"" O üniversitenin kapısından ZRANNKKKK diye gireceksin Sınav gününe kadar heyecanlanacaksın ama soruları görünce GÖNDERR GELSİN BE HOCAM, KRALINI gönder diyeceksin "" "" Başarabilirsin GÜZEL İNSAN, yüreğinin gücüne inan "" ÖSYM : İstedim mi öyle ters ve kazık sorarım ki, balondan motivasyon konuşmalarınızın alayının havasını söndürürüm. İpler benim elimde, adaylarla oyuncakla oynar gibi oynayabilirim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stefann_Kuntz -- 4 Temmuz 2021; 13:34:10 > |
Youtber hocanın kaliteli olup olmadığını anlama rehberi (2. sayfa)
-
-
Ozcan Aykın diye biri varken hala esş, fiziklebaris ve VIP fizik diyorlar allah islah etsin ne diyelim.
-
aytde üstüne yok cidden
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İzleyenlere yalakalık yapıyorsa boş motivasyon veriyorsa
Yav hocam adam troll sende ciddi ciddi sormuşsun 😂
Mert hoca bazen "boş" dediğimiz şeyi biraz abartiyor ama öğretmen kalitesini ben beğeniyorum.
Pkob konusunu mesela Eyüp Hoca'dan dinledim anlamadim yani epey de denedim ama gittim Mert hoca 20 günde anlatmış onu(5-10 günde)dinleyip acil Pkob çözdüm ve sene boyu çoğu denemede bu konu full geldi nitekim sınavda da Total 5 soru vardı galiba 5/5 ama gidip de sıfır olmadığım konuyu Mert hocadan dinlemem mesela,net bir kalıba oturabileceğini düşünmüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mert hocayı hiç dinlemedim nasıl anlatıyor bilmiyorum ama şu hesapları hangi kafayla açıyorlar. Mert hocanın ayak parmağı,Mert hocanın bıyık boşluğu,Mert hocanın gözlük camı vs
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
troll mü :D
mezun olmuştun galiba eski kenan karaya göre konuşuyor olabilirsin git 2022 tanışma videosunu izle öyle gel. Kendiside acili orta kaynak olarak yazıyor zor kaynak kısmını boş bırakıyor büyük ihtimal acil yayınları izin vermiyor başka kaynak önermesine.
hiçbir konunun nedenini açıklamayan her hoca kalitesizdir ki bu da yaklaşık %90ı kalitesiz demek oluyor. hintlileri dinleyin çoğu türk hocadan daha kaliteli ve video süreleri de genelde daha kısa.
-
Adamın hoş bir samimiyeti var RH Mat tarzı gibi değil Orta kaynak göstermesinin sebebi bence acil zor algısıyla insanların kaçmasının önüne geçmek ama kitap piyasada en zorlardan birisi troll olmayan her adam bunu bilir
Dersi bırakıp sohbete giren, gereksiz bir samimiyete sahip olan, öğrencilere şirin gözükmek için şebeklik yapan hocaları sevmiyorum.
-
dostum neden hala anlamamakta direniyorsun acil yayınları bu sene yeni baskıda %40 değişti %40 neden hala trollsün diye suç atıyorsun ?
Bu yorumum bile başlı başına ben trolüm diye bağırıyor 😂
Kim diyor değiştiğini? Kitap aynı kitap geçtiğimiz yılla (2020-2021) 2022 için kitap henüz çıkmadı diye biliyorum işkembeden sallıyorsun bence hocam
Mat Fatih’i bu alemde tektir
Edit : kalite göstergesi bir durum da anlattığı konunun daha iyi anlaşılması için detaylı ispat yapmaktan çekinmeyen tavırdır.
İspat yapmaktan çekinen gerek yok diyen hocadan uzak durun .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecziligni -- 4 Temmuz 2021; 16:20:50 >
-
Bu kitap 2021-2022 için yapılmış. Kitap çıkalı 1 ay anca olmuş sen çözdün mü kitabı? %40 ının değiştirilmesi kitabı kolay mı yapıyor ? 😅
kitabın 1/4 ü çözülü neden hala ağlıyorsun:D
Kardeşim idrak edemiyor musun? Kitabın %40 ının değiştirilmesi onu kolay mı yapıyor? Kullandığın kelimelere dikkat hocam yüzüme söyleyemediğin lafları burdan yazma istersen
eskisi kadar zor değil. arkadaş kolaylığını biraz abartmış tabii ama haklı diyebiliriz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X