< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Youtber hocanın kaliteli olup olmadığını anlama rehberi
-
-
üniversitenin kapısından zırrank
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
benim gördüğüm en sağlam bilgisine güvendiğim matematikçiler şunlar
-eyüp b
-vural hoca
-kampüsteki emrah hoca
bu adamlar bilgi ve hitap konusunda en iyileri bence
-
yorumlara bakıyoruz, bu cümleyi görüyorsak kapatıyoruz
''hocam sayenizde her denemede ki soruları çözüyorum''
-
Hocayı sevenler beğensin de kaç kişi olduğumuzu görelim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kaliteyle direk bağlantı kurmasam da sürekli şakalarla komikliklerle ders anlatan hocalara tahammül edemiyorum, bunu samimiyet için demiyorum örneğin matematiğin güler yüzü samimiyetiyle derse çekmeyi başarıyor efsane bir hoca, ama karşısında çocuk varmış gibi davranan hocalar samimiyet kurduğunu sanıyorsa yanılıyorlar, kazık kadar adam olmuşuz ecili bücülü muamele görüyoruz
-
kurtçu restropu eklemeyi unutmuşsun
+
Matematiğin fatihi
Anıl hoca ile matematik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mat için: eyüp b - laptü - mgy
fizik: özcan aykın yeterli
biyo: aras hoca
kimya: bizim hocalar - görkem baba
diğer derslerde dinlemeye gerek duymadım
-
fizikfinito hakkında bilginiz var mı hocam? özcan hocadaki eksik konuları oradan halletmeyi düşünüyorum.
-
fizikte özcan aykın harici tam %100 kompleks anlatmıyor
-
Biyolojide cici biyolijicinin notlarini gozden gecirin derim konu anlatimini dinlemesenizde tamamen meb kitabindan alinma cumleler. Mufredat iciydi disiydi eksik gedik olaylari olmaz kafaniz rahat olur. Aras hoca da bi tanedir bu arada
Eğer yorumlarda çok fazla kız varsa ve binlerce beğeni almışsa o kanal büyük ihtimalle kalitesizdir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben heavy metal tshirt giymiyorsa o hocayı izlemiyorum şahsen
Kenan hoca istisna. Bir sürü fan hesabı var ama çok kaliteli bir hoca.
maalesef bu sene bozdu eskiden acil çözülmesi zor bir kaynaktı şuan 2.kitap hatta 1.kitap olarak kullanılacak seviyeye geldi maalesef kenan hocada ona ön ayak oldu ayrıca 2018 konu anlatımları efsanedir ondan sonra gelen konu anlatımları fasa fiso
Vayni team bu sene yeni kanal açtı ama çok temiz çözüm yapıyor kadın. Geç keşfettiğim için üzülmüştüm baya
Kanka yeni acili çözüyor musun yoksa hocanın "her düzeye hitap ediyor" söylemine göre mi böyle bir kanıya vardın
çözüyorum bütün aciller elimde var
biyo:her çeşit dinlenir selin hoca fundamentals fav,son zamanlarda bi kadın bulmuştum o da iyi adını unuttum
fizik:paraya kıyılıp esş alınmalı mı bilmiyorum,vip fizik ve fiziklebaris çok iyi
kimya:benim hocam görkem boss
mat:eyüp b üstüne yok bence gerçekten geo için kenan komutan da iyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
kaliteyle direk bağlantı kurmasam da sürekli şakalarla komikliklerle ders anlatan hocalara tahammül edemiyorum, bunu samimiyet için demiyorum örneğin matematiğin güler yüzü samimiyetiyle derse çekmeyi başarıyor efsane bir hoca, ama karşısında çocuk varmış gibi davranan hocalar samimiyet kurduğunu sanıyorsa yanılıyorlar, kazık kadar adam olmuşuz ecili bücülü muamele görüyoruz |
Eğer yorumlarda çok fazla kız varsa ve binlerce beğeni almışsa o kanal büyük ihtimalle kalitesizdir
|
üniversitenin kapısından zırrank
|
Hocayı sevenler beğensin de kaç kişi olduğumuzu görelim
|
"" O üniversitenin kapısından ZRANNKKKK diye gireceksin Sınav gününe kadar heyecanlanacaksın ama soruları görünce GÖNDERR GELSİN BE HOCAM, KRALINI gönder diyeceksin "" "" Başarabilirsin GÜZEL İNSAN, yüreğinin gücüne inan "" ÖSYM : İstedim mi öyle ters ve kazık sorarım ki, balondan motivasyon konuşmalarınızın alayının havasını söndürürüm. İpler benim elimde, adaylarla oyuncakla oynar gibi oynayabilirim. |
benim gördüğüm en sağlam bilgisine güvendiğim matematikçiler şunlar -eyüp b -vural hoca -kampüsteki emrah hoca bu adamlar bilgi ve hitap konusunda en iyileri bence |
Mat Fatih’i bu alemde tektir
Edit : kalite göstergesi bir durum da anlattığı konunun daha iyi anlaşılması için detaylı ispat yapmaktan çekinmeyen tavırdır. İspat yapmaktan çekinen gerek yok diyen hocadan uzak durun . |
+ Matematiğin fatihi Anıl hoca ile matematik |
Ozcan Aykın diye biri varken hala esş, fiziklebaris ve VIP fizik diyorlar allah islah etsin ne diyelim. |
Benzer içerikler
- bursa dershane
- dershaneden kayıt sildirme yönetmeliği
- boyunca zarf fiil mi
- tyt 60 net nasıl yapılır
- yds ile hazırlık atlatan üniversiteler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X