Şimdi Ara

YouTube çıldırtacak: Videodan önce beş reklam göstermeye başladı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
4
Favori
11.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
72 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mobil için Brave gayet iyi, üstelik arka planda YouTube oynatma da var.

• Daha youtube reklamı izlemedim nasıl bir şey yeniyor mu ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapitalizm son hız maşallah. La 30 saniyeden uzun reklamlar var 5 tane denk gelse adama feleği şaşar. XD

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SwiftZ S kullanıcısına yanıt

İPAD KULLANIYORUM TARAYICIDAN GİRİYORUM . REKLAM FALAN YOK .

• crow in cornfield C kullanıcısına yanıt
    Direkt tarayicidan gireceksem uygulamanin ne anlami var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SwiftZ -- 13 Eylül 2022; 19:20:37 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • valla paşa gönlün bilir . reklam izle o zaman .

• Bazıları "15-20 Lira veremecek kadar cimri misiniz"e getirmiş mevzuyu ama parasında değilim. 1 dakikalık bir şey izleyeyim desen zaten yarım dakika reklam izliyorsun, hadi onlar da kısa olsa neyse de 2 saatlik reklam çıktığı bile oluyor. Bizi reklama boğdukları sürece kuruş vermemeyi düşünüyorum. Vanced'e devam. Sadece reklamsız olduğu için değil, Youtube'da olmayan özellikler bile olduğu için kullanılır.

• Pihole veya YouTube Premium yolu gözüktü. Raspberry Pi'lerin fiyatı bu durumdayken aynı fiyata 10 yıllık YouTube Premium aile üyeliği alınır

• Avrupa mahkemeleri rahat dursaydı, canı sikıldıkca reklamları engellediler, aman reklamlar bizi takip ediyor, yok kişisel gizlilik vs..şimdi mecbur abonelik kasma derdinde google, bu değirmen milyarlarca dolar üzerinden dönüyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kalemistik kullanıcısına yanıt

Youtube ve gerçek 4K yan yana yazılmış YouTube çıldırtacak: Videodan önce beş reklam göstermeye başladı YouTube çıldırtacak: Videodan önce beş reklam göstermeye başladı başka servislerin kalitesi başka bir durum. Youtube'un 4K sı gerçek medyada 720p ye denk gelmez. Yağmur yağsın, konfeti patlasın 144p ye kadar düşer o 4K YouTube çıldırtacak: Videodan önce beş reklam göstermeye başladı 

• Moueson kullanıcısına yanıt

Aynen oyle hocam adamlar su an istese 10 dk bile reklam izletir cunku rakip olabilecek kimse yok

• Kalemistik kullanıcısına yanıt
    Çok merak ediyorum hocam. Papara ile aile üyeliği aldan yinde de ücretin yarısını geri ödüyor mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • iPad'te Safari'den reklam engelleyiciyle izliyorum.
    Her şeye para veririm ama bunlara hiç para vermem daha iyi.

Ayrıca insanların anlamak istemedikleri Youtube üye olmadan da kullanılabilen bir video paylaşım sitesi. Yani Premium üyeliksiz, anonim gezinti için bir işe yaramıyor (nokta)

Boşluk bulup reklamları dayadıkça dayamışlar, nereye kadar? Alternatif reklamsız video yükleme sitelerinin yaygınlaşması lazım artık, acilen.

TikTok 10 dakika süresini arttırsa çok iyi bir alternatif olabilir. Tokat gibi de cevap olur, ne de olsa yaptığı farklı hiçbir şey yok. Vimeo, Dailymotion, açık kaynak olarak Odysee... Reklamları arttırsınlar da rakiplere yer açsınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 13 Eylül 2022; 20:37:9 >
  • Reklam gelirleri arttığı halde daha da gaza basıyor adamlar. Yuh

Gerçi daha doğmamış bebeğin rahme düştüğü andan, 70 yaşındaki dedelere kadar hepsinin bir youtube'u ve gelir beklentisi var.

Rakip ve devlet baskısı da olmayınca vur beline beline diyor adamlar :)

• inşallah 10 reklam koyar kurtuluruz

• kickboxer_18 kullanıcısına yanıt
    keşke ios için de olsa mecburen para veriyoz

• YouTube çıldırtacak: Videodan önce beş reklam göstermeye başladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Afachan -- 13 Eylül 2022; 20:12:59 >
  • Yav aile paketi ile aylık 10 liraya gelen YouTube premium için bu kadar ağlamaya gerek yok. Bir çikolata alıyorsun 10 lira zaten yazık.

• aman sizde üç kuruşluk aylık hizmet aboneliklerine para vermemek için yapmadığınız kalmıyor

• ReVanced &/ Vanced...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.