@ fulton Burası kıraathane mi ulan. İster 40 yıllık üye olurum, ister 40 saniyelik üye olurum. Adam akıllı laf edeceksen et, yok; edecek lafın yoksa parazit yapma. |
YouTube çıldırtacak: Videodan önce beş reklam göstermeye başladı (11. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bedavacı zihniyet coşmuş yine biri liste yapmış :) sanki hepsine abone günde 36 liradan 1 paket cuara ayda 1080 lira iki paket içse 2160 lira youtube ayda 20 desen papara zaten yarısını iade ediyor şimdi amazon prime da iade kapsamında netfülüks papara dan yarısı iade hala ağlıyorlar
-
Aile üyeliği aldım kurtuldum.5 kişi 25tl.Bence bedava.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sigara içmiyorum, hala boş konuşuyorsunuz. Ayda en az 1.000 TL ver o zaman cebime ben bütün maçları, bütün istediğim filmleri/dizileri izlemek istiyorum diyelim. Çünkü bu kadar masraf demek hepsi. Sadece internet masrafı en az 200 lira ayda ya siz ne konuşuyorsunuz?
Yıl 2022, 150-200 liraya ADSL internete mahkumuz birçok kişi. Tuzu kuru olup ayda 1-2 bin lira dijital platformlara harcayacak parası olanlar yazmasın bir zahmet. Asgari ücret 5 bin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 15 Eylül 2022; 1:16:3 >
İşte bizim halkımızın idrak edemediği nokta bu zaten. Görürüm 250 lira olunca bu yorumunu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
SANANE? İSTEYEN SİGARA İCER İSTEYEN ALKOL İCER SA NA NE ? Sen sigara içmiyorsun diye sigaraya verilen para senin için gereksiz diye insanların kişisel olarak harcamalarını yönetip akıl verme içgüdüsüne hangi hakla karışıyorsun? Sigara içiyorum diyelim günlük 100 TL sigaraya veriyorum ama Dijital platformların kölesi olup tekelleşip ücrete tabi tutulmasına karşıyım var mı lan bi diyeceğin Sanane??? Dijital bir platform ile verdiğin örnek arasındaki alakaya bakar mısın bak sonra ağzımı bozunca ban atiyorlar neyse susuyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
disney+ aldığımdan beri sadece family guy izliyorum, mesajı görünce korktum da duruyor hala, hatta cleveland show da eklenmiş yeni
Aslında youtube protesto için kullanmamak lazım.
-
Saçmalamışsın.
-
Herkesi kendin gibi zengin sanma.
-
LG TV lerin yazılımıda linux ama youtube reklamları bir türlü engellenmiyor.
-
Neden Adblock'a karşısın? tam tersi adblock gibi uygulamaları desteklemek lazım, mecburmuyuz onların reklamlarını izlemeye? işlerine gelmiyorsa kapatsınlar youtube yi.
-
Yav heee
NewPipe kullanıyorum. Browser olarak da Brawe çok iyi iş görüyor. Yalnız donanım haber için Chrome kullanıyorum :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal172 -- 15 Eylül 2022; 8:35:15 >
Bu kadar şeyi izleyecek zamanı bulacak insanın parası zaten vardır öder.
MicroG google hesaplarına erişim sağladığı için kullanmıyorum, önceden youtube vanced i sadece apk ile kurarak kullanıyordum. Şimdi de varsa bir yolu eski vanced apk yı AndroidStudio ile ya da başka bir yöntemle modlayıp kullanmanın yolu, varsa bir link paylaşırsan sevinirim hocam
-
Hocam orj vanced bitti. Insanlar vanced diye suan editli baska uygulamalar kullaniyor. Bu editli uygulamalarin guvenligi soru isaretidir. Haberiniz olsun
reklam değil de telefon şarjım çabuk bitmesin diye telefonun ekranını kapatıp arka planda dinleyebilmek için mecbur premium alıyorum ben.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X