Şimdi Ara

Your Position in queune

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyun sonunda acıldı önce bir patch attı.Sonra oyuna girdik kullanıcı adı sifre yazdık pat bu cıktı asagıda 30 dakikadan geriye dogru giden bir süre 30 dk sonra oyuna mı gircez ve nie böyle bir şey var?

• evet 30 dk sorna girmen için sıraya aldılar senide artık okadar kişi içindesin şanslısın kendini farklı hisset

şaka maka bi yana dolunca girer.
  • Bir bende mi patch atmadı la bu
  • sen yenisin galiba
  • bende patch atmadan geldi oyun id pw yazdım.

queni 40 dk yazmasına bakmayın bende 10 dk sonra 13 mine düştü.Kendisini güncelliyor sıranız insanlar queyi iptal ederse öne geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH | equ* -- 7 Ağustos 2012; 0:32:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CryForYou

Bir bende mi patch atmadı la bu

bendede atmadı 2-3 kere denedim busy di düzeldi sonra kendimi 32 dklık sıra kuyruğunda buldum
  • o sıra kuyrugu ben de 24 ken 5 dk sonra 39 oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valentinus

o sıra kuyrugu ben de 24 ken 5 dk sonra 39 oldu

bendede aynı sorun
  • Bunlar yine iyi günler,bi aralar 4 saat veriyodu ne zaman girsen,oyuncuların %80i kanser olmuştu
  • yeniler kendini hemen belli ediyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lugi@

yeniler kendini hemen belli ediyo

+1 .Sabahtan girer,custom gamede açık bırakırdık düşmeyelim diye
  • Eskiden 45 dakika beklerdik girebilmek için birde login failed oldu mu evlat acısı gibi girerdi.
  • Ve patch falan bişey değiştirmiyodu. Normal bi günün her anı veriyodu sırayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kağan_

Ve patch falan bişey değiştirmiyodu. Normal bi günün her anı veriyodu sırayı.

Nasıl değiştirmez normalde 45 dakika beklerken patch sonrası 2 saat bekliyorduk.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.