Şimdi Ara

Youtube'a Ailemi Nasıl İkna Ederim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar elimde güzel bir bilgisayar ve güzel oyunlar var (Parasını verip aldım.). Abim yurtdışına gidecek. Ona mikrofon aldırıp Youtube sektörüne atılmak istiyorum. Zaten her gün oyun oynayıp internette vakit geçiriyorum bunu değerlendirmek için giriyorum. Ancak bunu aileme açtığımda olumsuz yanıt verecekler bundan eminim. İşte çok fazla vakit harcayacaksın da derslerinden geri kalacaksın da (geleceği sınırlı da olsa düşünüyorlar. Gelecekte derslerimden geri kalma ihtimalini düşünüyorlar ama para kazanma ihtimalini düşünmüyorlar.). Hatta eminim ikna olsalar dahi biri senin yerine bir şey yapar dahi derler. Ayrıca onlar seni kandırır senin paran boşa gider diyecekler. Eminim. Ailemi nasıl ikna edebilirim? Abim Youtube'dan para kazanıldığını biliyor hatta onun da bir ara niyeti vardı ama vazgeçti. Ne yapabilirim acil yardım abim kısa süre sonra gidecek!

• okumayın 10 yaşında bebe
  • Ben de youtube a video atıyorum. Kanal acarsan haber ver.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen kanalı aç ilk takipçin olacağım.Bu mesajları da ailene göster.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wüste -- 19 Temmuz 2016; 17:13:51 >
  • 10 yaşında bebe okumayın

• youtube kanalı için ailenden izin alacak yaştaysan zaten kanal açma illaha kanal açacaksanda oyun kanalı açma bence ortada 1.000.000.000 tane oyun kanalı var her yaşta kişiden bence ruhi çenet gibi gibi bir kanal aç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CezaRap77 -- 19 Temmuz 2016; 17:14:52 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wüste

Sen kanalı aç ilk takipçin olacağım.Bu mesajları da aileme göster.

Senin ailene niye gösteriyor onu çözemedim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    şimdi de bunu merak ediyorum
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kebapyalayan

quote:

Orijinalden alıntı: Wüste

Sen kanalı aç ilk takipçin olacağım.Bu mesajları da aileme göster.

Senin ailene niye gösteriyor onu çözemedim

Telefonun azizliği Dur editleyeyim.

• Wüste kullanıcısına yanıt
    Telefonlar üzüyor

• Merhaba arkadaşlarr ben buğrahan ve buğrahan oyunda'nın yepyeni bir bölümüyle karşınızdayım. Bugün minecraft...

• Yav 10 yaşında bebe yazanlar bi gidin 16 yaşındayım. Bilip bilmeden konuşmayın!
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugrahancaglar

Yav 10 yaşında bebe yazanlar bi gidin 16 yaşındayım. Bilip bilmeden konuşmayın!

Çok da ıskalamamışlar sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maça Ası

quote:

Çok da ıskalamamışlar sanırım

Bilip bilmeden konuşuyorlar. Ailem bu konuda çok sıkı. Youtube'a atıldığım zaman benim elimdeki her şeye el koyabilir bu nedenle sizden yardım istedim. 2-3 kişi beni 6 yaş gençleştirdi.
  • quote:

16 yaşındaysan niye ailenden izin isteyesin ki ?

ancak problem şu ki render için iyi bir bilgisayarın yoksa 10-20 saat anca render yapar.

ayrıca aileni ikna bile etsen illaki odaya girecek, o iş yalan olur boşuna heves etme.
  • Kardeşim boşver parayı falan heveslendin belki hayaller kurdun ama salla şu youtubei falan. Çık dışarı gez ya da dışarda bi yerde çalış. Sosyal ol az herkes youtubedan para kazanacak değil ya. Bence boşver sen bilirsin yine de

• quote:

Orijinalden alıntı: microlap

quote:

ancak problem şu ki render için iyi bir bilgisayarın yoksa 10-20 saat anca render yapar.

ayrıca aileni ikna bile etsen illaki odaya girecek, o iş yalan olur boşuna heves etme.

Ailemi ikna etmek zorundayım çünkü her şeye el koyabilirler. İyi bir lisedeyim hayatın kayacak diyip elimdeki her şeyi alırlar. Elimdeki bilgisayar iyi. Önceden 10-15 dakikalık iki video renderlamıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasanyıldırım11

quote:

quote:

Ailemi ikna etmek zorundayım çünkü her şeye el koyabilirler. İyi bir lisedeyim hayatın kayacak diyip elimdeki her şeyi alırlar. Elimdeki bilgisayar iyi. Önceden 10-15 dakikalık iki video renderlamıştım.

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alynty: bugrahancaglar

quote:

Orijinalden alynty: microlap

quote:

Yav 10 ya?ynda bebe yazanlar bi gidin 16 ya?yndayym. Bilip bilmeden konu?mayyn!

16 ya?yndaysan niye ailenden izin isteyesin ki ?

ancak problem ?u ki render için iyi bir bilgisayaryn yoksa 10-20 saat anca render yapar.

ayryca aileni ikna bile etsen illaki odaya girecek, o i? yalan olur bo?una heves etme.

Ailemi ikna etmek zorundayym çünkü her ?eye el koyabilirler. Yyi bir lisedeyim hayatyn kayacak diyip elimdeki her ?eyi alyrlar. Elimdeki bilgisayar iyi. Önceden 10-15 dakikalyk iki video renderlamy?tym.

bo? i?lerle u?ra?ma. video koyup ne yapacaksyn ? 1000000 abonen falan my olacak sanyyorsun ? tutunman için de?i?ik ?eyler yapman lazym. e?er parlak bir fikrin yoksa hiç bula?ylmamasy gereken bir i?e hevesleniyorsun. ayryca derslerin kötüye gider emin ol. dü?ünsene her gün bir video yükleyeceksin. 1 saat video desek 1 saat efektini falan ayarladyn 4 saat render (bu syrada yemek yedin vb...) sonra gleip bunu youtubeye upload ediceksin o da bi 4 saat sürse... hayatyny youtubeye göre adapte etmen gerekecek. ayryca diyelim 500000 abonen oldu. çok popülersin. emin ol hayatyn kayar çünkü popüleriten bi dü?er bitersin. zaten çok bir para da kazanylmyyor youtubeden artyk.

• quote:

quote:

quote:

quote:

ancak problem ?u ki render için iyi bir bilgisayaryn yoksa 10-20 saat anca render yapar.

ayryca aileni ikna bile etsen illaki odaya girecek, o i? yalan olur bo?una heves etme.

Ailemi ikna etmek zorundayym çünkü her ?eye el koyabilirler. Yyi bir lisedeyim hayatyn kayacak diyip elimdeki her ?eyi alyrlar. Elimdeki bilgisayar iyi. Önceden 10-15 dakikalyk iki video renderlamy?tym.

bo? i?lerle u?ra?ma. video koyup ne yapacaksyn ? 1000000 abonen falan my olacak sanyyorsun ? tutunman için de?i?ik ?eyler yapman lazym. e?er parlak bir fikrin yoksa hiç bula?ylmamasy gereken bir i?e hevesleniyorsun. ayryca derslerin kötüye gider emin ol. dü?ünsene her gün bir video yükleyeceksin. 1 saat video desek 1 saat efektini falan ayarladyn 4 saat render (bu syrada yemek yedin vb...) sonra gleip bunu youtubeye upload ediceksin o da bi 4 saat sürse... hayatyny youtubeye göre adapte etmen gerekecek. ayryca diyelim 500000 abonen oldu. çok popülersin. emin ol hayatyn kayar çünkü popüleriten bi dü?er bitersin. zaten çok bir para da kazanylmyyor youtubeden artyk.

Haklı olabilirsin. Zaten çok bir para kazanma gibi bir hedefim yok çünkü çok kazanılmayacağını biliyorum. Çok kazanmak için de uzun bir zaman harcanmak gerektiğini biliyorum ama işte bir uğraş ne bileyim bir hobi niyetiyle atılma hedefim vardı. Hobi aradım ama bulamadım. Ya da hiçbir şeyi beğenmedim o yüzden bu sektöre atılma niyetim vardı. Artık tekrardan hobi aram çalışmalarına başlamam gerekecek. Teşekkürler herkese. Beni 6 yaş gençleştirenlere de teşekkür ediyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Haklı olabilirsin. Zaten çok bir para kazanma gibi bir hedefim yok çünkü çok kazanılmayacağını biliyorum. Çok kazanmak için de uzun bir zaman harcanmak gerektiğini biliyorum ama işte bir uğraş ne bileyim bir hobi niyetiyle atılma hedefim vardı. Hobi aradım ama bulamadım. Ya da hiçbir şeyi beğenmedim o yüzden bu sektöre atılma niyetim vardı. Artık tekrardan hobi aram çalışmalarına başlamam gerekecek. Teşekkürler herkese. Beni 6 yaş gençleştirenlere de teşekkür ediyorum

hobi mi bulamadın

paran varsa git akustik gitar al yoksa klasik gitar çalışmaya başla.

beni örnek al günde 6 saat piyano 4 saat gitar 2 saat şan çalışıyordum işe başlamadan önce

• 10 yaşında bebe okumayın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.