Arkadaslar KO ya girerken boyle bir hata alıyorum. Nedenini bilen var mı? Daha önce de tam serverlar listesi geldiğinde oyuna giremiyordum orda DC alıyordum. Oyunu silip yeniden yukledim şimdi bu hatayı alıyorum. Yardımcı olabilirmisiniz?
oyunu sil yeniden kur bu oyun bozulmuş demektir. başka yapabileceğin şey yok sanırım, başka anlayan biri varsa hatamı düzeltsin ama bildiğim en kesin çözüm bu.
okdan(yay yani) başka bir silah kullanamazsın dio. sende mecbur ok kullancan abi. oyun öyle uygun görmüş demek
quote:
Orjinalden alıntı: AcHeRoN
okdan(yay yani) başka bir silah kullanamazsın dio. sende mecbur ok kullancan abi. oyun öyle uygun görmüş demek
gerçektende öğle ama
Onu anladım zaten ben boyle bir hata ile karsılasıp da bana yardım edebilecek biri var mı diye yazdım. Bu hatadan sonra oyuna girmiyor çıkıyor direk. Zaten yeni kurdum oyunu bozulmus olması mumkun değil gibi gorunuyor.
bazen bendede oluyor o windows normal olarak kapatılmadığı zaman böyle yapıyor sen hele dediğimi bi dene...
Olmadı tekrar yukledim bu sefer de sunucu listesinden herhangi bir sunucu secip connect dediğimde DC alıyorum. Anlayamadım nedenini?