Şimdi Ara

YouTube'da reklam engelleyici kullananlar artık videoları hiç izleyemeyecek! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
3.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

opera kullanıyorum reklamların çoğu yok, premiumda var. keşke daha önce geçseymişim premum a çokta para değil.

• YouTube'da reklam engelleyici kullananlar artık videoları hiç izleyemeyecek!

adblock kullanıyorum, hem de parasını bastırıp premium aboneyim...

hiç öyle anlatıldığı gibi bir olay başıma gelmedi... sallamayın bilmeden... ayıptır yav...

bu kadar mı para yediniz youtubeden??????

• alpalp84 kullanıcısına yanıt
    Kullanicilari kucumsemiyorum. Vermiyorsaniz parasini reklamli izleyin zorunlu aldiran yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alpalp84 kullanıcısına yanıt
    Bunlara para verip youtube için vermemek hata. Youtube Music spotify kadar iyi. Youtube ise reklamsız ve arka planda oynatması başlı başına yeter

• BursaliEfsane B kullanıcısına yanıt

Aynen öyle sonuna kadar katılıyorum. İnsanlarda nedense muhalefet olma hastalığı var. Premium bugün 10 lira olsa ona bile çok para diyecekler. Daha bi de fikrinin olmadığı konularda konuşma tarzı bişey saçmalamış.

• Geçin bunları, onlar çalışıyorsa, reklam yazılımları da o kadar çalışıyor, çalışmaları lazım o kadar verimizi verdik.

• işi bilen adama kısıtlama getiremez en basitinden kullandığın reklam engelleyici eklentiye filtre girersin. youtubede video açtığında o video paketi sana ulaşmış oluyor bundan dolayi kısıtlama getirmesi imkansiz bilgisayardan anlayan biri bu kisitlamayi direk kaldirir. anca pcden anlamayan 40 yaş uzeri mobilcilere bunu uygulayabilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabakara61 -- 29 Mayıs 2024; 9:33:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aptalların özgüveni yüksek olduğunda mide bulandırıyor hahah, yok ben şunla reklamsız izliyorum yok böyle yapıyorum, ulan adamlar şu an engellemiyor zaten, yalandan rahatsız ediyorlar sadece, reklamsız izleyenleri anlayabiliyorlar, en basiti ip ban yaparlar veya başka sayfaya yönlendirirler.

• Sigaraya o kadar para verenler youtube premium'a çok pahalı diyor tamam bende reklam engelleyici kullanıyordum ama adamlar su yakmıyor sonuçta kazanmazlarsa nasıl hizmet versinler biraz mantıklı düşünün.

• Abicim ne çingenesiniz ya çoğunuz işi gücü yerinde adamlarsınız bi de. Cüzdan uygulamalarından cashback alınca youtube’a verilen para günümüzde para bile değil.

Hadi tarayıcıyı anlıyorum da o kadar bankacılık uygulamasının olduğu telefona vanced gibi ne olduğu belirsiz şeyler indirmek ahrazlıktan başka bir şey değil.

Tv’den youtube izleyen hiç mi yok onu da anlamıyorum. Ne yapıyorsunuz tv’ye de mi adblock kurdunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A NEW LIFE -- 29 Mayıs 2024; 14:6:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alixkandemir kullanıcısına yanıt

Sen hayatında hic sigara kullandın mı?

• Kötü bir haber

• A NEW LIFE kullanıcısına yanıt

Pc'de adguard her zaman var..

Telefonda revanced kurulu. (verilen izinler belli.. ayrıca açık kaynak kodlu. google'un kendisi kadar verimi almıyor.)

TV'ye hala bir çözüm bulamadım ? belki ilerde apk kurulabilen bir tv bulabilirsem belki..

Telefonda reklam engellemeyi bitirdiği gün youtube'nin benim için bittiği gün olur.

• Headlong Into Carnage kullanıcısına yanıt
    Evet 7 yıl kullanmıştım

Kullanıp da bıraktıysan sözüm yok.. Bazıları hic kullanmadan konusuyorlar..

+ youtube revanced apk

• Rapresyonik R kullanıcısına yanıt
    "aylık sigara parası yaeeee" deyip şunlara para vermeye kalksan;
    netflix
    spotify
    amazon prime
    hbo max
    disney plus
    amc
    exxen
    blu tv
    gain
    apple music
    twitter
    digitürk
    dsmart
    ssport
    tivibu
    mubi
    tabii
    tod
    gdrive
    apple cloud

etti mi sana ayda 5-10 bin tl.

• mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Yahu siz idrak özürlüsümüsünüz? Burda konu youtube.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.