Şimdi Ara

Yorick oynayan kaldı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yorick güzel bir rework almasına rağmen şuan oynanmıyor. Şuan oynanmamasının sebebi ne sizce ?

Kendi fikrim ; oynaması sıkıcı eşyalar pahalı bully değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 500 civarı yukarı koridor oyunumda 2 kere gelmiş olması lazım.Takım savaşlarına katkısı olmadığını düşünüyorum diğerleri kadar.Alternatifleri tercih ediliyor.Ayrıca koridorda zorbalığa maruz kalabiliyor kolayca
  • berbat bir rework aldı eski halini çok özlüyorum
  • Koridorda gayet güçlü. Q ile mezarları hazırlıyoruz. Sonra w tutturuyoruz. Hemen Q basıp minik yaratıklarımızı kaldırıyoruz. W içinde olan rakibe E tutturmak çok kolay. E'ye basıp izliyoruz. Zombiler fena vuruyor. İsterseniz siz de gidip kürekle rakibi gömmeye yardım edebilirsiniz. W ile ganklerden kolayca kaçabilir. Q sustain+ damage. Ultisi harika. Aslında viable ama iyi oynamak gerek. Tflerde de W-Q-E kombosu gayet işe yarıyor.

Bizim milletin kafası bu ne ya vurmuyor bu çar tek yiyor diyerek bir kaç maç deneyip bırakmak olduğu için ortalıkta yorick yok.
  • Karşıma geldiğinde eziyet çekiyorum durulmuyor koridorda ya da ben karşısında nasıl oynayacağımı bilmiyorum

• BlazeR ` myth kullanıcısına yanıt
    En son ne zaman yorick gördün yada oynadın

• quote:

Orijinalden alıntı: Vinsmoke Sanji

berbat bir rework aldı eski halini çok özlüyorum

eski yorick mainlerdensiniz sanırım hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    3 yıl önce açıldı
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rework alırken bile üzerinde durulmayan şampiyonlardan. Riot kostüm satmayan şampiyona niye adam gibi rework versin? Diğer örnekleri Mordekaiser, Skarner.
  • Yorick 5 yıldır kostüm bile almıyor halbuki gayet uygun bir şampiyon. Belki seneye destansı kostüm alır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tonyukuk

quote:

Orijinalden alıntı: Vinsmoke Sanji

berbat bir rework aldı eski halini çok özlüyorum

eski yorick mainlerdensiniz sanırım hocam.

Evet hocam öyleydim bi aralar
  • Gayet guclu bir karakter yorick.lanede q spamlayim 3 4 mezar hazirliyoz rakip bize daldimi uyandirip e ile isaretliyoruz bundan sonra bize dokunmuyorlar buda isimize geliyor.soyleki ben yorick ile split push oynuyorum.oyundaki en iyi split push yapanlardan ilk 3'e rahat girer.ultisi cok guclu ama uzin suren savaslarda etkisini gosteriyor.% olarak ek hasar saglamasi daha cok vurmamizi ve triforce harici hasar eksigimizi kapatiyor bu sayede defans esyalari alarak ultimizden maksimim verim elde ediyoruz.ultisinin minion olunca ghoul cikarmasi cok kullanisli.

Biraz pratik ve cabuk dusunme gerektiriyor baktiniz karsi takim midden yardirmaya basliyor hop bottab yardiriyoruz.

• Karşima geldiginde eziyet cektirdi karsisinda oynayamadim ayrica ayrik ittirmesi guclu bence ama rework gecirdikten sonra belli sure oynanip unutuldu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hurricane10

Rework alırken bile üzerinde durulmayan şampiyonlardan. Riot kostüm satmayan şampiyona niye adam gibi rework versin? Diğer örnekleri Mordekaiser, Skarner.

poppy en beteriydi o neden güzel rework aldı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DürümYiyenSolucan

En son ne zaman yorick gördün yada oynadın

En son dün gördüm. Illaloi ablamızla kendilerini dövdüm ancak kaybettim. En son 1 ay önce falan oynamışımdır.
  • 11_serhat_11 kullanıcısına yanıt
    Poppy, Yorick kadar değersiz görülen şampiyonlardan değildi. En basit tabiriyle reworkten önce bile useless değildi Yorick gibi. Yorick 20ten sonra çöp oluyordu yürüyen warda dönüşüyordu.
  • Yeni yoricki bi süredir oynuyorum benim gözümde durumu 6 levelden sonra gank yerse 2 kişiyi aynanda eritebilcek ilk kuleyi garanti alabilcek ve 3v1 rahat girip çıkabilcek bir çar şuan 15 oyun oynadım ve 10W/5L (kaybettiğim oyunlardan biri trollediğim için biri de mavi ekran yediğim için)
  • Skillseti temasi cok hos karakter. Begendigim reworklerdendi. Meta geregi pro arenada alan yok belki de. Natilus maokaiden sira gelmiyor bile onlara. Guclu car olmasina ragmen otpsine bile denk gelmedim bende.

• Benim main Yorick.Koridorda durdurulamıyor.Şu ana kadar sadece İllolai ve Singed zorladı,oda uzun sürmedi zaten :D

Yorick'in asıl özelliği deli gibi lane pushlayabilmesidir.

Hortlaklarınız ve karınızı çıkarıyorsunuz siz orda değilkende ittiriyorlar zaten.

Tf'de adc yi rahat bir sekilde çıkarabilir.Ama hortlaklarımız olması lazım çünkü hasarın büyük kısmını onlar veriyor.Ultiyide bastık mı 1 kill cepte eğer konumunuz iyiyse 2 yi 3 ü bile bulabilir.

Yorick ve Mordekaiser'in en önemli özelliği gank yediklerinde ikisinide alıp ölmemelidir.O yüzden favorimdir bunlar.Herkes yasuo zed oynucak değil ya :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.