Şimdi Ara

YouTube'da reklam engelleyici kullananlar artık videoları hiç izleyemeyecek! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
3.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Umarım en kısa zamanda youtube'a rakip bir platform çıkar ve en kısa sürede popüler olur.

• Bugia B kullanıcısına yanıt
    Onun içinde SponsorBlock eklentisi var :)

• Clickbait haber. Haberde YouTube reklam engelleyicileri engellemiş deniyor. Sonda ise adblock kaynaklı sorun olduğu diğer engelleyicilerde sorun olmadığı belirtiliyor diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • isimsiz55_55 İ kullanıcısına yanıt
    Hocam işe yarıyor mu adguard

Ben adblock kullanıyodum izlettirmiyodu videoları. brave'e geçtim.

Adblock kendini güncelliyoda bi işe yaramıyo.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cevo_61 kullanıcısına yanıt
    Telegram kullanıyorsanız kullanıcı adınızı yazın. Revanced için yardımcı olabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmt_97 -- 28 Mayıs 2024; 19:45:59 >
  • Athlon 840 Kaveri kullanıcısına yanıt
    Ublock origin tavsiye ederim onu deneyin bir de

• Para da vermeyin, izlemeyin de..

• Aylik bi paket sigara parasi veremeyenler zaten internet bile kullanmasin.

• Amacınız ne ya sadece pc de reklamsız izleniyor zaten bırakın orada izlesinler

• O reklamlar bir şekilde atlanır, boşa çabalıyor sistemin ta kendisi olan gugıl amca. Bu tedbirlerden tek zararlı çıkan normal kullanıcılar olur.

• Inadına vermiyorum vermeyecegim dünyada hicbir güc bana youtube üyeligi satamaz o kadar söyleyeyim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 28 Mayıs 2024; 19:51:43 >
  • Rapresyonik R kullanıcısına yanıt
    Evet sigara kullanmadığım için veremiyorum ama bu durum benim reklamsız internet kullanmama engel değil daha çok senin sigara paran başka bir deyişle havaya boşa üflenen zehirli duman parası

• Buna benzer haberi kaçıncı görüşüm

• alixkandemir kullanıcısına yanıt
    O laftan bunu anladiysan bisey demiyorum :).

Benim için tamamen anlamsız ve mantıksız ağızdan üflenen zehirli dumanla cebimdeki değerli 100 Türk lirasını bir tutarsan ben böyle anlarım.

• %100 bir çaresi bulunur, nafile

adguard kullanıyorum sıfır sıkıntı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgknn89 -- 28 Mayıs 2024; 20:25:18 >
  • alixkandemir kullanıcısına yanıt

Ben sigaranın gereksiz olduğunun da, 100 liranın değersiz olduğunun da farkındayım. Araba sahibi olupta, otoparkta para vermemek için kaldırıma çıkan insanlar gibi konuşuyorsun.

O konuda haklısın keşke bulunduğum şehirde ücretli otopark olsa da değnekçilerlerle kavga etmekten kurtulsam sonunda birgün takacaklar emaneti üç kuruş için ne yapayım huyum kurusun 🙂 havaya para vermek canımı sıkıyor.

PS Deluxe, Spotify, TV+, Amazon... Her ay rahat 7-8 platforma sigara parası veriyorum. Hatta daha fazlasını. Youtube'a vermek istemiyorum. Başka biriside TV+ kullanan salaktır İPTV alsın der... Öbürü MP3 indir der. Lütfen fikrinizin olmadığı verde kullanıcıları küçümsemeyin.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.