

Konuyu açan arkadaşa gelirsek relog yapmayı denedinmi oyundan çıkıp bir daha gir birde emin misin normal gamede şeçemediğini rankedde banlanmış olabilir.Aklıma bir ihtimal daha geliyor heroyu satın almadığına dair ama bilemiyorum o kadar bilgin vardır oyun hakkında herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miayke

Geçen bana ergen gibi mesajlar atıyorsun diyen ve bloklayan kişi kaç gündür attığı saçma sapan mesajlarla dikkatimi çekiyor.Böyle çelişkide olan bir gün öyle bir gün böyle davranan kendi lafının arkasında duramayacak kişileri bloklamak lazım esas.

Konuyu açan arkadaşa gelirsek relog yapmayı denedinmi oyundan çıkıp bir daha gir birde emin misin normal gamede şeçemediğini rankedde banlanmış olabilir.Aklıma bir ihtimal daha geliyor heroyu satın almadığına dair ama bilemiyorum o kadar bilgin vardır oyun hakkında herhalde.

relogda attım cok sey denedim hatta custom game de bile denedim kapalı gorunuyor hero :S
  • Heroyu ip vererek aldın değilmi yada geri vermek için ticket filan attınmı?
  • Temporarily Disabled diyor .

Summoners!

We have identified an issue with the champion Yorick-The Gravedigger that is affecting live games. For this reason, the champion has been temporarily disabled while we work to address the problem. We apologize for the inconvenience. Thank you for your patience.

Stay tuned for more updates!

Böyle bir açıklama gelmiş . Acaba heroyu iptal edip satın alan herkese parayı mı verecekler ki ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Caitlyn ne durumda ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Geçen bana ergen gibi mesajlar atıyorsun diyen ve bloklayan kişi kaç gündür attığı saçma sapan mesajlarla dikkatimi çekiyor.Böyle çelişkide olan bir gün öyle bir gün böyle davranan kendi lafının arkasında duramayacak kişileri bloklamak lazım esas.

Bırak takma o tipleri, foruma bir katkı da bulunmayıp boyuna post kasma peşinde olan tipler.

Bu arada Yorick bende de kapalıydı, maçta tam seçecektim Yorick kapalı takımda seçen de yoktu.

@soyugur

Sağol bilgilendirme için. Yorick'in kaldırılacağını zannetmiyorum muhtemelen bir bug oluştu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nihilous -- 11 Ağustos 2011; 20:49:20 >

• quote:

Bloklu falan değilsin.O dediğin kişide ben değilimdir.Yaralayacak biçimde böyle akılda yer eden mesaj bırakmam.Mesajımda saçma değil az açayım o yorick olduğu için açılmıyor.Patnheon açılıyor Sona açılıyor Yorick açılmıyor.Bende inanamadım ama oluyor.

• Panpa levelin yetmiyor olabilir mi ? O sadece üstte ki troll gibi max levela ulaşanlarda açılıyor olabilir belki . Bi sorsak cevap verir mi acep ? Onda açık mıdır değil midir ?
  • Buraya attığın son mesaj zaten belli ediyor geçenelerde bana ergen deyip de şuanda kendin ergen(senin deyiminle) gibi davranıyorsun.
    Daha 10gun olmus bu mesajı atalı fakat unutmuşsun.Mesajın aşağıda

"
    Konuyu okudum da lol şakirtliği kavramını foruma kazandırmamız lazım.

@Miayke blokluyorum

ergenin tekisin böyle hareketlere tahammül edemiyorum.

"

Dh de aynı nick ve aynı avatarı kullanan başka bir domates yoksa bu mesajı atan kişi sensin.
    Demek ki bu mesajda post kasma girişimlerindenmiş.
  • Görmezlikden geliyorum, yinede cevaplıyım

Bende sorun yok.

Edit:daha şimdi gireyim dedim aynı sorun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pastacı Fırınzade Efendi -- 11 Ağustos 2011; 21:02:54 >
  • quote:

Görmezlikden geliyorum, yinede cevaplıyım

Bende sorun yok.

Edit:daha şimdi gireyim dedim aynı sorun

İftarı yaptık
  • "Bloklu falan değilsin.O dediğin kişide ben değilimdir."

"@Miayke blokluyorum

ergenin tekisin böyle hareketlere tahammül edemiyorum. "

"Görmezlikden geliyorum, yinede cevaplıyım "

Gerçekten ilginç bir insansın.Neyse uzatmaya gerek yok konuyu açan arkadaşında sorusu cevaplanmış zaten.

Umarım bunda sonra insanlara küçük düşürücü laflar ederken birkez daha düşünürsün yada aynaya bakma zahmetine girersin.Çünkü birine yukarıdan bakıp nasihat verip sonraki gün kendin aynı şeyleri yaptığında alıcağın tepkiyi de hesap et lütfen.

• quote:

"Bloklu falan değilsin.O dediğin kişide ben değilimdir."

"@Miayke blokluyorum

ergenin tekisin böyle hareketlere tahammül edemiyorum. "

"Görmezlikden geliyorum, yinede cevaplıyım "

Gerçekten ilginç bir insansın.Neyse uzatmaya gerek yok konuyu açan arkadaşında sorusu cevaplanmış zaten.

Umarım bunda sonra insanlara küçük düşürücü laflar ederken birkez daha düşünürsün yada aynaya bakma zahmetine girersin.Çünkü birine yukarıdan bakıp nasihat verip sonraki gün kendin aynı şeyleri yaptığında alıcağın tepkiyi de hesap et lütfen.

Öyle bir mesaj yazdığını bende hatırlıyorum. Ve HEAD SHOT!

• bende hatırladım şimdi, sonuç?
  • her konuda olduğu gibi konu direk 2 kişinin kavgasına dönüşmüş.

ne zaman büyüyeceksiniz??
  • quote:

Orijinalden alıntı: caitlin

her konuda olduğu gibi konu direk 2 kişinin kavgasına dönüşmüş.

ne zaman büyüyeceksiniz??

2v1 kardeşim.

1v1 barona gelin!
  • Sonuç? Sonuç durmak yok yola devam istiyorsan ver üyelik bilgilerini bende senin yerine kasarım konulara girip tamam, oldu, evet filan yazarım.Level atlamana yardımcı olurum hatta hesabını +8 e basarım.
  • quote:

bende hatırladım şimdi, sonuç?

Kuyruğunu kıstırıp gitmeyi deneyebilirsin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.