Şimdi Ara

Youtube Açılmıyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3 gündür Youtube giremiyorum, DNS ayarlarını değiştirdin herşeyi yaptım ama yinede olmuyor, bütün sitelere girebiliyorum fakat bir tek youtuba giremiyorum.
    Bu sorun hakkında bir fikri olan varsa yardım etsin lütfen.

• Hosts dosyasını kontrol ettiniz mi? Ettiyseniz başka bir cihazla girmeyi deneyin. Mümkünse modemi fabrika ayarlarına döndürün ve modem sürümünün güncel olduğuna dikkat edin. Hangi modemi kullanıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: D. H. Lawrence

Hosts dosyasını kontrol ettiniz mi? Ettiyseniz başka bir cihazla girmeyi deneyin. Mümkünse modemi fabrika ayarlarına döndürün ve modem sürümünün güncel olduğuna dikkat edin. Hangi modemi kullanıyorsunuz?

netMaster markalı bir modem ama modemin yazılımı kurulu değil. Modemi birçok kez resetledim DNS ayarlarını değiştirdim fakat olmadı. sadece Youtube açılmıyor diğer bütün sitelere girebiliyorum. Artık bir tür Virüs den kaynaklandığını düşünüyorum.
    quote:

Hosts dosyasını kontrol ettiniz mi? Ettiyseniz başka bir cihazla girmeyi deneyin. Mümkünse modemi fabrika ayarlarına döndürün ve modem sürümünün güncel olduğuna dikkat edin. Hangi modemi kullanıyorsunuz?

netMaster markalı bir modem ama modemin yazılımı kurulu değil. Modemi birçok kez resetledim DNS ayarlarını değiştirdim fakat olmadı. sadece Youtube açılmıyor diğer bütün sitelere girebiliyorum. Artık bir tür Virüs den kaynaklandığını düşünüyorum.

• Tek antenli mi çift antenli mi? Başka cihazla denediniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • antensiz kablolu modem
  • quote:

Orijinalden alıntı: juna1986

antensiz kablolu modem

host dosyasını sil,nete tekrar gir kendisi yeniden host dosyası oluşturacak.
  • 192.168.0.1 adresine girin eğer değiştirmediyseniz kullanıcı adı admin şifre password yazınca açılır. Solda yazılım sekmesini seçin, yazılım sürümünün son iki rakamı versiyonu gösterir.
    http://www.netmaster.com.tr/yukleme-merkezi
    Burdan en son versiyonu indirip modem arayüzünde Temel-->Güncelleme kısmından güncelleme yapabilirsiniz.
  • quote:

192.168.0.1 adresine girin eğer değiştirmediyseniz kullanıcı adı admin şifre password yazınca açılır. Solda yazılım sekmesini seçin, yazılım sürümünün son iki rakamı versiyonu gösterir.
    http://www.netmaster.com.tr/yukleme-merkezi
    Burdan en son versiyonu indirip modem arayüzünde Temel-->Güncelleme kısmından güncelleme yapabilirsiniz.

teşekkürler

nasıl oldu bilmiyorum ama sorun bir şekilde düzeldi

• Önemli değil geçmiş olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerli Kullanıcılarımız,

Ebeveyn kontrolü üzerinden URL adresi veya "youtube" kelime olarak engellenmediği sürece bu sorunun modem kaynaklı olma ihtimali bulunmamaktadır.

Saygılarımızla,
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.