|
Bildirim
Neden çılgınlık olsun ki para vermeden reklam engelleyebiliyor musun? Evet
Dayatma gördüm mü dayanamıyorum. Direkt alternatiflere yöneliyorum. Sırf bu yüzden microsoft edge e el bide değmedim. |
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lterlemez -- 8 Ağustos 2024; 12:46:15 > |
hocam ben de isterim her şey ücretsiz olsun ama sunucu giderleri içerik üreticilerine ödenen paralar var. keşke eskisi gibi olsa ama o işler öyle olmuyor. adam para ödemen için gırtlağına yapışmıyor sonuçta ama şirket nihayetinde babasının hayrına hizmet verecek değil ya. mevcut piyasa şartları düşünüldüğünde gerçekten fiyatı makul. ben de eskiden reklam engelleyiciler alternatif tarayıcılar falan denedim baktım olmuyor aldım premium ve harcadığım en verimli para oldu net. bir öğün kaliteli yemek parası sonuçta |
Bu servis her zaman bu şekilde değildi. Ne oldu da para vermeye maruz bırakıldık?bu servis 2010-2020 arasında bi tarihten beri parayı zorumlu kılmaya çalıştı,yani alphabet aldığından bu yana. Bunlardan önce bu duruma maruz bırakılmıyorduk. Reklama da çok maruz kalmadan sinir hastası etmeden kullanabiliyorduk. youtube yayıncılarının geliri için ise yayıncılar zaten istisnasız her videoya reklam sıkıştırıyor. hadi görmeyelim görmek istemiyorum diye para versen yine bu video içine sıkıştırılmış reklamlara maruz bırakılıyorsun. özetle paranla rezil oluyorsun. ayrıca tepside verdiğin ve zamanında üstünden gelir sağladığı kişisel verilerine birde kredi kartı ekliyorsun. google da bugün ne yiyelim dediğinde izlediğin videodan arattığın kelimeden direkt sana sponsorlarını dayıyorlar. Bu arkadaşlara ne kadar az maruz kalırsak o kadar iyi bence. |
Reklamlar forumdaki gibi sağda solda banner gibi çıksa kimse birşey demez belki ama videoya gömülünce can sıkıyor. |