beyler benm x da charım war 63 lvl itemlerim sunlar +7 Hb . Wp . Dual Dr. 9 str kupeler . 12 str 1hp belt. +7 full shell set birazda ıvır zıvır war lopus pendant vs. bu krakterimin bide yan charı war 55 asas ben sıkıldım kasamıyorum sizce itemleri satıp asası dızıp takılsammı yoksa str prest kasıp prestlemı oynasam ?
neden boyle konulara kimse girmıyor yada gırse bıle bır sey yazmıyor illa drop yada deyisik bir sey yazınca cwp yazıyorsunuz bide bu forum turkıyenın en ıyı forumu olacak sozde !!
kanka asas en zeklisi hatta bana ver bende adream yapam yaw
hocam cok basit chari ytl ile sat sonrada bir kac hafta icinde acilacak olan yeni server a gec adreamci asas kas ticaretle itemlari super yap
BU mantıklı gibi geldi peki kesin yeni server acılır dimi ama ben xegenon cook sewıyomm :=)
quote:
Orjinalden alıntı: CeOfFuture
hocam cok basit chari ytl ile sat sonrada bir kac hafta icinde acilacak olan yeni server a gec adreamci asas kas ticaretle itemlari super yap
strci priest kasmanı tavsiye ederim ama sağlam olman gerek bunun içinde dd 25 glass belt vs itemler yapman lazım
evet bencede str prest hem hb +7 de var off yıkar ortalıgı
hocam yeni server acilir merak etme yeni server demek daha cok para daha cok premium demek dupeyi de buyuk oranda engellediler koxp de engelliniyor exp bug fela kalkti millet daha zevkli kasicak
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme