Şimdi Ara

Yorum yapabilecek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar, ygs ve lys icin hazirlik yapiyorum. Su an 11im. Esit agirligim. Genel durumum su sekilde ; guvender tr geneli ygs denemesinde 72 net civariydi. Zaman ygslerde 65-80 arasi gidip geliyordu. Ygs bu sekilde.

Ufaktan ygs calismaya basladim. Mat1 icin problemlere kadar geldim. Elimde mat1 icin korfez konu anlatimli, karekok ve fem k.o var.Mat2im fena sayilmaz.

Edebiyattan 10. sinif yok neredeyse. Temel olmasi acisindan kitap okur gibi fem el kitabi okumaya basladim. Bos zamanlarimda okuyorum. Ayrica birey ve guvender edebiyat sb aldim. Femden konulari bitirdikce kitaptaki sorulari cozecegim.

Ygs turkce icin karekok paragraf, birey b turkce, guvender turkce sb var elimde. Dil bilgisinden biraz konu eksigim var. Onlari yazin kisa surede halletmeyi planliyorum.

Geometrim fena sayilmaz. Sevdigim bir derstir. Elimde fem beyaz kapakli var.

Sosyali (cog1 dahil) dershaneyle halletmeyi dusunuyorum.

Arkadaslar, burada gercekten, hakikatli yorum arkadaslar var. Onlardan yorumlarini esirgememelerini istiyorum. Bu arada hedef ankarada hukuk okumak.

Herkese kolay gelsin. Basarilar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Planın güzelmiş yazı boş geçirme ben geçen sene boş geçirdim pişmanım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: netmaster1903

Planın güzelmiş yazı boş geçirme ben geçen sene boş geçirdim pişmanım

Eksik oldugum konular var. Onlari yazin kisa surede halledip 12 konularina goz atacagim on hazirlik olmasi icin. Tesekkur ederim yorumunuz icin.

• Yazın mat 1 Türkçeyi hallet sonra mat 2 ye biraz göz gezdir

• quote:

Yazın mat 1 Türkçeyi hallet sonra mat 2 ye biraz göz gezdir

İlk hedefim dediginiz sekilde turkce ve mat1 de soru kacirmamak. Bunun icin planli sekilde ilerliyorum. Arada 12ye bakacagim. Limit-turev-integralden biraz korkuyorum acikcasi en azindan konular hakkinda fikrim olursa konulara fransiz kalmam. Yorumunuz icin tesekkurler.

• Önemli değil matematik 1 şans işi matematik 2 yi çalışan yapar.

• quote:

Önemli değil matematik 1 şans işi matematik 2 yi çalışan yapar.

Dediginize katiliyorum. Ama bence sans faktorunu farkli tarzda sorular cozerek artirabilecegimize inaniyorum. Zaten yukarida yazdigim mat1 kaynaklarini bitirip bolum denemelerine yonelecegim.

• Up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.