Şimdi Ara

YORUMLARINIZI ÖNEMSİYORUM, TEŞEKKÜRLER...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 yılı aşkın bir süredir Note3 kullanıyordum, note 4 alırım diye telefonu sattım fakat note 3 te 800 TL zarar ettiğim için bir anlık kararsızlık yaşadım.
    Forumdan bir arkadaşla HTC One M8 için anlaştık sayılır, M8 hakkında oldukça olumlu referanslar almıştım kullananlardan. 1 aylık cihazı 1.500 TL gibi bir rakama alacağım için zarar etmem söz konusu olmaz diye düşünüyorum. Hem 6 ay falan kullandıktan sonra başka telefon düşünebilirim yeni çıkacak telefonlara bakarak.
    Sizce note4 almalı mıyım? Dediğim fiyata M8 nasıl bir tercih olur? LG G3 düşünmedim ama düşünülebilir mi?

Teşekkürler

• Note 4 ile M8 aynı klasman bir cihaz değil. Segmentleri farklı. Htc Max serisini karsilastirirsan bunu anlarım. ki o zamanda note 4 derim. Özellik fayda bakımından. Ama m8 almak istiyorsan al. Bekleme. Keyfine var hızın, stabilligin. Telefon kar getirmez. Yatırım aracı da değil. Bu dusunce yanlis. Htc fiyatını her zaman korur çok düşürmez. ,1 aylık cihaz 1500 çok iyi. Ben olsam satmam :)satan kişi gereksiz zarar ediyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • M8 can'dır ya. Note 3 , 2 S5,S4,Z1 bu model telefonları kullanmış biri olarak yazıyorum M8 yanlarında cidden çok iyi kalıyor.Düşünmeden M8 diyorum
  • note 3 kullandım zaten, m8 i farklı anlattılar. Umarım duyduklarım doğru çıkar ve m8 iyi iş çıkarır. Hem 4.4.4 gelmiş ve daha iyi olmuş m8 doğru mu?
  • Kamera cok onemli degilse dusunulebilir

• Hayır hocam kamera önemli değil. O işi Canon 550D ile yapıyorum zaten =) ayrıca telefondan prof. resim kalitesi bekleyen arkadaşları da anlayamıyorum, telefondaki kamera anlık bir şey olduğunda kayıt altına almak içindir bence..

Stabillik, rahat geçişler ve şarj benim olayım
  • dupont81 kullanıcısına yanıt
    Kamerası kötü değil zaten. Boş konuşuyorlar. Bir çok kişi sadece sosyal medya için foto çekip kullanıyor. Kamerası yeterli video çekimi ise gayet başarılı. Yavaş çekimde harika görüntüler elde ettim ve bir çok video yaptım. Videolarida pc de değil kesip bicip telefonda uygulama ile yaptım. Normalde ulead studio kullanıyordum pc de. Artık onlarla uğraşmıyorum. Hd kayıt yapan programlar harika ..

Dediğim gibi, stabil, premium işçilik ve harika dizayn.. almalısınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLooDSLinCe -- 15 Ekim 2014; 6:39:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BLooDSLinCe B kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.. 1500 gibi bir fiyata alınabilir sanırım değil mi? Şarjı bir günü tam doldurabiliyor mu? Telefonda asla donma olmuyor değil mi? Rehbere falan girerken vs..
    Tabi ki iyi bir fiyat. 800 tl kar çok iyi satmak için sakin alma ama .. kullanmak için al.

Hiç bir donmasi yok. Tık yok derler ya öyle :))

Şarj konusu.. kesinlikle 1 gün tamamlanıyor. İsteyken wireless 3g açık .. uygulamalar açık. Oyun oynuyorum fifa15 real racing gt racing kitap okuyorum arama mesaj vs herşey en kötü eve %30 la giriyorum yedek şarj aldım tatil dışında hiç kullanmadım. Oda tam şarj edemiyordum bi oraya bir buraya gitmekten. Eski one s i anneme vermiştim, 3 gün kullanımı %60 şarj var Hahah :D

• Satmak için alma derken hocam? Yani alıp 3-4 ay kullanıp satmaya kalksam yine zarar eder miyim?
  • Not 4 alabilecek gucun varsa kacirma al. M8 de neci note 4 un yaninda

• mcht38 kullanıcısına yanıt
    Hocam note4 de alırım, iphone 6+ da alırım çok şükür o konuda problem yok. Ben telefonu satarken çok zarar ettiğim için note3 de note4 beklerken m8'i araştırdım ve telefonu şikayet edene rastlamadım yorumlardan. Hem telefonu ucuza alacağım sonuçta sıfırı 2300 civarı bilindik sitelerde garantili olanları.

Note4 için birkaç oyun videosu izledim oyunlarda kasma yapıyordu fakat m8 in kasma yaptığı bir videoya denk gelmedim.. M8 alıp 6-7 ay kullanıp bu arada da cihaz piyasasına bakmak istiyorum
    Hocam sen bilirsinde yinede. Samsung telefonlar cabuk ucuzluyor dogru nedeni ise samsungun cok telefon cikarmasindan. Samsung nerdeyse haftada bir tlefon cikariyor.
    Donma olayina gelince duzelir onlar bencr ama.

• Bugün sipariş verdim arkadaşım. Hayırlısı artık
  • Telefonu sıfır alır sonra satarsan Misal 6 ay veya 1 sene sonra elbette zarar edersin. Eğer derdin bu ise alma. Çünkü her zaman zarar edeceksin.

• Bence m8 alınır hocam note 3ü aratmaz hiç ama note 4 kadarda olmaz tabi.

• Legend. kullanıcısına yanıt
    Hayır 2 haftalık faturalı cihaz 1.500 e aldım hocam. Sıfırı 2300 civarı zaten
  • burak01_ kullanıcısına yanıt
    Hocam note4 videolarında oyunlarda donmalar olduğu gözle görünüyor. HTC One M8 en stabil android deniliyor her yerde o yüzden M8 e yöneldim.

Bakalım biraz kullanalım ne olacak =) Bu arada note3'de rehbere girerken duraklamalar oluyordu yine de, htc asla yapmıyor diyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.