Şimdi Ara

YouTube çıldırtacak: Videodan önce beş reklam göstermeye başladı (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
4
Favori
11.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
72 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Netflixte kullanmıyorum sıkıntı yok..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Artık Ublock Origin ve Vanced/Newpipe kullanmayanı dövüyorlarmış.  Kökten çözüm istiyorsanız Piehole kurarsınız. 10 senedir filan reklam nedir unuttum; bir kere acaba reklam varken forum nasıl görünüyor diyip Ublock Origin'i kapattım, kapatmaz olaydım. Bence reklamlarla internet kullanmak artık imkânsız; kendinize zulmetmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 14 Eylül 2022; 14:55:20 >
  • Amozon prime video gercek katolguyla ulkemizde değil.Dunyada ki icerigle kiyas olmaz.Netflix beş dolar gibi bir rakam bellemis ulkemiz icin. BU abonelik rakami zaten dünyanın en ucuz netflix aboneliği yapiyor.Disney ise cok komik rakamla ulkemiz geldi ama o da netflix in biraz altinda olarak rakaminı güncelliyecektir ister istemez.Onun da ulkemizde açikladigi abonelik rakami dunyada hiç bir ulede yok.Ya şu gercegi kabul edin.Felaket fakirleşmişiz.Karışık sandovic ve yaninda içeceği ile verdidigimiz toplam rakam degerinde olan bu abonelikleri bile cok goruyoruz.Eyvah ki evvah..

• Bende ücretli üyelik kullanıyorum çok harika ve işime yarıyor ama tekel olunca böyle dayatmalarda yapıyor işte hoş değil...

• Yıllardır pc de ublock eklentisi telefonda opera kullandığım için reklam nedir bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lterlemez L kullanıcısına yanıt
    İşin bir de o tarafı var zaten reklam ve veri hüpletme şirketi olduğu için. Haybeye para kazanıyorlar resmen. İyi ki bir Youtube'u almışlar, hüplettikçe hüpletiyorlar.

Arka planda oynatmayı falan parayla sunmak, iPhone Safari'de en fazla 720p desteği var misal, iPad'te lütfedip 1080p veriyorlar. Resmen sinsi şeytani bir şirket maalesef ama buraya video yükledikleri için başka bir çaremiz kalmıyor.

• çare: Adblocker

• mr.gomis M kullanıcısına yanıt

Ben Xiaomi var hocam. Reklamsiz olayı güzelmiş.

• Premium'a geçin çıldırmayın :)

• YouTube premium alie üyeliği papara ile 13 ₺...6 kişilik

Değmez o reklamları izlemeye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • claudemre kullanıcısına yanıt

Aynı kişiler mi yoksa başka bir grup mu? Siz kullanıyor musunuz vanced kadar kullanışlı mı

• 34 liraya üye olup 5 kişi faydalanabiliyoruz. Neredeyse bedava, gerek yok reklam çilesi çekmeye.

• TITAN kullanıcısına yanıt
    Farklı grup, hemen hemen aynı özellikler... rockmods sitesinden (.net) indiriyorum. Boyutu da oldukça azaltılmış. Ben çok memnunum. Bir kaç aydır sürekli kullanıyorum.

• Newpipe,Skytube,Vanced,Firefox,Kiwi Browser,Adguard,Smarttube,myTube,Stremio ve yazmayı unuttuklarım. Alternatif Client'lar çok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 14 Eylül 2022; 18:25:47 >
  • Ben de daha 3’te

• Youtube adam gibi bormal reklam gösteriyor olsa çoktan premium almıştım, adblock tarzı şeylere kesinlikle karşıyım.

Fiyatı mesele değildi kesinlikle alırdım çoktan, ama ben zaten mevcut reklam politikasını bile **ke **ke premium alcaksınız şeklinde bir zorlama olarak gördüğüm için inattan almadım.

Şimdi üstüne bir de bu 5li reklamlar başlarsa, bana bile adblock kullandırtacaklar. 1 video benim 1 reklam izlememi hakeder, 5 10 reklam değil, haliyle youtube un hakettiği de ücretli kullanıcı değil adblock kullanan kullanıcı.

• Noxco kullanıcısına yanıt

Aynen öyle, ama bu politkayı izleyen şirketin önünde gurursuzca eğilmeye gerek yok. Adblock zamanı artık, çok abarttılar işi

• ister premium alın ister newpipe veya adblock kullanın, youtube sizin "zihninizden" kar eder... kullandıkları background teknolojiler insanüstü Yapay zekalarla çalışıyor, onlar kar eder, sadece sizin ruhunuz duymaz.

• Geçen beni de çileden çıkartıp premium satan YouTube... 2 saatlik bir dizi izleyelim dedim TV de bu kadar reklam yok. 5-10 dakika da bir reklam veriyor insanı hasta eder.

• Tface T kullanıcısına yanıt

Çalışıyor. Eski Vanced Manager bulmanız gerekli.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.