Şimdi Ara

Youtorrent' torrent dosyalarını tanımıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soorunsuz bir şekilde yıllardır YouTorrent kullanırım,geçenlerde bir problem oldu programı silmek istedim ama ne ekle kaldırda nede olması gerektiği yerde bulamadım. Daha sonra programın bir şekilde kendi kendine silinebilmiş olacagını dusundum ,tekrar indirdim programın kurulum dosyasını pc ye yüklemeyek için tıkladıgım an sankı program yukluymuşde bende kısayoluna tıklamısım gibi açıldı ve yarım kalan torrentler bile duruyordu.Açıkçası bende kafama takmadım aldım setup dosyasını masa ustune attım ordan girerim diye düşünerek.Şimdi bu gun dizi indirmek istedimwww.****.com dan torrent dosyasını ındırıyorum program tanımıyo,birlikte açtan girince de torrent programınıın exesi yok. Ne yapabilirim ben bu durumda :S Daha once bu durumla karsılasan oldu mu?

• you torrent dediğin , bildiğimiz u torrent herhalde..bu sorun bende vps de olmuştu..onda format atmıştım..tabi pcde bir torrent programı format atılmaz herhalde..program filesa bir bak orda varmı..birde u torrentin 3.1.1 versiyonu çoğu sitede banlı..belki onu kurmussundur..filehippo dan utorrentin 2.2.1 sürümünü indirip kurmayı dene..en son çarede utorrentin portable versiyonu deneyebilirsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheJahGangsAppLe

Soorunsuz bir şekilde yıllardır YouTorrent kullanırım,geçenlerde bir problem oldu programı silmek istedim ama ne ekle kaldırda nede olması gerektiği yerde bulamadım. Daha sonra programın bir şekilde kendi kendine silinebilmiş olacagını dusundum ,tekrar indirdim programın kurulum dosyasını pc ye yüklemeyek için tıkladıgım an sankı program yukluymuşde bende kısayoluna tıklamısım gibi açıldı ve yarım kalan torrentler bile duruyordu.Açıkçası bende kafama takmadım aldım setup dosyasını masa ustune attım ordan girerim diye düşünerek.Şimdi bu gun dizi indirmek istedimwww.****.com dan torrent dosyasını ındırıyorum program tanımıyo,birlikte açtan girince de torrent programınıın exesi yok. Ne yapabilirim ben bu durumda :S Daha once bu durumla karsılasan oldu mu?

mediaget programı da işini görebilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.