Şimdi Ara

YouTube'da reklam engelleyici kullananlar artık videoları hiç izleyemeyecek!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
3.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YouTube'da reklam engelleyici kullananlar artık videoları hiç izleyemeyecek!
    YouTube, son birkaç aydır reklam engelleyici kullanan kullanıcılara yönelik alınan sıkı önlemleri uyguluyor. Başlangıçta kullanıcılara reklam engelleyiciyi devre dışı bırakmalarını söyleyen mesajlar göstermeye başladı. Bu mesaj göz ardı edilebiliyor, alternatif yöntemlerle videolar izlenebiliyordu. Ancak artık bu pek mümkün olmayacak gibi görünüyor. YouTube, reklam engelleyici kullananları artık doğrudan videonun sonuna atıyor.

Ayrıca Bkz.YouTube Müzik'e mırıldanarak şarkı bulma özelliği geliyor

YouTube, videoların sonuna atlatıyor!

YouTube, reklam engelleyici kullananlara artık videoları hiç izlettirmiyor. Kullanıcılar videoyu başlattıklarında veya videonun bir bölümüne geçmeye çalıştıklarında YouTube’un videoyu doğrudan kapattığını söylüyor. Reklam engelleyici kapatıldığında videolar herhangi bir kesinti olmadan normal şekilde oynatılıyor.

Birçok kişi YouTube'un bunu reklam engelleyici kullanımını caydırmak için yaptığı kasıtlı bir hareket olduğuna inanıyor. Bu mümkün ancak reklam engelleyiciyle ilgili bir sorun olması da mümkün. Geçmişte AdBlock’taki bir hata videoların yavaş yüklenmesine neden olmuştu. Bu son sorunu yaşayanların AdBlock kullandığı, diğer reklam engelleyicileri kullananların ise aynı durumla karşılaşmadığı söyleniyor. Bununla birlikte, bunun bir reklam engelleyici olmadan da gerçekleştiğine dair raporlar da var.

Kaynak:https://9to5google.com/2024/05/27/youtube-skipping-to-end-adblockers/

• Adguard buna seslice güldü

• Premium kullanıyorum. Diğer sitelerde reklam çıkmaması için reklam engelleyici kullanıyorum. Youtube yine sıkıntı çıkarıyor. Tam ekran yapınca kasıyor. Premium kullanıyorum yine sorun çıkarıyor ??

• Çingenetube

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hamzasoph H kullanıcısına yanıt
    Youtube'u reklam engelleyici üzerinden devredışı bıraktınız mı?

• Ne pc'de chrome'da ne de mobilde opera'da sorun yaşamıyorum.

• anilk91 kullanıcısına yanıt

kullandığım eklentide o seçenek yoktu. Başka eklenti deneyeceğim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hqngi tarayıcı ve hangi eklenti kullanıyorsunuz? Ayarı olması lazım

• "Firefox + uBlock Origin" şuan bir sıkıntı yok.

• premium niye alayım ki reklam çıkmasın diye alıyorsun her videonun içinde zırt pırt ekstra reklam var, reklamsız izleyemiyorsam neye para veriyorum?

• Bugia B kullanıcısına yanıt
    Sence bu youtube luk bi durum mu?

• Bugia B kullanıcısına yanıt
    premiumda reklam olduğunu nereden çıkardın hocam

• Brave

• LastStand L kullanıcısına yanıt
    Videolar sponsorlu içerik kaynıyor. Her videoda neredeyse 1-2 dk var.

chrome ayarlarından donanım hızlandırmayı kapatın. ekran kartı driverını güncellemeyi de deneyebilirsiniz.

YouTube'da reklam engelleyici kullananlar artık videoları hiç izleyemeyecek!
  • Bunlar iyice değnekçi kafasına bağladı. Tabi ki onlarında bir geliri olmalı ama peş peşe reklam izletmek, on dakikalık videoya reklam döşemek nedir lan. Televizyondan kaçtık, bunlarda eksik kalmıyor artık.

• LastStand L kullanıcısına yanıt

videoyu yükleyen video sahibinin içine eklediği reklamlardan bahsediyorum, engel olsun youtube ben reklam izlememek için para veriyorsam.

• metin0 kullanıcısına yanıt

onun youtube'un kendisiyle bir ilgisi yok ki, videoyu yükleyenle ilgisi var

• Revanced kullanamıyorum bi süredir ve bu durum canımı sıkıyor YouTube'a girmez oldum. Premium aboneliğim var zaten ama revanced gibi sistemlerde sponsor blok vardı video içeriğinde içerik üreticisinin yaptığı reklamları engelliyordu sırf o yüzden bile alternatif YouTube programları keşke hepten bitmese...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google Drive kullananlar için aslında Youtube Premium olsa iyi olacak.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.