Şimdi Ara

Yosion Peel 520 2. Jenerasyon Pasaport Kaydı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben Yosion Peel 520 2. Jenerasyon almayı planlıyorum. Pasaport kaydını yine benim operatörden mi yapıcam yoksa başka bir yer mi lazım?

• Kullanan bazı arkadaşlar imei kopyalamaktan falan bahsediyordu galiba imei kopyalamak yeterli fakat yanılıyor da olabilirim. bide ürünün yorumlarında ios 5 desteklemiyor yazmışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygrammar -- 19 Haziran 2012; 2:36:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknogezgin

Kullanan bazı arkadaşlar imei kopyalamaktan falan bahsediyordu galiba imei kopyalamak yeterli fakat yanılıyor da olabilirim. bide ürünün yorumlarında ios 5 desteklemiyor yazmışlar.

teşekkürler kardeş ios 5 e uyumlu diilse yandım downgrade yapmam gerekcek
  • quote:

Orijinalden alıntı: crysispeed

quote:

Orijinalden alıntı: Teknogezgin

Kullanan bazı arkadaşlar imei kopyalamaktan falan bahsediyordu galiba imei kopyalamak yeterli fakat yanılıyor da olabilirim. bide ürünün yorumlarında ios 5 desteklemiyor yazmışlar.

teşekkürler kardeş ios 5 e uyumlu diilse yandım downgrade yapmam gerekcek

Bende almayı düşünüyordum fakat ürün ile alakalı yapılan yorumlara baktım çoğu kullanıcı üründen memnun değil. Bence ipod'un sat biraz daha para ekle iphone 3gs al.

iPod Touch 4 + Peel = 600 TL
    iPhone 3GS = 800 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygrammar -- 19 Haziran 2012; 21:37:52 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.