Şimdi Ara

yorumlarınızı bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

--------------------------------------------------------------------------------

ARkadaşlar hepinize selamlar bilgisayarıma yeni ekran kartı takmamla sorunlar başladı GİGABYTE GEFORCE FX 5200
    en düşük sistemde çalışabilecek oyunları bile çalıştıramıyorum sistemim P3 800 işlemci Anakartım Gİgabyte V/A AGP 4X Apollo pro 133ddr 128 ramli bir makina bu sorun üzere win 98 yeniden kurdum çalıştırdım sorun çözülmedi oyunları normal bi şekilde yükledikten sonra açma istedigimde masa üstüne geri dönüyorsadece AGEOF oyununu kasıntılı bi şekilde açabildim hatalar şöyle:Mechwarrıo 4 oyununu yükledikten sonra açılışta masaüstüne geri dönerek şu hata penceresi geliyor Your current hardware or driver setup is not compatible with MechWarrior 4,
    please contact your hardware manufacturer for more information.See readme for known issues

• ramini yükseltmen sorunu bir miktar çözer bence...
  • quote:

Orjinalden alıntı: OKYANUS_2004

Your current hardware or driver setup is not compatible with MechWarrior 4,
    please contact your hardware manufacturer for more information.See readme for known issues

donanım veya driver uyuşmazlığı var diyor kısaca

oyun hakkında bilgim yok ama bence sistemin yenilenmeye ihtiyacı var
  • ramleri 256 mb yapmak rahatlatır sistemi.
  • donanimin bu oyun için gerekli min. seviyede olmadıgına dair uyarılar alıyorsun. bu oyun için bencede ram arttırman gerekli. sadece ram çözer diye bişeyde demek istemiyorum cunku cogu oyun 800 MHz istiyor ama genel olarak p4 destegi gerebiliyor. mevcut durum icin bu noktada bir oneri verebilirim, sisteminin biosunda ekran kartı default olarak 2X hıza ayarlı olabilir ve Shared memory in 16 MB olabilir. bu degerleri 32mb shared memory ve 4X(eger degilse ) ayarlaman cok kucuk bir ihtimal olsa bile çözebilir.
  • eski ekran kartın neydi.Birde şimdi çalıştırmayı denedigin oyunu daha önce açabiliyomuydun.Öleyse bi arkadaşndan filan ram söl getir öle dene bi
  • www.nvidia.com dan es son driver i yükle. directx 9.1 kur. testlerini yap. bir de ram al 256 mb olsun.
  • direct X ve ram..başka birşey göremiyorum.
    benim bilgisayarım sadece ses kartım yok diye oyunları açmıyordu.ama öncelikli olarak bunları deneme imkanın varsa bunları dene..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.