Şimdi Ara

YouTube 10 saatlik reklamlar mı gösteriyor? Reklam engelleyici kullananlar gözlerine inanamadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YouTube 10 saatlik reklamlar mı gösteriyor? Reklam engelleyici kullananlar gözlerine inanamadı
    Yıllarca internet dünyasında reklam paylaşımlarını sıkıntısız bir şekilde sürdüren YouTube, reklam engelleyicilerin devreye girmesiyle kendisini bir savaşın ortasında buldu. Sürdürülebilirlik adına reklamların engellenmesine kesinlikle tahammülü olmayan YouTube, kullanıcıları caydırmak için türlü yollar deniyor. 

Reklam engelleyici kullananlara yeni önlem

Videoların durdurulduğu anda reklamlar, sitenin yavaşlatılması, videoların sınırlanması, Premium reklamı için büyük şeritlerin ekranı kaplamasının ardından şimdi de saatlerce süren reklamlar gündeme geldi. 

Ayrıca Bkz.Threads resmi olarak reklam testlerine başladı

Reddit platformunda yapılan paylaşımlar reklam engelleyici kullananların 3 saate varan reklamlar ile karşı karşıya kaldığını gösteriyor. Bazı kullanıcılar 10 hatta 90 saate varan reklamlar olduğunu iddia etse de bu senaryoların reklam engelleyicilerin hata vermesinden kaynaklandığı tahmin ediliyor. 

Google da reklam engelleyici kullananlara yönelik olarak uzun süren reklamlar ile yıldırma politikası güttüklerini doğruluyor. Standart kullanıcılar ise mobilde 15 saniyeye kadar, televizyonda ise 60 saniyeye kadar atlanamayan reklamlar görmeye devam edecek. 

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2025/01/29/youtube-is-showing-3-hour-long-un-skippable-ads-and-its-not-a-glitch/

• Tam hatırlamıyorum ama sanırım 3 yıl önce falan 1 saatlik reklam gördüğümü hatırlıyorum. Amerika'da yaşayan, o dönem lamborghini ile sürekli fotoğraflar ve borsa/kripto eğitimleri falan satan bir adamdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 30 Ocak 2025; 12:11:26 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İsterse sadece reklam izletsin. O platformu kullanmıyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Çok sık olmamakla birlikte ücretsiz kullanıyorum.Reklam engelleyiciler telefon tablet PC vs.. kurmak pek akıllıca bir karar olmasa gerek.

• kraldostuz kullanıcısına yanıt
    Youtube'u başka yerden mi izliyorsun kral?

Yok hiç izlemiyorum diyorsan aşırı komik ve geçici. Bu aynı bi zamanlar ünlülerin telefon kullanmıyorum tribi gibi.

• Reklam engelleyiciler de kendini geliştiriyo. Yıllardır dönüşümlü kullanıyorum. illaki işe yarar biri oluyo

• woxow kullanıcısına yanıt
    Peki butip oluşumların gelir kaynağı neresidir.Hayrına yaptıklarını hiç ama hiç düşünmüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • joven kullanıcısına yanıt
    Onlar da depoluyordur bir şeyler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Youtube reklamlarından ziyade premium kullandığım halde video içine alınan reklamlar bana cinnet geçirtiyor

• Hemen hepsinin ücretli ve ek özellik veren sürümleri var. Ayrıca bağış da kabul ediyorlar. Aslında Winrar gibi. Kullanıma devam edebilirsin ama bizi de destekleyin diyorlar.

• manesnuc kullanıcısına yanıt

o arkadaş hala reklam vermeye devam ediyor. en son instagramda görmüştüm reklamını.

• joven kullanıcısına yanıt

Kimi sitesine trafik çekiyo. Çıkar niyeti olan da olabilir dünya hali. Kimi gerçekten bedava internette böyle şeyler çok oluyo. Ama çoğu donate alıyo. Donate butonu koymuş, milyonlarca kullanıcı var sonuçta, 100bin kişi 10 dolar atsa bereket versin

• Waterfox kullanabilirsiniz pc de sıfır reklam

• Adrian Shepard A kullanıcısına yanıt

Buna bakayım bir ara

• quote:

Reddit platformunda yapılan paylaşımlar reklam engelleyici kullananların 3 saate varan reklamlar ile karşı karşıya kaldığını gösteriyor. Bazı kullanıcılar 10 hatta 90 saate varan reklamlar olduğunu iddia etse de bu senaryoların reklam engelleyicilerin hata vermesinden kaynaklandığı tahmin ediliyor.

Sayılı gün çabuk geçer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 30 Ocak 2025; 15:20:16 >
  • Googlea odeme yapmanin enayilik oldugunu düşünüyorum. Telefona veya pcye brave kurun geçin. Youtubeu browserdan kullanin. Reklam porblemi ebediyyen biter. Bugune kadar hiç sorun yaşamadım. Google gibi icerik üreticilerini ve kullanıcılarini her turlu manipüle eden bir firma icin az bile.

• Yeni bir şey mi ki bu? Değiştirmeden önce harici uygulama yüklenemeyen eski tvimde saaatleri aşan hintli reklamlar oluyordu, hatta bir ara seriye bağlamıştı...
    Youtube reklam engelleyicilerle mücadeleye yanlış müdahale ediyor. Öncelikle bu uzun reklamlara izin vermeyecek. Evet atlanabildiğini ben de biliyorum ama bir şeylerle ilgilenirken kısa videolardan oluşan bir liste açtınız ya da müzik açtınız diyelim 5-10 dk da bir izlediğinizden uzun video girmiş reklam olarak...
    Bir diğeri de reklamı izleyene bir şey sunmuyor. Seri 2 reklam var, birini atlamadan izlediniz diyelim, 2. reklama geçiyor, atlatmıyor da. Yahu amacın reklam izlenme süresini artırmak değil mi? izledik işte, adet bazında 2 tane mi izlenmeli! O yüzden reklam mı çıktı, basıp süresi dolar dolmaz geçiyoruz...

• Firefox'ta ublock origin+sponsorblock kullanıyorum. Bu platform yerine başka platformları tercih ederim o ayrı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 dakikalık videoya reklam döşeme fantezisi bir yana bazen reklam bittikten sonra bir kaç saniye sonra yine iki reklam sokuyor

• msungurr M kullanıcısına yanıt
    Video içi sponsorlu reklamlar için sponsorblock eklentisini kurabilirsin

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.