Şimdi Ara

YouTube çıldırtacak: Videodan önce beş reklam göstermeye başladı (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
4
Favori
11.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
72 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Açık kaynak kodlu bir çok uygulama var para vermeye gerek yok tabi herkesin kendi bileceği bir durum.

• Ben geçen yaz başında youtube premium'a üye oldum, ağustosa kadar bedava kullandım şimdi de 17 lira. Açıkçası verilen hizmete değen bir ücret. Neden vanced türü uygulamalar kullanmıyorum? Çünkü youtube içeriklerinin %90'ını playstation üzerindeki uygulamadan izliyorum ve playstation sistem tabanı için engelleyici bir uygulama yok. Akıllı tv ve konsollar üzerindekiler bu ücreti vermediğinde şu reklamların yaşattığı azap, 17 liranın 10 katı oluyor maalesef.

• Fulton F kullanıcısına yanıt
    Beğendiğin kimi içerik birin de var diğer platformda yok. Sanki adam bütün gün hepsini izlemek şart demiş gibi linç eden var.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • pcde adblock, telefonda web tarayıcıdayım.ben reklam görmüyorum.

• Tface T kullanıcısına yanıt

Revanced modları direk orj. youtube apk ya uyguluyor, microG güvenilirdir bu arada. Kaynak kodlarına github sayfasından erişebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 senedir öğrenci üyeliğim var o kadar alıştım ki reklamsızlığa bugün bi arkadaşın evinde tv şarkı açtık 4 dk lık şarkıda 2 reklam çıktı delirdim ??

• IP TV olarak ne kullanıyorsunuz? Ben de kullanmak istiyorum fakat bilgi sahibi değilim pek. Bu zamana kadar hep üyelikle izledim her şeyi. Artık kullanmak istemiyorum

• Whippoorwill kullanıcısına yanıt

Hocam bak en basitinden ben Fenerbahçeliyim. Bugün Fenerbahçe'nin Avrupa maçı var futbolda ve bu maçı Exxen veriyor. Exxen kaç para 70-80 lira. Lig maçları için beinsports alsan ayda ona da 60-80 arası en az. Keza basketbol maçlarımızı izlemek istesem o da mesela şu an hangi platformdaydı unuttum. Yazık günah ya.

Çıkıp da neden tüm bunların hepsine ayrı ayrı para veriyoruz diye sorgulayacakları yerde bana laf ediyorlar. Deveyi diken insanı öpen...

• Siz delisiniz lan ayda 5 lira vermemek için neler yapıyorsunuz YouTube çıldırtacak: Videodan önce beş reklam göstermeye başladı 

• Doç. Dr. Sinan Sağıroğlu D kullanıcısına yanıt

Ne alakası var. Hiç bir malı, hizmeti almayalım o zaman zam gelecek diye.

• gorkemnalbant G kullanıcısına yanıt
    Önceden bu hizmeti ücretsiz almıyor muydun kardeşim sen? Adamların amacı zaten sizi bu dijital uygulamalar için ücret ödemeye alıştırmak. kimse buradan gelen kárın derdinde değil. Bakıyorlar önce tansiyonu ölçüyorlar sonra ona göre fiyat politikasını düzenleyecekler. Onlar da biliyorlar şu anda 250 lira olsaydı kimse kullanmazdı o yüzden YouTube veya bu tarz platformlar şu an 1 lira 5 lira olarak veriliyor önce. yani şu an tansiyon ölçüyorlar bakıyorlar ki koyunlar 5 lira ucuz diye bir şey demiyor veririz kullanırız diyorlar bunlarda gücü oradan alıp artık yükleniyorlar. Aynısını netflix'le izledi bu politikanın şu an ortada netflix'in fiyatları.

• Arkadaşlar ios için ne kullanabilirim?

• Nikeee kullanıcısına yanıt

Bedavacı diyene bak 10 milyon takla atıyor altı üstü bir üyelik almak için. Komiksiniz vesselam.

• Ekrani kapatabilmek için tarayici olarak Brave deneyin.

• Vivaldi Web tarayıcısı ile reklamsız izliyorum, tavsiye ederim

• WonderCx W kullanıcısına yanıt
    YouTube çıldırtacak: Videodan önce beş reklam göstermeye başladı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öğrenciyim 9 tl ye premium+music daha ne olsun spotify parasından da kurtuldum 10/10 hizmet.
    Yolunacak kaz diyenler de harbi komik 10 tl nin lafını eden adamlar yaşıyor hala dünyada 😂😂😂 işin acı tarafı bunu Türkiyede söylemeleri,cebindeki 10 tl oldu 2 tl haberi yok.

• Adamlar video yükleyenlere bir dünya para dağıtıyor, nerden çıkaracak bunu reklam veya ücretli üyelik... Premium üyelik 17 TL, birçok uygulama yüzde 50 geri ödeme yapıyor 8-9 TL'ye geliyor.

• 6 kişi aile üyeliği alın en güzeli, 4,5 TL ye falan gelir.

illa aile olması da gerekmez. karşıdaki gmail'e davet atıyosunuz, kabul ettiği anda aileden gösteriyo oluyo bitiyo

belki %50 iade eden uygulamalarla birleşince ciklet parasına gelir

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.