Şimdi Ara

You Were Never Really Here (Amazon)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Joaquin Phoenix’in başrolde yer aldığı, ödül üzerine ödül kazanan You Were Never Really Here, cuma günü vizyona giriyor!
    You Were Never Really Here (Amazon)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 24 Mayıs 2018; 10:56:42 >

• Vizyondayken gitmeyi düşündüğüm filmlerden biri. En kısa zamanda izlemeyi düşünüyorum.
  • Ben izledim de festival filmine yakışır durağanlıkta, intikam hikayesinden çok, sanki biraz, nasıl diyeyim “ben nasıl bir işe bulaştım, ne pis ilişkiler” tadında bir sorgulama gibi. Çünkü bol bol düşünceli bakışlar mevcut.

Ayrıca başroldeki elemanı tanıyamamıştım, bu birine benziyor ama kime diye diye izledim filmi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vizyondaki filmler ilk sayfada bile değil. Üzücü ama olsun. Yarın gideceğim. Sinemia üyeliğini yenilemem lazım. Ahlat ağacı ve bu filme giderim bu hafta son hakkımla da Han Solo olur galiba.

Neyse işte yarın yorumumu sallarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: CartmanBra

Vizyondaki filmler ilk sayfada bile değil. Üzücü ama olsun. Yarın gideceğim. Sinemia üyeliğini yenilemem lazım. Ahlat ağacı ve bu filme giderim bu hafta son hakkımla da Han Solo olur galiba.

Neyse işte yarın yorumumu sallarım.
    Evet var mı bi gelişme :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 津波

Evet var mı bi gelişme :)

Alıntıları Göster
    Üsendim gitmeye . Hemen de kaldirmislar sinemadan. Malum ortama dusunce artik :/

• quote:

Orijinalden alıntı: CartmanBra

Üsendim gitmeye . Hemen de kaldirmislar sinemadan. Malum ortama dusunce artik :/

Alıntıları Göster
    Zaten sinemalık film değildi sıkılırdın. Neyse ben yapayım o zaman. Öhöm..

Film durağan. Arada bir çatışma, koşuşma oldu bir kere sonra bitti. Başka ne anlatsam bilemedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    are you ken?
    15 yıl önce açıldı
    You and I did say
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben çok beğendim. İntikam filmi gibi değil. Psikolojik bir film. Ağır abimiz fazla depresif...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.