neyse gm ye sıkayet etcem yapan turkde olsa ayıptır.. yer venkilash serverı.. yenı bı server.. arklar cagırdı bende bı warlock kasayım dedım..mıllet yazısıyo bı baktım aradan bu yazı cıktı...hos benı ılgılendıren bırsey yok ama adamlar ne bı laf ettı bu elemana ne baska bırsey...
acıdım yazık...2 alemde manası ve haklılıgı yok bu olayın.. yapan kesın velet..
allah hepsıne akıl fıkır versın.. nıye bızım turkler yapar anlamıyorum sınır oldum arkadas...
her oyunda herzman vardır boyle arkadaslar turk olarak bakma yabancılarda var gecen yabancı bırıde nıght elf lere gay dıye bagrıyordı :D koptum
ya onlarında tuzu kuru degıl onlarda az degıl adamlar lfg channelda sohbete dalmıslar tamam suclularda bızım elemanın verdıgı tepkıye bak...sankı o laf yazınca adamlar sustu.. dıkkat et o yazıktan sora adamlar ıskandınavca yazmıs..sımdı dıkkatımı cektı benımde.. ben mana veremıyorum bu olaylara...gır efendı gıbı cık efendı gıbı oyna zevkını al ... nedır arkadas bu yanı...
Böylelerine
1.11 in cıkmasıyla böyle seylerle en az bir kac hafta daha karsılasırız. bence blizz hayatının hatasını yaptı LFG kanalını worldwide yaparak instance larda bile acık kalıyo kanal ve kanalda sohbet edenler yuzunden iki dakka konusmak eziyet haline geliyor. milletin orda sohbet etmekten sıkılması biraz sürer ondan sonra kanal sakinlige kavusur bizde boyle olayları gormek zorunda kalmayız. dusunuyorum da acaba blizz e turkce kufurlerinde yazıldıgında sansurlenmesi hakkında bir istek gondermelimiyiz
quote:
Orjinalden alıntı: cuma aksamustu
1.11 in cıkmasıyla böyle seylerle en az bir kac hafta daha karsılasırız. bence blizz hayatının hatasını yaptı LFG kanalını worldwide yaparak instance larda bile acık kalıyo kanal ve kanalda sohbet edenler yuzunden iki dakka konusmak eziyet haline geliyor.
Evet rezalet olmuş. Millet genelde konuşurken gördüm, sadece bulunduğun bölgenin kanalını görebilme gibi bir şansın da yokmuş, default olarak mecbur kanaldasın. Buna bir çözüm getirmeleri şart, her seferinde /leave /join yap yap bir yere kadar, insanın canını sıkıyor.
walla Böyle adamlar çok da yapacak birşey yok... Allah'tan anlamıyorlar yoksa gene başlarlar Turkan the Barbarian diye
yeni patchin getirdikleri: /leave LookingForGroup (global barrens chat :S )
quote:
Orjinalden alıntı: cuma aksamustu
1.11 in cıkmasıyla böyle seylerle en az bir kac hafta daha karsılasırız. bence blizz hayatının hatasını yaptı LFG kanalını worldwide yaparak instance larda bile acık kalıyo kanal ve kanalda sohbet edenler yuzunden iki dakka konusmak eziyet haline geliyor. milletin orda sohbet etmekten sıkılması biraz sürer ondan sonra kanal sakinlige kavusur bizde boyle olayları gormek zorunda kalmayız. dusunuyorum da acaba blizz e turkce kufurlerinde yazıldıgında sansurlenmesi hakkında bir istek gondermelimiyiz
Berbat ya. Baron da işim var onları bitereyim kapatıcam zaten o kanalı bir daha da açmam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme