arkadaslar ben herseyi düsündüm tasındım karar verdim sıra notebook almaya geldi... Alırken nerden almalıyım aldıgım yerde kutusunu hemen acıp kontrol etmelimiyim ... hemen nelere bakmalıyım....
bu ve bunun gibi konularda tavsiyelerinizi bekliyorumm... tesekkürlerrrrr...
Arama yaparak istedigin bilgilere ulasabilirsin
www.bizimnotebook.com fiyatları garantili ve de deneme şansın her şey mevcut 2.el 0 istediğin herşey var.Ben 2 laptopumuda ordan aldım.Tavsiye ederim... Herşeyden önce müşteriye değer veriyolar...
dükkandan alırsan laptopu herşeyi ile ilgilenerek daha ii olur senin açından yada istediğin laptop u bir yerde görüp güvenilir bir siteden de sipariş edebilirsin ama öncelikle kasasına we özelliklerine hatta ergonomisine kadar incele we sonra işine gelen şekilde ; .net ten yada dükkandan al
KARDES YOK DATRONMUS; MONSTERMIS ;PRO2000 MIS SAKIN BULASMA..KIYI KIYI KACACAKSIN BU MARKALARDAN ..YOKSA SENDE BU FORUMDA AGLAYANLARDAN OLURSUN...FAZLA PARAN YOKSA ASUS A35 SENIN ICIN IYI BI COZUM OLACAKTIR...YADA MSI IN UYGUN MODELLERI VAR..AMAN GOZUNU SEVEYIM SAKIN DIGERLERINE BULASMA..
onuralp pardon ama acaba sen bu laptopların hepsini kullandında mı böyle söylüyorsun yoksa duyduklarınla mı? bu konu kaç kere tartışıldı onun için gene böyle saçma bir tartışma açmak istemiyorum ama unutmaki bu markalar diğerlerine göre daha ekonomik olanlar ve performansları da aynı tek farkı kasaları veya dış görünüşleri sony tabiki de datrondan iyidir ama biri 1000$ iken diğeri 2000$ ve özellikleri tamamen aynı.
KORKROUNDED BIRADER:DATRONLA BENIM TAVSIYE ETTIGIM ASUS ARASINDA 100 DOLAR FARK BILE YOK OLAYI ABARTMA..AYRICA BIR MAL DIGERINE GORE UCUZSA BISEYLERDEN FEDAKARLIK EDILMISTIR..BUNU BILMEK ICIN MUHENDIS OLMAYA GEREK YOK ...VE UCUZ GOREREK ALDIGIN O DATRON ILERIDE KASASININ DANDIKLIGINDEN DOLAYI BI SORUN CIKARTTIGINDA KESKE BIRAZ DAHA VERIP DUZGUN BIRSEY ALSAYDIM DIYE YANARSIN ... CUNKU BU NOTEBOOK SAKSI GIBI MASANIN USTUNDE DURMAYACAK VE ONUN ICIN KASANIN DA BELLI OLCUDE SAGLAM OLMASI GEREKIR PLASTIK ALASIMLI MALZEME GIBI DEGIL...