Şimdi Ara

Yorumlarınızıa ihtiyacım var ASUS DELL LENOVO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• ARKADAŞLAR YAZACAKLARINIZA İHTİYACIM VAR! TECRÜBELERİNİZİ PAYLAŞIN BENİMLE. TECRÜBE YAZILI BİLGİDEN DAHA SAĞLAMDIR. LÜTFEN İYİ KÖTÜ ELEŞTİRİLERİNİZİ TAVSİYELERİNİZİ AÇIK BİR DİLLE YAZIN. YORUMLARA GÖRE BU HAFTA İÇERİSİNDE ALACAĞIM PC'Yİ. HAFTA BAŞI OLDUĞU İÇİN FİYATLAR BÖYLE, DÜNLE BUGÜN ARASINDA 70-90TL ARTIŞ VAR. DÜŞER MUHAKKAK....

Orta seviye bir bilgisayar arıyorum.

http://www.pcdepo.com/dell-inspiron-3542-b51f45c-notebook

Dell Inspiron 3542 B51F45C Notebook
    Dell 'in kasa yapısı nasıldır? Asusla kıyaslanabilir özellikte mi? Dell 'lerde genel olarak ısınma sorunu var mı? Türkiye'deki teknik desteği gelişmiş mi? Teknik destekten memnuniyet nasıl?

http://www.pcdepo.com/asus-x550lb-xo098d-notebook

Asus X550LB XO098D Notebook
    Tercihim GT840M fakat fiyat performans açısından cazip görünüyor.

http://www.pcdepo.com/asus-x555ln-xo002d-notebook

Asus X555LN-XO002D Notebook
    Tam aradığım bilgisayar. Ram 4 GB ama onu birkaç ay içerisinde 8e tamamlayabilirim. Kafamdaki asıl soru: EĞER ASUS ALIRSAM TEKNİK SERVİSTE ÇOK SORUN YAŞAR MIYIM?

http://www.pcdepo.com/asus-x550ln-xo069d-notebook

Asus X550LN XO069D Notebook
    Bir öncekinden tek farkı numerik olması, Smart Cache ve Bluetooth ta +HS olması... STANDART Q İLE NUMERİK Q ARASINDAKİ FARK NEDİR? ASUSUN GENEL OLARAK KASA YAPISI NASILDIR?

http://www.pcdepo.com/asus-x550jk-xo012d-notebook

Asus X550JK-XO012D Notebook
    VEEEEE işte asıl almak istediğim bilgisayar.. Birçok ekran kartını geride bırakmış GTX850M 128 bit ve i5-4200H olması.. Diğerleindeki U serisi. Bunda H kullanılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurozlerr -- 20 Ekim 2014; 13:44:50 >

• Dostum içlerinde en iyi olan Asus X550JK-XO012D bunu almaya çalış
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuhteremDede

Dostum içlerinde en iyi olan Asus X550JK-XO012D bunu almaya çalış
    Başka tavsiyeler de yapabilirsiniz belirttiğim gibi en önemli kriterler; GT740m-GT840m , en az 4GB ram

Ben de onu istiyorum. Fiyat hafta başı olması nedeniyle fırladı ama düşeceğini umuyorum. Asus kasalar hakkında bilgim yok. En az arıza veren marka ama tereddütlüyüm yine de. Teknik servisinin sorun olduğunu biliyorum sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurozlerr

Başka tavsiyeler de yapabilirsiniz belirttiğim gibi en önemli kriterler; GT740m-GT840m , en az 4GB ram

Ben de onu istiyorum. Fiyat hafta başı olması nedeniyle fırladı ama düşeceğini umuyorum. Asus kasalar hakkında bilgim yok. En az arıza veren marka ama tereddütlüyüm yine de. Teknik servisinin sorun olduğunu biliyorum sadece.

Bu fiyata daha iyisini bulamazsın FP rekoru kırdı bu cihaz diğer rakiplerinde 64 bit ekran kartı veya u serisi işlemci bulunuyor Tek eksiği HDD 500 gb ve Ram 4 gb olması Bunlarda sonradan değişebilecek şeyler Bu arada Asusun servisi iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuhteremDede

quote:

Bu fiyata daha iyisini bulamazsın FP rekoru kırdı bu cihaz diğer rakiplerinde 64 bit ekran kartı veya u serisi işlemci bulunuyor Tek eksiği HDD 500 gb ve Ram 4 gb olması Bunlarda sonradan değişebilecek şeyler Bu arada Asusun servisi iyidir

Alıntıları Göster
    sanırım hard diskin 500gb ile sınırlı olmasını kastediyorsunuz. harici 1tb harddisk alarak belgelerimi onda depolayabilirim sorun olmaz. tek slotu boş bi 4gb ram daha takabilirim. garanti kapsamı dışına çıkmıyormuş. Peki genel olarak asus hakkındaki yorumunuz nedir? Günlerdir kafam bu pc'de. Fiyat-perf. olarak alabileceğimin en iyisi sanırım. Isınma-kapanma sorunu pek yaşar mıyım peki. Orta seviye bir kullanıcıyım. Oyunu 10 günde 1 gün 3-4 saat ya oynarım ya oynamam. Genel olarak işim Programlama PS Corel Sony Vegas vs. programlarla olacak.

• ozgurozlerr O kullanıcısına yanıt
    X555ln in kasasi x550 modellerine nazaran daha saglam ve sık ayrica asusun servisi iyidir. Ben laptobuma su döktüm kalvye gitti dotugumu soylemeden gönderdim batarya ve klavyeyi ücretsiz degistirmislerdi 2 yil once. Ayrica batarya disinda 4 senedir laptop tas gibi hor kullamama rağmen asusu marka olarak öneririm.
  • X550JK-XO012D peki bunun hakkında ne düşünüyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurozlerr -- 20 Ekim 2014; 17:50:53 >
  • +++++++ GÜNCEL
  • ozgurozlerr O kullanıcısına yanıt
    Tam bir fiyat performans ürünü. İşlemcisi ve özellikle ekran kartı cok iyi fiyatına göre. Ama kasa kalitesi ve hdd si o kadar da iyi sayilmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djeamba

Tam bir fiyat performans ürünü. İşlemcisi ve özellikle ekran kartı cok iyi fiyatına göre. Ama kasa kalitesi ve hdd si o kadar da iyi sayilmaz.
    Asus 'un bu GTX 850M grafik islemcisinden baska ozelligi olmayan modeli yerine, 1920x1080 Full HD parlak ama IPS ekranlı, mSATA SSD slotlu (üzerindeki HDD i atıl duruma gecirmen gerekmez hala kullanabilirsin hem de SSD teknolojisine sahip olursun), 2 bellek slotlu ki bu sayede su and 2x8GB sonrasında belki 2x16GB kullanabileceksin (ne ihtiyacın olur bilemiyorum ama olursa kullanabilmek guzel) 47W çakılı işlemci yerine 37W enerji harcayan daha az ısınan ve üstelik değiştirilebilir bir işlemci olan i5 4200H kullanan Victor G451 i incelemeni tavsiye ederim.

Sonucta özellikler ortada, fiyat i5 4200M + 8GB DDR3 + 500GB disk ile 1880TL istersen sayfadaki kirmizi buton yardimi ile özelleştirebiliyorsun. Forumda G451 kullanan arkadaslara yorumlarını da sorabilirsin, bizi de sorun inceleyip, gelip görebilirsin. Forumda zaten onlarca mesaj var.

Ürün linkihttp://www.victor.com.tr/ProductContent.aspx?PC=VIC-G451K
    Uluslararası incelemehttp://www.notebookcheck.net/Review-Clevo-W650SJ-Schenker-M504-Barebones-Notebook.114329.0.html

Değerlendirmenize sunuyoruz.

• Ama harici ile kapatabilirım o eksiği?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurozlerr -- 23 Ekim 2014; 18:15:31 >
  • Victor Gaming Machine kullanıcısına yanıt
    Victorun 1500tl seviyesi f/p ürünü nedir?
    Kiyaslama maksatlı bilgi ve tavsiye verebilirseniz mutlu olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GcGokhan

Victorun 1500tl seviyesi f/p ürünü nedir?
    Kiyaslama maksatlı bilgi ve tavsiye verebilirseniz mutlu olurum.

Üstad Victor G301 1500TL civarında konfigüre edilebiliyor G451 ile aynı platform, aynı soğutma sistemi. Ekran 1366x768, grafik islemci GeForce 840M, 2 bellek slotu, değiştirilebilir işlemci, mSATA SSD slotu var. Oyunlarda medium - high ayarlarda performans alınabiliyor, online oyunlarda LoL, Dota2, PES, FIFA da yuksek performans alabilirsiniz.

i5 4200M + 4GB DDR3 + 500GB disk ile 1500TL nin altina geliyor, 8GB DDR3 ile 1600TL altında.

http://www.victor.com.tr/ProductContent.aspx?PC=VIC-G301K

Kullanıcı incelemesihttp://forum.donanimhaber.com/m_93908077/f_//tm.htm
    İncelemehttp://www.teknoapsis.com/victor-g301-yazili-inceleme/

• sakın vatan bilgisayardan bişey almayın lenovo y510p modelini mağazada kurulum yaptırıp herşeyi çalışıyor denilip teslim ettiler evde kamerasının çalışmadığını 2 gün sonra farkedebildim geri götürüp ambalajıyla birlikte sorununu söyledim değişim istediğimi bana ne yapılmasını sormalarına rağmen değişim yapmayıp 2 günlük laptopu teknik servise gönderip değişimin teknik servisin karar vereceğini söyleyince şoke oldum 20 gün servis süresinin olduğunu söylediler ve cihazım 13 gün sonra teknik servisten tamir edilmiş şekilde gönderdiler arıza kaydında benim değişim istediğim yazdığı halde 2 günlük cihazı tamir edip yollamışlar vatan bilgisayar sitesinede mesaj yolladım aynı şekilde onlarda teknik servisin değişim kararının kendisine bağlı olduğunu söylüyorlar 15 günlük değişim hakkımı resmen çiğnediler hem vatan hemde lenovo
  • Victor Gaming Machine kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba öncelikle şunu belirtmek isterim sitenizde üye kaydı sırasında parola gizli bir şekilde yazılmıyor. 2.si ürünlerinizi takip ediyorum 2200 tl civarı bir bütçem var sitenize baktım gerekli değişiklikler yapılınca g471 tam bana göre lakin bilgisayarı almak için öncelikle canlı olarak görmek isterim izmirde ikamet ediyorum burada bir şubeniz var mı? şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: onderksk35

Hocam merhaba öncelikle şunu belirtmek isterim sitenizde üye kaydı sırasında parola gizli bir şekilde yazılmıyor. 2.si ürünlerinizi takip ediyorum 2200 tl civarı bir bütçem var sitenize baktım gerekli değişiklikler yapılınca g471 tam bana göre lakin bilgisayarı almak için öncelikle canlı olarak görmek isterim izmirde ikamet ediyorum burada bir şubeniz var mı? şimdiden teşekkürler
    Asus X550JK XO012D almanı tavsiye ederim dostum herşey donanımda bitmiyo zaten bu bilgisayarın bana göre bi eksisi yok ram 4gb az diyorsan 8gb daha alıp takarsın 12 gb olur hdd 500 gb az diyosan harici hdd ile kapatabilirsin veya asus arayıp sorarsın eğer hdd değiştirince garanti dışı kalmıyosa değiştirirsin ama bana göre 500gb gayet yeterli bir miktar iyi düşün derim sana sonuçta ASUS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Class -- 25 Ekim 2014; 14:07:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MrBedbaht

Asus X550JK XO012D almanı tavsiye ederim dostum herşey donanımda bitmiyo zaten bu bilgisayarın bana göre bi eksisi yok ram 4gb az diyorsan 8gb daha alıp takarsın 12 gb olur hdd 500 gb az diyosan harici hdd ile kapatabilirsin veya asus arayıp sorarsın eğer hdd değiştirince garanti dışı kalmıyosa değiştirirsin ama bana göre 500gb gayet yeterli bir miktar iyi düşün derim sana sonuçta ASUS

x550jk'ya karar verdim ama indirim zamanını kolluyorum geçen gece ile dün akşam arasında 100lira fark oldu. geçen gece daha ucuzdu ^^ Harici alacağım, dökümanları riske atmamak için gerekli zaten. takmaya gerek yok 500gb zaten dolmayacak hiç ^^ 4gb de bana bir müddet gider baktım olmuyor, yükseltirim tesekkürler yorum için ..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MrBedbaht

x550jk'ya karar verdim ama indirim zamanını kolluyorum geçen gece ile dün akşam arasında 100lira fark oldu. geçen gece daha ucuzdu ^^ Harici alacağım, dökümanları riske atmamak için gerekli zaten. takmaya gerek yok 500gb zaten dolmayacak hiç ^^ 4gb de bana bir müddet gider baktım olmuyor, yükseltirim tesekkürler yorum için ..

Alıntıları Göster
    En mantıklı seçimi yapmışın şimdiden hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileklerimle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Class

En mantıklı seçimi yapmışın şimdiden hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileklerimle.
    Öncelikle seçiminiz hayırlı olsun. Uzun süreli ve yüksek memnuniyet ile kullanmanızı dileriz.

Hersey donanım değil elbet arkadaşa kesinlikle katılıyorum. Varsın Full HD IPS ekranı olmasın, varsın mSATA SSD takılamıyor, işlemcisi daha fazla güç tüketip, değişemiyor olsun varsın 2 tane bellek slotu değil bir tane çakılı belleği olsun (ve umarım o çakılı bellek bozulmaz) varsın nvidia sürücülerini nasıl kuracağım diye teoriler yürütürken Asus tan tek bir eleman bile yorum yapmasın,yardımcı olmasın ama markası Asus olsun :)

Sonra da dersiniz Türk markası yok Türk markaları çöp üretiyor. Kardeşim adam daha ne yapsın ? Kaçak değil, göçek değil.. Şirket ise Anonim Şirket, TSE, ISO var mı var, üretim yeterlilik sertifikası var mı var. Servisin de sorun yasayan insan sayisi nerede ise yok. Uluslararası markanın sattığını size çok daha üst Amerika 1150$ a sunulan fiyatla sunuyor (ki burada daha KDV eklenecek) gene de uluslararası marka alırsınız sonra da en kral milliyetçi kesilirsiniz, üstüne de "ÇÖP" der geçersiniz.

Bu arada G451 lerin ilk partisini bitirdik. Tüm destek olan ve bizi seçen Victor kullanıcılarına çok teşekkür ederiz. Hepsine teker teker minnettarlığımızı ve şükranlarımızı sunmayı bir borç biliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Victor Gaming Machine

Öncelikle seçiminiz hayırlı olsun. Uzun süreli ve yüksek memnuniyet ile kullanmanızı dileriz.

Hersey donanım değil elbet arkadaşa kesinlikle katılıyorum. Varsın Full HD IPS ekranı olmasın, varsın mSATA SSD takılamıyor, işlemcisi daha fazla güç tüketip, değişemiyor olsun varsın 2 tane bellek slotu değil bir tane çakılı belleği olsun (ve umarım o çakılı bellek bozulmaz) varsın nvidia sürücülerini nasıl kuracağım diye teoriler yürütürken Asus tan tek bir eleman bile yorum yapmasın,yardımcı olmasın ama markası Asus olsun :)

Sonra da dersiniz Türk markası yok Türk markaları çöp üretiyor. Kardeşim adam daha ne yapsın ? Kaçak değil, göçek değil.. Şirket ise Anonim Şirket, TSE, ISO var mı var, üretim yeterlilik sertifikası var mı var. Servisin de sorun yasayan insan sayisi nerede ise yok. Uluslararası markanın sattığını size çok daha üst Amerika 1150$ a sunulan fiyatla sunuyor (ki burada daha KDV eklenecek) gene de uluslararası marka alırsınız sonra da en kral milliyetçi kesilirsiniz, üstüne de "ÇÖP" der geçersiniz.

Bu arada G451 lerin ilk partisini bitirdik. Tüm destek olan ve bizi seçen Victor kullanıcılarına çok teşekkür ederiz. Hepsine teker teker minnettarlığımızı ve şükranlarımızı sunmayı bir borç biliriz.

Alıntıları Göster
    Birincisi üslubunuza dikkat edin. Sonrasında; ne Türk markaları kullanılmaz ne de milliyetçiyim vs şeklinde bir tabir kullanmadım. Evet Türkçüyüm.. Alternatifi olduğunda, kişisel ihtiyaçlarımı GERÇEKTEN karşıladığında yabancı yerine Türk alternatifini tercih ederim. Ben burada yorum istedim, siz de yaptınız; kafama uymadı, cazip gelmedi, bitti. Bunu daha ileriye götürme hakkınız yok, vay efendim sözde milliyetçisiniz vay efendim sonra Türk şirketleri şikayet ediyorsunuz şeklindeki tutumunuz yanlış. Bir diğer konuya gelelim; şirketiniz hakkında siz yorum yapana kadar neredeyse 0 bilgiye sahiptim; sonrasında biraz araştırma yaptım(ki pek bir şey bulamadım ama olsun). Sektöre direk en üst seviyeden elit tabakadan girmişsiniz. Şahsi fikrim; bence bu yanlış. Tecrübeniz var mı bilmiyorum, ama birden, durduk yere, kendini bana daha kanıtlayamamış bir şirketin ürününü ben neden alayım? 2bin lira vererek .. Babamın bir maaşı .. Asus, kendini yeterince kanıtlamış, bir yerlere gelmiş bir Tayvan markası. Tayvan bir şey ifade ediyor mu benim için? hayır. Teknolojinin milliyetçiliği kalmadı artık. Amerikan markası Çin'de üretim yapıyor, Vietnam'da üretim yapıyor, çok uluslu teknoloji parçalarını bir araya getirip bir ürün çıkartıyor ortaya. General Mobile, Casper.. Türk tarafından kurulmuş şirketler ama kullandıkları malzemeler mevcut ithal mallar. ,GM zatem Amerika'da kurulu Türk olsa bile para Amerikaya akıyor.... anlatmayım daha, biliyorsunuz zaten kastımı. Şirketinize güvenemiyorum çünkü, evet yazıda özellikler muhteşem! ama onları birleştirmek.. işlevsel olarak tam uyumluluk sağlaması.. mesele burada .. Bahsi geçen makine için kimden tavsiye alayım? ki kullanıcı kitlesi daha rekabetinizdeki şirketlerle kıyaslanamayacak düzeyde.. daha piyasada bi tane ürününüzü görmedim, tekno markette KURCALAMADIM. ne aldığımı ne alacağımı bilmiyorum. Önce bi piyasaya dökün, ondan sonra bana bunu al deyin. Sadece kağıtüstü yazılara bakarak pc alamam kusura bakmayın!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.