kardes herşey çok güsel ama işlemciyi yükseltebilirsen yükselt......
Çok teşekkürler hemen cevap! Ama ben brisbane çekirdekli X2 3600 lerin iyi olduğunu okuyorum hep. Bana daha çok oyun ve internet için kullanacağım dedi. Ekran kartı hakkındaki fikirler ne yönde acaba?
bence işlemcini intel core 2 duo serisinden bi işlemci seç ve anakartında gıgabyte-965p ds3 al veritech 2 gb ram 800 mhz ram al.Kasayıda COOLER MASTER-CENTURION 534+ bi kasa al.350 W yetmeyebilir
işte dedgim olat o brisbane ler 4400+ a kadar var daha yüksek alabilirsen onları al x2 4400+ mesela....
quote:
Orjinalden alıntı: barman
bence işlemcini intel core 2 duo serisinden bi işlemci seç ve anakartında gıgabyte-965p ds3 al veritech 2 gb ram 800 mhz ram al.Kasayıda COOLER MASTER-CENTURION 534+ bi kasa al.350 W yetmeyebilir
Bu güne kadar henüz intel işlemcili bir sistem toplamadım ama bugün tolarken E21xx serisine bakayım dedim ama anakartlarda fark var zannediyorum. Açıkçası çokda fazla para vermek istemiyorum. Kendim için olsa limitlerimi bilirdim ama oyun ve internet için kullanılacak bir sistem bu. Güç kaynağı konusunda haklısın 400W yeterli olur herhalde kasayla ilgili bir değişiklik yapabilirm ever. Ama bu öyle profesyonel bir sistem olmayacak evde kullanmak, oyun oynamak ve internete girmek için kullanılacak bir PC olacak. Oyunlarda da çok ince ayarlar yapılacağını zannetmiyorum. Bütün bunlara göre güç kaynağı haricinde değişmesini öngördüğünüz parçalar hakkındaki fikirlerinizi hala bekliyorum. Özellikle ekran kartı ile ilgili.
ekran kartı güzel zaten dx 10 oldugu için bi sorun çıkmaz dedigim gibi işlemciyi yükseltebilirsen???
İşlemciden ziyade şu anda ben kasaya taktım kafayı. Cidden 350 W az geldi banada. COOLER MASTER-CENTURION 534'ı inceledim. Harddiski 320 yerine daha düşük alır, aradaki farkla da kasanın parasını kapatarak bu kasayı alırım herhalde 430 Watt fazlasıyla yeterli olur. İşlemci konusunda da haklısın ama bende fazladan 30-40 dolar fazla vermenin manası yok gibi çünkü dediğim gibi ağır uygulamalara gireceğini hiç zannetmiyorum. Herhalde kasa değişikliği ile bu sistem oldu gibi... Barman ve freestyler_07 çok teşekkürler
asusla ortaklığın falanmı var herşeyde asus seçmişsin.
Asusla ortaklığım filan yok ama asusun kalitesine güveniyorum. Anakartta tercihim çoğunlukla asus olmuştur, MSI kendim kullanmadım ama bir tane sistem topladım şimdilik sorun yok. Ekran kartı içinde ileriye dönük olsun istiyorum, kasada da coolermasterın bir kasasında karar vermek üzereyim. Tabiki ben sizlerinde görüşlerini almak zorundayım, benden çok çok iyisiniz biliyorum. Ama elimden geldiği kadar düşük bütçeyle toparlanabilecek en iyisini yapmak istiyorum. Yardımlarınız için teşekkürler.
Asus Kalitelidir
Arkadaşlar inventustan teklif geldi. Teklifte; Tahmin ettiğiniz gibi güç kaynağından dolayı kasayı değiştirmişler coolermaster yapmışlar. Ramlar bazı kartlarda sorun çıkarabilir olduğu için corsair ram koymuşlar. Şu an yapmak istediğim tek şey 320 GB harddiski 160 GB a düşürerek 30 $ kâr elde etmek. Eğer bu şekilde kalırsa KDV dahil 1000 YTL yapıyor. Sizce uygun mu?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme