|
Bildirim
Adblock ve vanced candır.. Mobil için adblock yazan yazılımcının gözüm de değeri paha biçilemez..
|
YouTube premium dünyanın en iyi üyelik hizmeti. Sınırsız sayıda, seçip izleyebileceğin içerik var ve 4k'sı gerçek 4k olan tek site YouTube. Papara ile 8 liraya izliyorsun. Netflix'te 100 TL'ye 1080p görüntüyü 4k diye iteliyor.
|
Bir şirketin tekel olması ne kadar kötü iste. Önce bedava hizmetlerle insanları YouTube'a bağımlı et. Sonra uygulamayı yavaş yavaş paraliya döndürmeye başla. Tabi rakibi olmadığı için istediği gibi at koşturabiliyor.
|
İnadına Vanced
|
PC'de reklam engelleyici kullanmayan var mı ki zaten. Telefon da şimdilik Vanced var bir süre daha idare eder o zaten ReVanced çıkacaktı.
|
Senin ne karın varda böyle beddua ediyorsun? |
Youtube ve gerçek 4K yan yana yazılmış |
Premium kullandığım tek uygulama YouTube. Verdiğim parayı hak ediyor. Ücretsiz kullanım isteniyorsa tabiki şirket bunun için farklı şeyler isteyecektir. İtiraz etmeye gerek yok. Bu kadar da beleşçi olmayalım.
|
SANANE? İSTEYEN SİGARA İCER İSTEYEN ALKOL İCER SA NA NE ? Sen sigara içmiyorsun diye sigaraya verilen para senin için gereksiz diye insanların kişisel olarak harcamalarını yönetip akıl verme içgüdüsüne hangi hakla karışıyorsun? Sigara içiyorum diyelim günlük 100 TL sigaraya veriyorum ama Dijital platformların kölesi olup tekelleşip ücrete tabi tutulmasına karşıyım var mı lan bi diyeceğin Sanane??? Dijital bir platform ile verdiğin örnek arasındaki alakaya bakar mısın bak sonra ağzımı bozunca ban atiyorlar neyse susuyorum.
|
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Adblock plus kurulu yıllardır youtube tertemiz |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliveli90 -- 13 Eylül 2022; 16:40:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Vanced video içine gömülse bile o kısmı otomatik atlıyor. Sıkıntı yok < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
programin tam adi nedir? |