Şimdi Ara

Yorick Rework (Yetenekleri açıklandı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Poppynin hiç bir zaman hasarı yoktu ki q dan başka hasar yeteneği yok e pek kullanışlı olmuyor q da menzil sıkıntılı yani çok saçma hero nerf atmasalar da birşey değişmezdi bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bloodimir

çok güzel olmuş. Eski mantık devam. Lane 'i adama dar et hatta onu oyundan düşür, ama late game de güçsüz ol. Aynı mantık devam ettirmişler. Zaten sorun da yorick'in artık lane ezici olamamasıydı. sezon 2 de 3 te yorick görünce korkardı insan counter'ı yoktu doğru düzgün çünkü. Daddy is back !

Harbi hatırlıyorum , melee alıyorsun q ile kafana vuruyor menzilli alıyorsun yaratıklarla farm yaptırmıyordu.
  • By_DoMiNo kullanıcısına yanıt
    furiondan bahsediyor
  • Abi yorick gibi bi ucube yi bu kadar muhteşem bişey yaptılarsa evelynn için ayrı sabırsızlanıyorum yaaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: Dash.

prolar oynamaz bunu. atılması yok savaş başlatma yetenegi yok. o yüzden tutmaz. tek başına ayrık ittirme icin tercih edilmez. daha mantıklı pikler var ayrık ittirme icin.

deme oyle ne yapacakları belli olmaz. şahsen 2v1 durumlarında farmdan geri düşmeyecek hatta 2v1 bile zorlayabilecekmiş karşı tarafı geliyor bana.
  • quote:

quote:

prolar oynamaz bunu. atılması yok savaş başlatma yetenegi yok. o yüzden tutmaz. tek başına ayrık ittirme icin tercih edilmez. daha mantıklı pikler var ayrık ittirme icin.

deme oyle ne yapacakları belli olmaz. şahsen 2v1 durumlarında farmdan geri düşmeyecek hatta 2v1 bile zorlayabilecekmiş karşı tarafı geliyor bana.

Yorick eskiden öyleydi sonra meta değiştikçe çok güçsüz kaldı hem earlyde hem de latede. Şimdi eskisi gibi earlysini güçlü late'ini earlye göre daha güçsüz tutmuşlar. Muhteşem olmuş bence. Ty rito.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kantlock

quote:

quote:

Yorick eskiden öyleydi sonra meta değiştikçe çok güçsüz kaldı hem earlyde hem de latede. Şimdi eskisi gibi earlysini güçlü late'ini earlye göre daha güçsüz tutmuşlar. Muhteşem olmuş bence. Ty rito.

meta değişikliği item değişiklikleri yapılan onca buff nerf yorick hiç ellenmedi o da silindi öylece. Zaten eskiden de yorick picklemenin tek amacı karşındaki adamı oyundan düşürmekti. Jax,tryndamere,kayle,irelia gibi farm odaklı heroları aldıklarını görür görmez yapıştırırdın yorick'i adam 30-35 dakikalara kadar useless kalırdı. Sen de useless olurdun tabi iş yapabildiği tek skill'i ultisi kalırdı. Bir nevi oyunu 4v4 e taşırdı yorick. Gank atarsın 6 dan sonra double alır. Farm yaparken farkında olmadan harraslar. Tam bir lane bully hatta oyundaki en iyi lane bully. Riot yine heronun kimliğine sadık kalıp onu o şekilde değiştirmiş. Keşke sion'da da böyle yapsalardı. Büyük umutlarım vardı o eski sion gitti yerine tank sion geldi.

• Tam kanser gerosu olmuş o küçükler çok mu fazla vuruyo asnki
  • quote:

Orijinalden alıntı: 11_serhat_11

Poppynin hiç bir zaman hasarı yoktu ki q dan başka hasar yeteneği yok e pek kullanışlı olmuyor q da menzil sıkıntılı yani çok saçma hero nerf atmasalar da birşey değişmezdi bence

Basbaya tek atıyordu,eski maclari izlediysen görürsün.Ne zaman e ve pasif menzilin azalttilar o zaman metadan düştü.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kantlock

quote:

quote:

meta değişikliği item değişiklikleri yapılan onca buff nerf yorick hiç ellenmedi o da silindi öylece. Zaten eskiden de yorick picklemenin tek amacı karşındaki adamı oyundan düşürmekti. Jax,tryndamere,kayle,irelia gibi farm odaklı heroları aldıklarını görür görmez yapıştırırdın yorick'i adam 30-35 dakikalara kadar useless kalırdı. Sen de useless olurdun tabi iş yapabildiği tek skill'i ultisi kalırdı. Bir nevi oyunu 4v4 e taşırdı yorick. Gank atarsın 6 dan sonra double alır. Farm yaparken farkında olmadan harraslar. Tam bir lane bully hatta oyundaki en iyi lane bully. Riot yine heronun kimliğine sadık kalıp onu o şekilde değiştirmiş. Keşke sion'da da böyle yapsalardı. Büyük umutlarım vardı o eski sion gitti yerine tank sion geldi.

Eskiden mainim solotoptu. Yorick gördüğüm anda rage quit atacak duruma geliyordum. A

• nazeebo bu bildiğin pet çıkarma hapsetme falan wp Riot.

not : fazla op tek attı bildiğin mordeye

• Bloodimir kullanıcısına yanıt
    Yeni Sion güzel bence. Şu an tek sıkıntısı nerf'li olması. Kostüm geldi, buff atmadılar.

• Nedense ne zaman Yorick görsem aklıma Narutodaki Sasori ve Kankuro'nun kuklaları aklıma gelir. Rework olacağını biliyordum ama bu tarz bir şey olsa daha güzel olurdu sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRTFR

Yeni Sion güzel bence. Şu an tek sıkıntısı nerf'li olması. Kostüm geldi, buff atmadılar.

ben fighter yaparlar diye düşünmüştüm. lifesteal,farm yaptıkça can arttıran E kalır falan. Eski sion çok zevkliydi mid gidip apc teklemek öyle böyle zevk vermiyordu ayrıca top gidip hayvani lifesteal ile sadece bir hp itemi alarak 200 cs sonrası 4k hp ye yakın cana sahip olmak falan çok zevkliydi. yeni sion tabiki daha işlevsel daha güçlü ama ben böyle tamamen değiştireceklerini düşünmemiştim rework öncesi.
  • Diablo2deki necromancer olmuş

• Yeni malzahar gibi olur. Büyük ihtimalle de çıktıktan sonraki yamada ruhlarına nerf gelir.

Ben beğenmedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cja

dota bi hero vardı adı aklıma gelmedi ağaçlardan falan yaratık çıkarıyordu onun gibi bir şey olmuş. acaba jungle iyi dönebilir mi onu düşünüyorum güzel dönerse jungle olarak oynanır

Malfurion o. Alakasi yok.

Iyi ki de yok nefret ederim Malfuriondan. Oyunun en anti fun skillsetlerinden birine sahip.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.