Şimdi Ara

You Rock:D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olay bi üniversitede bi ögrenci ile bi profesör arasında geçer

Öğrenci yemekhanede boş yer bulamadığı için bi profesörün yanına oturur.Bu duruma sinirlenen profesör durumu kabullenemez ve öğrenciye ''öküzlerle kuşlar bir arada oturamaz '' der; Öğrenci hiç bozuntuya vermeden ''O zaman ben uçayım hocam '' diyerek kalkar

Profesör durumu içine sindiremeyince öğrencinin sınavdan kalması için elinden geleni yapar(vay .. )
    fakat çocuk bütün sorulara eksiksiz cevaplar verir.Bunun üzerine profesör sana bi soru soracağım der ve sorar
    -Yolda karşına iki kese çıktı,birinde altın diğerinde akıl var.Hangisini alırdın ??

-tabii ki para,der.Profesör:

-Ben aklı alırdım.Öğrenci karşılık verir:

-Tabi doğaldır insan neye ihtiyaç duyarsa onu alır.

Çıldırmak üzere olan profesör ögrencinin sınav kagıdına büyük harflerle ''ÖKÜZ'' yazarak öğrenciye verir.
    Odadan çıkan öğrenci bi kaç dakika sonra yine gelip seslenir:

-Hocam, imzanızı atmışsınız ama notum nerede

Kendini bilmez insanlar nerede olursa olsunlar kendilerini belli ediyorlar bu da böyle tiplere hediye nacizane..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savaşzamanı -- 11 Ekim 2008; 18:17:26 >

• hahaha koptum be harbi güzelmiş
  • vay be
  • vay be dünkü olayı hatırlattı bi üye bana velet falan dedi artık nasıl veletoluyosam bende neden böyle bişey söyledin dedim gelen cevap birine ne olduğunu söylemek hatamı dedi bende sana küfür etsem kabullenicekminin dedim cevap bile veremedi

erdemli insanlar her zaman erdemlidir fazla kafaya takmamak lazım

üyenin isminide buraya yazardımda belki birileri bu yazıyı okur gönül rahatlığıyla küfür etmek ister o da bana yakışmaz
  • Verilmişti daha önce ama güzel

Ayrıca başlıgı değiştirmessen konu kapanabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • güzellll
  • hoca lara gelmiş
  • süper :D
  • bu öğrenci nasdreddin hoca olmasın

• Hoca kendi kaşınmış.

Çok iyi bildirmiş haddini öğrenci.
  • hoca kesin intihar etti

• Hakikaten komik ve düşündürücü...
  • mükemmel ya
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.