Şimdi Ara

YouTube çıldırtacak: Videodan önce beş reklam göstermeye başladı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
4
Favori
11.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
72 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 taneyi bırak, art arda geçilemeyen 2 reklam gelmesi bile insanı çileden çıkarıyor. Bu baskılara daha fazla dayanamayıp premium almak zorunda kaldım.

• muslucus kullanıcısına yanıt

15tlsini veriyor

• Gunpower-storm kullanıcısına yanıt
    Pi-hole Youtube reklamlarını engelleyemiyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaş bunu da alın artık ya. 6 kullanıcı 1 ay 26TL. 5TL bile değil kişi başı. Spotify’a veremiyorum diyorsan bunu alınca da zaten YouTube Music dahil…

• Senelik 60 lira veriverin yaw

• SYLAS S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam

• Senin gibi hiçbir şeyin bedelini ödemek istemeyen ağzı kokmuşların olması da çok kötü.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Öder.

• Hocam o kadar yalan ki söylediğin, neresinden düzeltsem bilemedim.

• Kalemistik kullanıcısına yanıt

Düzelt, ben de tekrar düzeltirim

• Yakında Chrome adblock eklentlerini de desteklemeyecek... Bakalım o zaman neler olacak?!

• Ben premium aile paketini kullanıyorum. Youtube içerisinde oldukça fazla eğitici/eğlenceli içerik var. 1 senedir üyeyim diğer aile üyelerini bilmiyorum ama ben 760 saat içerik tüketmişim bu sürede. Bana göre ödediğimin karşılığını fazlasıyla veriyor.

• iphone mobil için bir çare söyleyin forumdaşlar. sizler neler kullanıyorsunuz  

• 6 kişiye kadar ortak kullanabiliyor aile grubunu. Aylık 28 TL, papara ile 14 TL. Ayda 2,5 TL den az para, alın gitsin abi. Şahsen 3-5 dk reklam izleyeceğime aldım rahat ediyorum. Video indirebilme gibi bir artısı da var, o da işime yarıyor.

Biliyoruz apk ile yapabiliyorsunuz.

• zaferengur kullanıcısına yanıt

bir de şunu övünerek anlatıyor hırsız herif.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Herifler böyle bir açık sunmuş. Hırsızlık nerede? Bu ülkede legal şey kalmadı. Sen sütten çıkmış ak kaşık mısın? 😂

• omeraayaz O kullanıcısına yanıt
    Öyle düşünürsek, akıllı telefonu hiç kullanmamak gerek. Telefondaki çoğu uygulama bizi dinliyor.

• Yanlış hatırlamıyorsam 2 yazilimcinin yazdığı ve geçmiş yıllarda her pcde kurulu olan ve bu yüzden reklam gelirinden müthiş zarar eden google, bastı parayı aldı adblogu. Aslında adblockta artık googlenin. Tek farkı herşeyi engellemeyip azda olsa artık reklam atıyor önüne pcde.google tarafından bakarsak 6 reklamı izletcek= para, reklam izlemem ben diyenede adblock kurdurtacak ,e yine paralar googleye akacak. Win win durumu yani. Reklamdanda, reklam engelleyecidende kazanan şu durumda hep Google 👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FFAC63F0 -- 13 Eylül 2022; 22:7:49 >
  • Valla bende 3 tane adblock var 1 tane pop-up blocker var bi kaç eklenti daha var sıfır reklam kafa rahat..

• her şeye parayı verenler saolsun bu platformlar iyice zıvanadan çıktı

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.