Şimdi Ara

Youtube'a Ailemi Nasıl İkna Ederim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Derslerinden geri kaliyorsun dostum tecrubeyle sabit dengelemen imkansiz birak takilmaya devam et orda burda:D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: microlap

quote:

Orijinalden alıntı: bugrahancaglar

quote:

Orijinalden alıntı: microlap

quote:

Orijinalden alynty: bugrahancaglar

quote:

Orijinalden alynty: microlap

quote:

Orijinalden alynty: bugrahancaglar

Yav 10 ya?ynda bebe yazanlar bi gidin 16 ya?yndayym. Bilip bilmeden konu?mayyn!

16 ya?yndaysan niye ailenden izin isteyesin ki ?

ancak problem ?u ki render için iyi bir bilgisayaryn yoksa 10-20 saat anca render yapar.

ayryca aileni ikna bile etsen illaki odaya girecek, o i? yalan olur bo?una heves etme.

Ailemi ikna etmek zorundayym çünkü her ?eye el koyabilirler. Yyi bir lisedeyim hayatyn kayacak diyip elimdeki her ?eyi alyrlar. Elimdeki bilgisayar iyi. Önceden 10-15 dakikalyk iki video renderlamy?tym.

bo? i?lerle u?ra?ma. video koyup ne yapacaksyn ? 1000000 abonen falan my olacak sanyyorsun ? tutunman için de?i?ik ?eyler yapman lazym. e?er parlak bir fikrin yoksa hiç bula?ylmamasy gereken bir i?e hevesleniyorsun. ayryca derslerin kötüye gider emin ol. dü?ünsene her gün bir video yükleyeceksin. 1 saat video desek 1 saat efektini falan ayarladyn 4 saat render (bu syrada yemek yedin vb...) sonra gleip bunu youtubeye upload ediceksin o da bi 4 saat sürse... hayatyny youtubeye göre adapte etmen gerekecek. ayryca diyelim 500000 abonen oldu. çok popülersin. emin ol hayatyn kayar çünkü popüleriten bi dü?er bitersin. zaten çok bir para da kazanylmyyor youtubeden artyk.

Haklı olabilirsin. Zaten çok bir para kazanma gibi bir hedefim yok çünkü çok kazanılmayacağını biliyorum. Çok kazanmak için de uzun bir zaman harcanmak gerektiğini biliyorum ama işte bir uğraş ne bileyim bir hobi niyetiyle atılma hedefim vardı. Hobi aradım ama bulamadım. Ya da hiçbir şeyi beğenmedim o yüzden bu sektöre atılma niyetim vardı. Artık tekrardan hobi aram çalışmalarına başlamam gerekecek. Teşekkürler herkese. Beni 6 yaş gençleştirenlere de teşekkür ediyorum

hobi mi bulamadın

paran varsa git akustik gitar al yoksa klasik gitar çalışmaya başla.

beni örnek al günde 6 saat piyano 4 saat gitar 2 saat şan çalışıyordum işe başlamadan önce

Keman çalmaya çalışıyorum bakalım 2-3 senedir öğrenemedim umarım yakında tam profesyonel öğrenirim.

• Hala 10 yaşında bebe diyen var ya
  • para kazanma amacıyla girersen yemek+sigara parası belki çıkar yol erkenken vazgeç
  • miiiiieeeerhaba arkadaşlaaaaağğğrrrr
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acest

para kazanma amacıyla girersen yemek+sigara parası belki çıkar yol erkenken vazgeç

Vazgeçeceğim sanırsam. Vakit harcayıp bot olan kanallarla yarışamam.
  • Oku youtube un sahibi ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: sancaryum

Oku youtube un sahibi ol

İyi fikir.
  • Gazoz olma efsane ol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mirhabaaa arkadaşlaaaaaaaaaar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jersey Devil

mirhabaaa arkadaşlaaaaaaaaaar

Yav troll musunuz siz ya
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.