Şimdi Ara

Yorumlarınızı ve eleştirilerini bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İlk oyunumuz Numeric Mind Math Race android oyunumuzu 1 hafta önce google play e koyduk. Oyunumuzda bazı bug lar vardı, onları düzelttik ve 1.0.2. sürümüyle oyunu yükselttik. Şuanda yapmak istediğimiz, oyun içi İspanyolca dil desteği koymak. Bunun dışında özel günler için oyun arayüzü değişimi örneğin Yılbaşında Kar yağdırma vs.
    Oyunun linki aşağıdadır.

Google Play

Bu tarz konularda bize yardımcı olabilecek yorum ve eleştiriler için mail adresi aşağıdadır. Öneri ve eleştirilerde bulunan arkadaşların isimleri yeni gelecek sürümle teşekkürler tablosunda yazacaktır.

teilenstudio@gmail.com

• Oyun çok iyi hocam. Elinize sağlık. Bunu bozmamak şartıyla süre sınırlı versiyon yaparsanız tadından yenmez. Yani seçeneklerde süreli oynayabilme olursa daha çekici hale gelebilir.
  • Teşekkürler, 1.0.4 güncellemesinde süre de getirmeyi amaçlıyoruz.
  • aabluka kullanıcısına yanıt
    Bu versiyonu bozulmayacak değil mi? Yani süreli veya süresiz şeklinde oynayabileceğiz?
  • Hayır bu versiyonu bozulmayacak ek olarak süreli versiyon ekleyeceğiz. Eğer başka fikirleriniz varsa lütfen paylaşın onlarıda zaman içerisinde eklemeye çalışırız.
    Teşekkürler. Yeni bir fikir olursa size yazarım. Iyi çalışmalar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Level kaça kadar devam ediyor oyun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ELEŞTRİLERİNİZİ BEKLİYORUM.
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba,
    Oyunda level sınırı yok. Sonsuza kadar sayı her level olmak üzere +1 artıyor. Mesela 5 level da toplam sayı aralığı 1-10 arası ise 6. level da sayı aralığı 1-11 arası oluyor. Sonuçda genel olarak doğru orantılı şekilde +- artıyor.
    Anladım Teşekkür ederim. 30. leveldeyim sonsuz olması iyi olmuş. Hiç bitmeyen oyun :)
  • Oyun çok iyiydi uzun süre oynadım ve 1. dim. Son güncelleme ile rekorlarla ilgili sıkıntı oldu bıraktım.

Tekrar bakayım dedim ama marketten kaldırılmış yazık olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMistanbul -- 1 Ağustos 2015; 23:04:30 >
  • Merhaba, evet google anketini doldurmadığımız için hesap kapatıldı. Yeni oyunları tasarladığımızda tekrardan paylaşacağım. İyi eğlenceler
  • quote:

Orijinalden alıntı: aabluka

Merhaba, evet google anketini doldurmadığımız için hesap kapatıldı. Yeni oyunları tasarladığımızda tekrardan paylaşacağım. İyi eğlenceler

Nasıl yani? Anket doldurma derken?

• Google sistem değiştirmişti. Artık oyunların içeriklerini sınıflandıran bir anket doldurmanız gerekiyor oyunu atarken eski oyunlar için de sonradan doldurulması gerekiyordu. Bizde doldurmamıştık bundan dolayı kapatıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: aabluka

Google sistem değiştirmişti. Artık oyunların içeriklerini sınıflandıran bir anket doldurmanız gerekiyor oyunu atarken eski oyunlar için de sonradan doldurulması gerekiyordu. Bizde doldurmamıştık bundan dolayı kapatıldı

Anladım hocam, güzel oyundu tekrar bekliyoruz. Kolay gelsin...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.