Şimdi Ara

Youtube canlı yayın kaydı YARDIM !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyu nereye açıcağımı gerçekten çözemedim o yüzden affınıza sığınarak buraya açtım çünkü kayıtla alakalı bi kaç konu daha buraya açılmış :)

Beyler belki içinizde bilen vardır geçtiğimiz hafta sonu 3 gün süren party yapıldı miamide.
    MIAMI ULTRA MUSİC FESTİVAL 2013
    Tanıdığınız tüm dj ler performans sergiledi ve harika görüntüler ortaya çıktı.
    Kanal bunu youtube'dan 72 saat boyunca canlı yayın yaptı.

Örnek kayıtlardan izlemek isteyen varsa link
    ARMİN:http://youtu.be/Bu3YmDcM3q4
    HARDWELL:http://youtu.be/jXOgYxUf6Ts
    STEVE AOKİ: Buda az önce kaldırıldı

Konumuza gelirsek eğer önümüzdeki hafta sonu wekend 2 yapılacak canlı yayın youtube üzerinden yine,
    Bende 72 saatlik kayıt almak istiyorum 720p olarak.
    Bu işleri bilen bana yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa eğer gerçekten çok makbule geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morphinz -- 20 Mart 2013; 1:16:26 >

• UP!!
  • silinmiş video
  •  Youtube canlı yayın kaydı YARDIM !

Öncelikle Resimde Gösterdiğim Gibi Video Yükle Kısmına Tıklayın

ve Google+ hangout'a Tıklayın.

Ufak Boyutta bir Eklenti Yüklenecektir. Eklenti Yüklemesi Tamamlandıktan sonra.
    Hangout'u Başlat Diyerek Yayına Başlayabilirsiniz.

Daha sonraki Yerde Arkadaşlarınızı Ekleyebilirsiniz vs vs...

Kolay gelsin
  • @pcexpertt
    Hocam sen mevzuyu çok yanlış anladın
    Bu hafta sonu 72 saat canlı yayın yapacaklar youtube dan ben onu kaydetmek istiyorum

@MarjinaL_Kedi
    Telif hakkı diye kaldırıyolar gitti güzelim 60 dk lık full hd hardwell full seti
    Linki yeniledim kaçırmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morphinz

@pcexpertt
    Bu hafta sonu 72 saat canlı yayın yapacaklar youtube dan ben onu kaydetmek istiyorum

@MarjinaL_Kedi
    Telif hakkı diye kaldırıyolar gitti güzelim 60 dk lık full hd hardwell full seti

Kusura bakmayın Hocam Dalgınlığıma Verin. Kayıt için Önerebilceğim Program Cam studio var

.http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=camstudio&lid=3078

Buradan İndirebilirisiniz.

Veya Replay media catcher Deneyebilirisniz.
    Edit:Ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PcExpertt -- 20 Mart 2013; 1:46:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pcexpertt

quote:

@pcexpertt

@MarjinaL_Kedi

Kusura bakmayın Hocam Dalgınlığıma Verin. Kayıt için Önerebilceğim Program Cam studio var

.http://www.gezginler.net/modules/mydownloads/singlefile.php?download=camstudio&lid=3078

Ö.değil hocam ne demek.

Yalnız bu programlar hakkında öğrenmek istediğim 72 saatlik HD kayıt biliyosunuzki en az 72 GB tutar.
    Ama çoğu programlar AVİ olarak kaydedip 1 saatlik kayıt boyutunu 200 300 gb yapabiliyolar.
    3 gün açık kalıcak pc kasmaması lazım haliyle.. Ve en düşük boyutta hd olarak kayıt almam lazım
    Sizce bunlar işimi görürmü?

Aslında aradığım ekran görüntüsünü çeken bi program yerine direk linki yapıştırıp izlemeden kayıt edebileceğim bi program arıyodum ama henüz yapmadılar sanırım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pcexpertt

quote:

@pcexpertt

@MarjinaL_Kedi

Ö.değil hocam ne demek.

Yalnız bu programlar hakkında öğrenmek istediğim 72 saatlik HD kayıt biliyosunuzki en az 72 GB tutar.
    Ama çoğu programlar AVİ olarak kaydedip 1 saatlik kayıt boyutunu 200 300 gb yapabiliyolar.
    3 gün açık kalıcak pc kasmaması lazım haliyle.. Ve en düşük boyutta hd olarak kayıt almam lazım
    Sizce bunlar işimi görürmü?

Aslında aradığım ekran görüntüsünü çeken bi program yerine direk linki yapıştırıp izlemeden kayıt edebileceğim bi program arıyodum ama henüz yapmadılar sanırım

Hocam bugüne kadar hiç 72 saatlik bir kayıt yapmadığım için bilemicem

Cam studio bilmiroyum ama Replay media catcher Kasacağını düşünnmüyorum. Görüntü kaliteli vs Ayarlanabiliyo.

Formatta değiştirebiliyosunuzdur diye düşünüyorum o yüzden belki işinize yarayabilir

• @pcexpertt

Attığım linklere baktınmı hocam?
    Görüntü çok hızlı ve çok fazla insan olduğu için en kötü 30 fps de kayıt yapmam gerek.
    FPS değerleri falan varmı sizin bahsettiğiniz programda?
  • quote:

@pcexpertt

Attığım linklere baktınmı hocam?
    Görüntü çok hızlı ve çok fazla insan olduğu için en kötü 30 fps de kayıt yapmam gerek.
    FPS değerleri falan varmı sizin bahsettiğiniz programda?

Malesef Fsp Değerleri Hakkında Bir Bilgim Yok hocam
  • http://www.youtube.com/watch?v=gLsLyT6uqt8&feature=plcp

BEYLER CANLI YAYINA SADECE 10 SAAT KALDI!!
    SAKIN KAÇIRMAYIN TİESTO AÇILIŞI YAPICAK

Son düzlükte kayıt için başka öneriler gelirse çok memnum olurum
  • ee sonuç yok mu? birazdan umf europe da armin ve hardwell peşpeşe çıkacaklar kayıt almam lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

ee sonuç yok mu? birazdan umf europe da armin ve hardwell peşpeşe çıkacaklar kayıt almam lazım.

Malesef ekran görüntüsü haricinde kayıt cihazı bulamadım.. Yani linki yapıştırayım o kaydetsin ben pc yi kullanim tarzında birşey yapamıyorsun...
    Fraps ve screenrecorder tarzı programlar iş görüyor hocam

Ben baktım bi kaç gün içinde yüklüyolar videoları falan bovşer dedim direk indiririm..
    Allah'tan direk indirmişim telif hakları nedeniyle kaldırtıyolar çünkü.. Biraz takip et yüklendiği anda indir pc'ye bende yaklaşık 20 adet 1 saatlik umf kayıtları var arminden, hardwell'e house mafia'ya kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Morphinz -- 15 Temmuz 2013; 14:47:23 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

ee sonuç yok mu? birazdan umf europe da armin ve hardwell peşpeşe çıkacaklar kayıt almam lazım.

Malesef ekran görüntüsü haricinde kayıt cihazı bulamadım.. Yani linki yapıştırayım o kaydetsin ben pc yi kullanim tarzında birşey yapamıyorsun...
    Fraps ve screenrecorder tarzı programlar iş görüyor hocam

Ben baktım bi kaç gün içinde yüklüyolar videoları falan bovşer dedim direk indiririm..
    Allah'tan direk indirmişim telif hakları nedeniyle kaldırtıyolar çünkü.. Biraz takip et yüklendiği anda indir pc'ye bende yaklaşık 20 adet 1 saatlik umf kayıtları var arminden, hardwell'e house mafia'ya kadar

Ya Miami'dekilerin hepsini indirdim zaten de şimdi bu Hırvatistan'da yapılan var geçen gece.. Onu henüz paylaşan yok. Youtube'da Hardwell ve Armin'i paylaşmışlar ama sadece başlıkları gözüküyor silmişler videoları. Onları indirdin mi sen?

• Yok hocam bende sizden duydum izleyemedim zaten kaçırdık malesef
    Düşer bi kaç güne merak etme. Armin ve Hardwell kendi sayfalarından yüklüyor genelde bilgin olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.