Şimdi Ara

Yorick Rework (Yetenekleri açıklandı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://tr.leagueoflegends.com/tr/featured/yorick-champion-update

W,E,Sis gezginleri çok op olmuş onun dışında güzel ve temasına uygun bir şampiyon olmuş.Sis gezginlerininde E ile işaretlenenlere hortlak gibi atlamasıda tuhaf

• sonunda değişti yorick
  • Bana çok vuruyormuş gibi geldi çar. Şimdiye kadar hiç bir champ tanıtım videosunda yeteneklerin üzerinde denendiği çarın ölmeyi bırak adam akıllı hasar yediğini görmemiştim, itemsız çekiyorlar çünkü videoları 2 tane aynı level çarda. Direk tek attı ultiyi açınca Morde'ye
  • dota bi hero vardı adı aklıma gelmedi ağaçlardan falan yaratık çıkarıyordu onun gibi bir şey olmuş. acaba jungle iyi dönebilir mi onu düşünüyorum güzel dönerse jungle olarak oynanır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teemo Erdoğan

Bana çok vuruyormuş gibi geldi çar. Şimdiye kadar hiç bir champ tanıtım videosunda yeteneklerin üzerinde denendiği çarın ölmeyi bırak adam akıllı hasar yediğini görmemiştim, itemsız çekiyorlar çünkü videoları 2 tane aynı level çarda. Direk tek attı ultiyi açınca Morde'ye

Poppy gibi olacak muhtemelen,çıktıgında çok vuracak,biraz oynanacak sonrada nerfleyecekler.
  • Temasına uygun olmuş
  • Son zamanlarda ki en güzel değişiklik . Şampiyonun teması korunmuş .
  • Ezergeçermiş galiba. Turnuvalarda pek görmesek de derecelide alınır muhtemelen. Bu arada iki ayrı koridoru ayrık olarak ittirebilmek güzel olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRTFR

Ezergeçermiş galiba. Turnuvalarda pek görmesek de derecelide alınır muhtemelen. Bu arada iki ayrı koridoru ayrık olarak ittirebilmek güzel olmuş.

Bariz Juggernaut. En ufak bir mobilitesi yok şampiyonun.
  • Warcraft'taki Guldan'a benziyor sanki .
  • ben de HOTSta aynı nazeebo olmuş diyim de tam olsun bari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whoper0 -- 23 Ağustos 2016; 23:13:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cja

dota bi hero vardı adı aklıma gelmedi ağaçlardan falan yaratık çıkarıyordu onun gibi bir şey olmuş. acaba jungle iyi dönebilir mi onu düşünüyorum güzel dönerse jungle olarak oynanır

Dirge den bahsediyorsun. Yetenek gücü tank herosu. Çok severdim kendisini.
    Hero ile ilgili konuşacak olursam ghoullerin hasarı çok fazla gibi geldi bana.
  • Kesin upuzun menzilli bi yeteneği olur diyordum bu sefer turnuvalara yönelik bi rework yapmamış riot yine lanei domine edecek kanser bi champ olmuş

• Bildiğin kill aldığı zaman haseresi çoğalan malzaharin w skilline benzemiş sürekli hortlak cagiriyo w şu swainin w ya az benziyo veigar e swain w karışımı

• Nature's Prophet LUL
  • çok güzel olmuş. Eski mantık devam. Lane 'i adama dar et hatta onu oyundan düşür, ama late game de güçsüz ol. Aynı mantık devam ettirmişler. Zaten sorun da yorick'in artık lane ezici olamamasıydı. sezon 2 de 3 te yorick görünce korkardı insan counter'ı yoktu doğru düzgün çünkü. Daddy is back !
  • güzel gözüküyor ama klasik rito ilk çıktığında abartılı güçlü yapıyor, sonra zamanı gelince basıyor nerfi =)
  • prolar oynamaz bunu. atılması yok savaş başlatma yetenegi yok. o yüzden tutmaz. tek başına ayrık ittirme icin tercih edilmez. daha mantıklı pikler var ayrık ittirme icin.
  • Galiba early herosu yapmisar yine latede copse oynanmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baya op gözüküyor.
    Bakalım nasıl olacak demeyeceğim, full tank gidecek ama tek atacak.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.