Şimdi Ara

YouTube çıldırtacak: Videodan önce beş reklam göstermeye başladı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
4
Favori
11.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
72 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu açık olabilir ama yapman doğru olduğunu göstermez. bedava sınırsız ürün dağıtılan yerde ürünlerin HEPSİNİ alıp kimseye bir şey bırakmamak da legal mesela. bu ahlaki bir davranış mi? sizin gibi tipler yüzünden Netflix 1 aylık ücretsiz üyeliği kaldırdı sadece Türkiye'de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkede beleşe, ücretsize alışmış bugün 40 yaşına yaklaşmış bir kitle var. Yani çoğu evli ya da belli bir seviyede kültür ve sosyal edinmiş kişiler.
    Bu kişiler çoğu araca ilk çıktığı dönemde ücretsiz ulaştı ve bu ücretsiz hali tek yol gördü, hak gördü. Utorrent, winzip, winamp gibi efsanelere 5 kuruş para kaptırmamakla övündü.
    Cd coğaltmak, diskete yazmak, usb arşiv paylaşım günleri yapmak gibi kanunsuz 😁 geçmişleriyle ve “mümkünse bedavacı” yaşam stilleriyle günümüze geldiler.

Bugün arkadaşlarına 28 TL’lik latteyi ısmarlarlar, bir ziyarete giderken 350 TL’ye karışık tatlı yaptırırlar, aldıkları dandik Şok,Bim market malı plastik oyuncaklara sırf çocukları 1-2 saat daha sakin dursun diye 40-50 TL veriverirler fakat iş dünyanın benim bildiğim fiyatına göre en iyi karışılığını veren bir premium araca aylık 20-30 TL vermezler.
    Hatta bunun parayla pulla da pek ilgisi yok bazı kesim için, epey iyi kazanan vakalar bile enayilik falan olarak görüyor aynı videoyu açacak neden ödeme yapayım ki diye…
    Bugünün enerji ücretleri düşünülürse sadece şarjdan (ekranda dönen reklamlara alık alık bakmak yerine) ve zamandan kazansak ne kadar iyi bir teklif olduğunu anlayacağız ama işte başka temeller var arkada. Çözemiyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Netflix üyeliği bu yöntem ile hiç kullanmadım. Hatta şu an 4 kişi kullanıyoruz en üst versiyonu. Yasal olarak ödüyoruz. Nedense YouTube konusunda böyle yapıyorum. Para değil konu. Seviyorum açıkları kullanmayı.

YouTube çıldırtacak: Videodan önce beş reklam göstermeye başladı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vanced'a güvenmediğim için ve adblock olmasına rağmen beyaz ekranlı reklamlar geldiği için el mahkum premium aldım.

• Bence artık direk reklamları izleyelim arada da youtube videolarını göstersinler.

• ayn gardeşim yav engelleyin edbloğu falan reklamlara boğulalım;

YouTube çıldırtacak: Videodan önce beş reklam göstermeye başladı
  • Youtubedan video izleyerek zaten para kazandırıyoz,bide üyemi olcaz parayla,işim olmaz parasında değilim ama 5 lira bile vermem

• Yeni nesil bi' garip. TV'de dakikalarca reklam olurdu zamaninda, reklam bitince kosa kosa gelirdik. Simdi 30 saniye reklama dayanamiyor millet :D

• weatherman kullanıcısına yanıt

Bu ülkeye özel bir şey değil. Hali hazırda Youtube zaten milyarlarca dolar kazanıyor. 2 reklamı (video uzunluğuna göre 4-5) 3 katına çıkarmak anlaşılır gibi değil. Youtube içeriğini kendi üretmiyor, Youtube'un üyeleri Youtube'a içerik sağlıyor. Böyle bir durumda kullanıcıyı bu kadar boğmak akıl alır gibi değil. Pcde adblock kullanıyorum. Bu gidişle Vanced'e de geçerim.

Olay parasını vermek, beleşçilik de değil. Şu an Amazon, Netflix, Spotify üyeliklerim var, hepsi de en az 1 yıldır aralıksız devam ediyor. Gamepass de ara sıra birkaç ay kullanıyorum. Bu kadar aboneliğe dönmesi sistemin hoş değil. Şu şurda şuna para ver, bu burda buna para ver derken bir ton şeye üye oluyorsunuz. Şimdi Disney+ geldi, Hbo Max gelicek en geç seneye, napacak millet ya da napacağız her yere üye mi olacağız 1 - 2 tane istediğimiz şeyi izlemek için? Ki her şey erişebildiğin her yerde olmuyor, korsan kaçınılmaz.

• Black Heart Rebellion kullanıcısına yanıt
    Tv de dakikalarca reklamı içeriğinin ne olduğunu bilemediğimiz 5 dakikalık videolar için vermiyorduk.

• Black Heart Rebellion kullanıcısına yanıt

ben de tv ile büyümüş bir nesilim ama 1-2 gün youtube premiumsuz gezdiğim zaman sinir oluyorum. çünkü eskisi gibi zamanımız yok ve insan hızlıca tüketmek istiyor. hadi uzun videolar yine neyse de 3-4 dakikalık video için iki tane zorunlu reklam bile çoktu bence. bir de video içine de sürekli reklam koyuyorlar. premium alıp kafa rahat gezmek en iyisi. (ben genelde tv'den izlediğim için premium kullanıyorum, vanced ya da ublock lobisi gelmeden yazayım YouTube çıldırtacak: Videodan önce beş reklam göstermeye başladı )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 14 Eylül 2022; 0:43:12 >
  • Gerçekten 17 lira vermemek için atılan taklalar inanılmaz ya. Bir de marifet gibi adblock övmüşler. Daha sonra da ağlarlar niye X platform Türkiye'ye destek vermiyor, niye X özellik Türkiye'de yok vs vs diye. Aldığın ürüne, hizmete para ödemeyi hakir görmek meta olmuş çok acayip.

• Bunun bir tık üstü ulusal kanallardaki dizi arası yarım saatlik reklamlar.

• YouTube premium ülkemizde 1 dolar bile değil.

Böylesi güzel bir fiyatlandırma varken neden hala almazsın ?

• Mhmt1180 kullanıcısına yanıt

Android için samsung browser indir ayarlardan adblock tikla istegin adblogu aktif hale getir.

• Smart Tube hem android tv hem telefon hem android multimedya hepsinde kullanıyorum tavsiye ederim

• Einar Solberg kullanıcısına yanıt
    İçeriği üretenlerin çoğunlukla kullanıcılar olduğu için kimsenin para vermek istememesi çok normal. Kulanıcıdan gelen bir içerik için sadece azınlık para verir, para kazanamamaları kendi problemleri. Netflix, Disney+, Spotify olsa paraları çatır çutur veririm.

Adblockla izleyenleri korsan bla bla denmesi ise alakasız. Youtube'un diğer web sitelerinden bir farkı yok, onlar da bedavaya hizmet vermiyor kapatın adblocklarınızı o zaman tamamen. Madem öyle Youtube adblockun önünü kessin . Büyük haber şirketleri gibi adblockla girmeyi engellesinler. Bekliyoruz.

Reklamsız abonelik alarak reklam şirketine destek olmak. Tamamen kısır döngü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 14 Eylül 2022; 2:33:3 >
  • isheepler ağlıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalemistik kullanıcısına yanıt

Elmayla armutu kıyaslamışsın. Youtube ile Netflix'in kulvarları farklı. Youtube'da senin benim gibi sıradan, hiçbir maddi getiri beklemeyen içerik üreticileri de var. Netflix ise parasını verip bu içerik üretme işini para karşılığı yapan profesyonellerden sağlayan bir platform ve hacmi Youtube kadar geniş değil. Elbette fiyatlamalar farklı olacak. Bütün mevzunun çözünürlük olduğunu mu sanıyorsunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 14 Eylül 2022; 4:17:2 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.