|
YouTube'da reklam engelleyici kullananlar artık videoları hiç izleyemeyecek!
-
-
Adguard buna seslice güldü
-
Premium kullanıyorum. Diğer sitelerde reklam çıkmaması için reklam engelleyici kullanıyorum. Youtube yine sıkıntı çıkarıyor. Tam ekran yapınca kasıyor. Premium kullanıyorum yine sorun çıkarıyor ??
-
Çingenetube
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Youtube'u reklam engelleyici üzerinden devredışı bıraktınız mı?
Ne pc'de chrome'da ne de mobilde opera'da sorun yaşamıyorum.
-
kullandığım eklentide o seçenek yoktu. Başka eklenti deneyeceğim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hqngi tarayıcı ve hangi eklenti kullanıyorsunuz? Ayarı olması lazım
"Firefox + uBlock Origin" şuan bir sıkıntı yok.
-
premium niye alayım ki reklam çıkmasın diye alıyorsun her videonun içinde zırt pırt ekstra reklam var, reklamsız izleyemiyorsam neye para veriyorum?
-
Sence bu youtube luk bi durum mu?
-
premiumda reklam olduğunu nereden çıkardın hocam
-
Brave
Videolar sponsorlu içerik kaynıyor. Her videoda neredeyse 1-2 dk var.
-
chrome ayarlarından donanım hızlandırmayı kapatın. ekran kartı driverını güncellemeyi de deneyebilirsiniz.
-
Bunlar iyice değnekçi kafasına bağladı. Tabi ki onlarında bir geliri olmalı ama peş peşe reklam izletmek, on dakikalık videoya reklam döşemek nedir lan. Televizyondan kaçtık, bunlarda eksik kalmıyor artık.
-
videoyu yükleyen video sahibinin içine eklediği reklamlardan bahsediyorum, engel olsun youtube ben reklam izlememek için para veriyorsam.
-
onun youtube'un kendisiyle bir ilgisi yok ki, videoyu yükleyenle ilgisi var
-
Revanced kullanamıyorum bi süredir ve bu durum canımı sıkıyor YouTube'a girmez oldum. Premium aboneliğim var zaten ama revanced gibi sistemlerde sponsor blok vardı video içeriğinde içerik üreticisinin yaptığı reklamları engelliyordu sırf o yüzden bile alternatif YouTube programları keşke hepten bitmese...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Google Drive kullananlar için aslında Youtube Premium olsa iyi olacak.
Adguard buna seslice güldü
|
Çingenetube
|
Brave
|
"Firefox + uBlock Origin" şuan bir sıkıntı yok.
|
Videolar sponsorlu içerik kaynıyor. Her videoda neredeyse 1-2 dk var.
|
Inadına vermiyorum vermeyecegim dünyada hicbir güc bana youtube üyeligi satamaz o kadar söyleyeyim.. |
Bunlar iyice değnekçi kafasına bağladı. Tabi ki onlarında bir geliri olmalı ama peş peşe reklam izletmek, on dakikalık videoya reklam döşemek nedir lan. Televizyondan kaçtık, bunlarda eksik kalmıyor artık. |
Benzer içerikler
- instagram arama geçmişi silme
- twitter kullanıcı adı değiştirme
- telegram premium ücretsiz
- spotify ne kadar internet yer
- instagram keşfet sıfırlama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X