Şimdi Ara

YouTube, canlı yayınlar için yeni reklam formatını test ediyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YouTube, canlı yayınlar için yeni reklam formatını test ediyor
    YouTube’da şu anda reklam zamanı geldiğinde, reklam tam ekran olarak gösteriliyor ve izleyici videodan kopuyor. Ancak, bu yeni formatta canlı yayındaki reklamlar, resim içinde resim modunda gösterilecek.

Ayrıca Bkz.YouTube'tan reklam engelleyici kullananlara siyah ekran önlemi

Reklamlar, canlı yayın kesintiye uğramadan gösterilecek

YouTube, içerik oluşturucuların para kazanma ayarlarından yeni reklam formatını seçebileceğini söylüyor. Ayrıca bu ayarı gelecekteki tüm canlı yayınlar için varsayılan olarak ayarlayabilecek. Ek olarak içerik üreticiler, canlı yayınlardan ve canlı yayın tekrarlarından elde ettikleri reklam gelirlerinin dökümünü analiz sayfasında görebilecek.

YouTube, canlı yayınlarda videonun ortasında gösterilen reklamlar için yeni resim içinde resim formatını önümüzdeki aylarda göstermeye başlayacak. Bu, içerik üreticilerin canlı yayını kesintiye uğratmadan reklam yayınlamasına olanak tanıyacak.

Kaynak:https://www.androidauthority.com/youtube-tests-pip-ads-3468412/
    Kaynak:https://support.google.com/youtube/thread/18138167?hl=en&msgid=289284231

• Kesinlikle alternatif bir platform lazım.

• 2024 yılında tartışmasız en çok izleme yapılan platformu premium kullanmamak çılgınlık olsa gerek. aylık internet faturası parasına yıllık alın kafanız rahat etsin

• Alternatifler de youtube yolundan gidiyor. Bence içerik üreticinin hakkını tam olarak veren tek platform youtube.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • emrekaradag kullanıcısına yanıt
    Neden çılgınlık olsun ki para vermeden reklam engelleyebiliyor musun? Evet

Dayatma gördüm mü dayanamıyorum.
    Direkt alternatiflere yöneliyorum.
    Sırf bu yüzden microsoft edge e el bide değmedim.

quote:

Premium kullanım bir çözüm değil, ona da sirayet edecek
    merak etmeyin.
    Reklamcılık sektörü dipsiz bir kuyu, karlığını aynı şekilde sürdürmesi mümkün değil. Her bir yeni reklam yayınında, reklam yayının (ve bu arada reklamın eklendiği yayının da) değeri düşüyor ve bunu devam ettirmenin tek yolu daha fazla reklam yayınlamak. Bu da (reklamın eklendiği yayının da değeri düştüğü için) kadar mümkün, mümkünse de izlettirme şansı ne kadar yüksek tartışılır ki gelinen noktada yayınlanan reklam ve engellenen reklam oranı bunu çok güzel izah ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lterlemez -- 8 Ağustos 2024; 12:46:15 >
  • ZaalKoris vas Qwib-Qwib kullanıcısına yanıt

hocam ben de isterim her şey ücretsiz olsun ama sunucu giderleri içerik üreticilerine ödenen paralar var. keşke eskisi gibi olsa ama o işler öyle olmuyor. adam para ödemen için gırtlağına yapışmıyor sonuçta ama şirket nihayetinde babasının hayrına hizmet verecek değil ya. mevcut piyasa şartları düşünüldüğünde gerçekten fiyatı makul. ben de eskiden reklam engelleyiciler alternatif tarayıcılar falan denedim baktım olmuyor aldım premium ve harcadığım en verimli para oldu net. bir öğün kaliteli yemek parası sonuçta

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Bu servis her zaman bu şekilde değildi. Ne oldu da para vermeye maruz bırakıldık?bu servis 2010-2020 arasında bi tarihten beri parayı zorumlu kılmaya çalıştı,yani alphabet aldığından bu yana. Bunlardan önce bu duruma maruz bırakılmıyorduk. Reklama da çok maruz kalmadan sinir hastası etmeden kullanabiliyorduk.

youtube yayıncılarının geliri için ise yayıncılar zaten istisnasız her videoya reklam sıkıştırıyor. hadi görmeyelim görmek istemiyorum diye para versen yine bu video içine sıkıştırılmış reklamlara maruz bırakılıyorsun. özetle paranla rezil oluyorsun.

ayrıca tepside verdiğin ve zamanında üstünden gelir sağladığı kişisel verilerine birde kredi kartı ekliyorsun. google da bugün ne yiyelim dediğinde izlediğin videodan arattığın kelimeden direkt sana sponsorlarını dayıyorlar.

Bu arkadaşlara ne kadar az maruz kalırsak o kadar iyi bence.

• Reklamlar forumdaki gibi sağda solda banner gibi çıksa kimse birşey demez belki ama videoya gömülünce can sıkıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.