Şimdi Ara

YouTube banka hesabına TL'mi €'mu yoksa $ olarak mı yollanıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Forumda yeniyim konuyu yanlış yere açtıysam özür dilerim. Soruma gelecek olursak ben şu an YouTube'dan para kazanmayı aktif hale getirdim, Adsense üyeliğini de yaptım. Parayı kazanmaya başladım sayılır sadece bankadan hesap açtırıp o hesap numarasını vereceğim. Fakat bir şey merak ediyorum banka hesabına TL olarak mı Euro olarak mı yoksa Dolar olarak mı para yolluyorlar? Şimdiden teşekkürler.

• paypalda dolar ya da yuro yolluyolar sen onu tl olarak alıyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Santa Esmeralda

paypalda dolar ya da yuro yolluyolar sen onu tl olarak alıyorsun
    Öncelikle yorumun için teşekkürler. Mesela bana 10 dolar yollanıyor banka hesabıma 20 TL olarak mı gelecek?
  • sdf123 S kullanıcısına yanıt
    Hesabı aktif ettiğiniz ülkenin cinsinden para gönderiyorlar. Youtube hesabınızı Almanya da oturduğunuzu belirterek açtınız ancak adsense hesabı Türkiye'de paranızı Euro olarak yatıracaklar, sizde bankanızdan Euro olarak alacaksınız. Banka kısmını tam olarak bilemiyorum, eskiden bankalarda vadesiz hesaplara döviz cinsi para yatırılamıyordu, yani örnek olarak google size 100 Euro gönderirse siz o günkü kur olarak karşılığını (misalen) 291 TL gibi bir para olarak alırsınız. Bu döviz işlerini bir bankacıya yada banka şubesine hesap açtırırken sorarsanız çok daha mantıklı olacaktır. Ben ayak üstü bir bankacı tanıdığıma sormuştum yurtdışından bana $ gönderebilirler mi diye kendiside gönderir ve sende $ olarak paranı alırsın demişti ancak bu ayak üstü bir konuşma belirteyim, en net ve sağlıklı cevabı banka yetkilisi verecektir. Dilersen bu iş için bir bankaya mailde atabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dopac34 -- 2 Mayıs 2014; 18:21:53 >
  • Biz zaten bankacıya sorduk. Bu konuyu açmamın sebebi zaten o. Bankacı bide eğer TL üzerinden hesap açtırırsam Google bana dolar olarak gönnderse ben o parayı çekemiyormuşum. O parayı çekmek için dolar hesabı açmama gerekiyormuş. Yorumunuz için teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.