Şimdi Ara

Yorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    TM2 = 367 Bin

Tercihlerim

1323076 Devlet KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İktisat (İkinci Öğretim) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi TRABZON 326000

1323084 Devlet KARADENİZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ İşletme (İkinci Öğretim) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi TRABZON 345000

1163099 Devlet DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ İktisat (İkinci Öğretim) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi KÜTAHYA 329000

1163229 Devlet DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ Maliye (İkinci Öğretim) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi KÜTAHYA 327000

1163102 Devlet DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ İşletme (İkinci Öğretim) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi KÜTAHYA 351000

1383027 Devlet MUĞLA ÜNİVERSİTESİ İşletme (İkinci Öğretim) İktisadi ve
    İdari Bilimler Fakültesi MUĞLA 346000

1443099 Devlet PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ İktisat (İkinci Öğretim) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi DENİZLİ 349000

1443102 Devlet PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ İşletme (İkinci Öğretim) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi DENİZLİ 347000

1473099 Devlet SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ İşletme (İkinci Öğretim) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ISPARTA 354000

1043483 Devlet AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ İşletme (İkinci Öğretim) Alanya
    İşletme Fakültesi ANTALYA 105 YENİ

1082025 Devlet BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ Ekonometri Bandırma
    İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi BALIKESİR 55 YENİ

1083142 Devlet BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ İktisat (İkinci Öğretim) Bandırma
    İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi BALIKESİR 458000

1083159 Devlet BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ İşletme (İkinci Öğretim) Bandırma
    İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi BALIKESİR 436000

1033062 Devlet AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ İşletme (İkinci Öğretim) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi AFYONKARAHİSAR 357000

1521105 Devlet ZONGULDAK KARAELMAS ÜNİVERSİTESİ İktisat İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ZONGULDAK 375000

1523026 Devlet ZONGULDAK KARAELMAS ÜNİVERSİTESİ İktisat
    (İkinci Öğretim)İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ZONGULDAK 351000

1523034 Devlet ZONGULDAK KARAELMAS ÜNİVERSİTESİ İşletme (İkinci
    Öğretim) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ZONGULDAK 342000

1793039 Devlet BİLECİK ÜNİVERSİTESİ İşletme (İkinci Öğretim) İktisadi ve
    İdari Bilimler Fakültesi BİLECİK 363000

1703022 Devlet KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ İşletme (İkinci Öğretim) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi KARAMAN 373000

1443176 Devlet PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ Felsefe (İkinci Öğretim) Fen-
    Edebiyat Fakültesi DENİZLİ 285000

1443204 Devlet PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ Arkeoloji (İkinci Öğretim) Fen-Edebiyat Fakültesi DENİZLİ 327000

1163278 Devlet DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ Arkeoloji (İkinci Öğretim) Fen-Edebiyat Fakültesi KÜTAHYA 315000

1023517 Devlet ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ Arkeoloji
    (İkinci Öğretim) Fen-Edebiyat Fakültesi AYDIN 55 YENİ

1463154 Devlet SELÇUK ÜNİVERSİTESİ Arkeoloji (İkinci Öğretim) Edebiyat Fakültesi KONYA 306000

1743011 Devlet NEVŞEHİR ÜNİVERSİTESİ İktisat (İkinci Öğretim) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi NEVŞEHİR 369000

1333081 Devlet KIRIKKALE ÜNİVERSİTESİ İşletme (İkinci Öğretim) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi KIRIKKALE 354000

1221286 Devlet GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ Arkeoloji Fen-
    Edebiyat Fakültesi GAZİANTEP 336000

1073051 Devlet ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ Felsefe (İkinci Öğretim) Fen-
    Edebiyat Fakültesi ERZURUM 331000

1073092 Devlet ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ Arkeoloji (İkinci Öğretim) Fen-Edebiyat Fakültesi ERZURUM 411000

1117528 Devlet CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ Antropoloji (İkinci Öğretim) Edebiyat Fakültesi SİVAS 402000

ilk 20 tercihten birini çok istiyorum ilk tercihlerimi ösym ye bildirdigimde ümidim daha çoktu ancak zamanla yitirmeye başladım sizce açıkta kalırmıyım 28 29 30. tercihleri açıkta kalmamak için yazdım ancak çokta istemiyorum dedigim gibi ilk 20 tercihten birisi gelirmi sizce

• 1082025 Devlet BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ Ekonometri Bandırma
  • quote:

Orijinalden alıntı: StupiFieD

heveslendirme beni şimdi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pramittt

quote:

%90 ordasın bence hocam inşallah
  • quote:

quote:

quote:

sıralamam kötü artı 55 kişi kontejanı bilemiyorum inşAllah kardeşim ya
  • quote:

quote:

quote:

quote:

sıralamam kötü artı 55 kişi kontejanı bilemiyorum inşAllah kardeşim ya

Alıntıları Göster
    Güncel

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgurdey

o bölümleri okusan nolck?sonuçta zaten 1 milyon kişide 400 bininci olmuşsun.bir hatta iki sene daha dene bence şansını

Kimin ne yapıp nerelere gelebileceğini bilemezsin
    Terbiyesizlik yapma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boidae

quote:

o bölümleri okusan nolck?sonuçta zaten 1 milyon kişide 400 bininci olmuşsun.bir hatta iki sene daha dene bence şansını

Terbiyesizlik yapma

boşver kardeşim
  • quote:

quote:

quote:

Terbiyesizlik yapma

boşver kardeşim

Bende yazdım kardeşim bandırma sonlara.
    Balıkesirde yaşıyorum ben bandırma %90 olur senin gerçekten balıkesir merkezden daha güzel bi yer.
    İnsanıda kültürlüdür.İstanbul'ada yakın rahat edersin umarım olur istediğin yer ferah tut içini böyle ruh hastalarına aldırma.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Terbiyesizlik yapma

boşver kardeşim

Bende yazdım kardeşim bandırma sonlara.
    Balıkesirde yaşıyorum ben bandırma %90 olur senin gerçekten balıkesir merkezden daha güzel bi yer.
    İnsanıda kültürlüdür.İstanbul'ada yakın rahat edersin umarım olur istediğin yer ferah tut içini böyle ruh hastalarına aldırma.

tşk ederim kardeşim insAllah olur bandırma bende çok istiyorum hayırlısı olsun

• quote:

quote:

quote:

Terbiyesizlik yapma

terbiyesizlik yapmıyorum ben burada gerçeklerden bahsediyorum.zaten 600 bin kontenjan var adam 400 bininci olmuş.insan gibi tavsiye verdik.bi sene daha gir düzgün bi yerde oku dedik.

Bir sene hatta iki sene dene şansını demek farklı bişey bir sene daha denesen daha iyi olur demek farklı.
    Söylediğinin arkasında dur yan çizme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Boidae -- 12 Ağustos 2010; 2:55:32 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Terbiyesizlik yapma

terbiyesizlik yapmıyorum ben burada gerçeklerden bahsediyorum.zaten 600 bin kontenjan var adam 400 bininci olmuş.insan gibi tavsiye verdik.bi sene daha gir düzgün bi yerde oku dedik.

Bir sene hatta iki sene dene şansını demek farklı bişey bir sene daha denesen daha iyi olur demek farklı.
    Söylediğinin arkasında dur yan çizme.

Alıntıları Göster
    boşverin arkadaşlar birbirimizi kırmayalım hakkımızda hayırlısı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: __RainLord_

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    arkadaşım kusurabakma ama buralara girmen çok zor hatta imkansız tamam geçen sene buralara giren 400 bininci küsür olabilir balıkesir ama bu sene farklı geçen sene sıralamalar 100 bin 90 bin gibi çok da alışık olmayan bir şekilde düştü ama şimdi farklı 200 bininci olan adam 2008 de giremezken şimdi biliyor ki ben buraları yazsam gelebilir umarım anlatabilmişimdir hazırlıklı olman için söylüyorum alınma lütfen gelecek seneye hazırla derim kendini.

• quote:

Ülkedeki sınav sisteminin milleti getirdiği hale bak..

Yeri gelmişken anlatayım, Almanya'da okuyan biriyle sohbet etme fırsatı bulmuştum.. Dünyaca ünlü bir üniversite.. Çocuk diyor; TR'de öyle bir sistem var ki, insanlar artık birbirlerine yaptığı puan, kazandığı okul, okuduğu bölüm adına göre davranıyor, en mütavizi görüneni bile içinde böyle bir duygu taşıyor, halbu ki Almanya'da böyle bişey yok çünkü üniversiteler belli bir kaliteye gelmiş.. Münih Teknik'de okuyanda da Aachen Teknik'de okuyanda da asla böyle bir yargı olmaz diyordu..

Cidden öyle bir sistem var ki.. Sanki birisi birinden iyi bir sıralama yapınca o, diğerinden daha insanmış gibi gösteriliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yasinist

arkadaşım kusurabakma ama buralara girmen çok zor hatta imkansız tamam geçen sene buralara giren 400 bininci küsür olabilir balıkesir ama bu sene farklı geçen sene sıralamalar 100 bin 90 bin gibi çok da alışık olmayan bir şekilde düştü ama şimdi farklı 200 bininci olan adam 2008 de giremezken şimdi biliyor ki ben buraları yazsam gelebilir umarım anlatabilmişimdir hazırlıklı olman için söylüyorum alınma lütfen gelecek seneye hazırla derim kendini.

E geçen senede 200binici olan adam girebilidrdi ilçe diye tercih edilmiyor sadece bu yoksa balıkesir ünisinin hocalarıda proflarıda gidiyor.
    Bu senede +55 ek kontenjan açıldı sıralama 400 üstünü alır.
  • quote:

100bin 90bin demeyelimde 50-60bin düştü
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Calderon_

quote:

100bin 90bin demeyelimde 50-60bin düştü

Alıntıları Göster
    ama bazı bölümlerde düşen var 90 bin belki tm değil ben sadece örnek verdim ki herşeye karşı hazırlıklı olunsun.Acaba bu sene ne olacak çok ama çok merak ediyorum.26o binle alan karadeniz iktisat i.ö çannakalle fln bu sene ne olacak bir de dokuz eylül gibi üniler.

• quote:

ama bazı bölümlerde düşen var 90 bin belki tm değil ben sadece örnek verdim ki herşeye karşı hazırlıklı olunsun.Acaba bu sene ne olacak çok ama çok merak ediyorum.26o binle alan karadeniz iktisat i.ö çannakalle fln bu sene ne olacak bir de dokuz eylül gibi üniler.

Alıntıları Göster
    başlığı açan arkadaş yerleşti mi ses seda yokta merak ettim cevap yazabilir mi.
  • quote:

başlığı açan arkadaş yerleşti mi ses seda yokta merak ettim cevap yazabilir mi.

Alıntıları Göster
    yerleştim kardeşim istek sıramda en son sırada idi ama saglık olsun 30. tercih cumhuriyet uni. antropoloji geldi zaten ben açıkögretimden maliye de okuyorum artık ikisini birden bitirmeye çalışacagım umarım sende kazanmısındır kardeşim
  • quote:

yerleştim kardeşim istek sıramda en son sırada idi ama saglık olsun 30. tercih cumhuriyet uni. antropoloji geldi zaten ben açıkögretimden maliye de okuyorum artık ikisini birden bitirmeye çalışacagım umarım sende kazanmısındır kardeşim

BALIKESİR NOLDU ALLAH AŞKINA YA
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.