Şimdi Ara

YouTube'da ücretsiz ve reklamsız video dönemi başlıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
3.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YouTube'da ücretsiz ve reklamsız video dönemi başlıyor
    YouTube, Premium aboneliği cazip hale getirmek için yeni bir adım attı. Şu an için belirli ülkelerde test edilen özellik kapsamında, Premium kullanıcılarının her ay 10 reklamsız videoyu arkadaşlarıyla paylaşmasına imkan sunuluyor. Bu sayede Premium olmayan kullanıcılar, sınırlı da olsa reklamsız izleme deneyimini yaşayabiliyor.

YouTube Premium kullanıcıları reklamsız video paylaşabilecek

YouTube, kullanıcılarını Premium aboneliğe yönlendirmek için farklı stratejiler denemeye devam ediyor. Son olarak devreye alınan yeni özellik, Premium kullanıcılarının reklamsız video bağlantıları paylaşmasına izin veriyor. Ancak bu özelliğin bazı kısıtlamalara sahip olduğunu söyleyelim.

YouTube'da ücretsiz ve reklamsız video dönemi başlıyor
    Örneğin, her Premium abonesi ayda yalnızca 10 reklamsız bağlantı oluşturabiliyor ve bu bağlantılar en fazla 10 kez görüntülenebiliyor. Ayrıca yalnızca belirli içerik türlerinde geçerli; müzik videoları, YouTube Originals, Shorts, canlı yayınlar ve Filmler & Diziler için kullanılamıyor.

Yeni özellik nasıl çalışıyor?

Yeni özellik, paylaşım ekranındaki "Reklamsız Paylaş" seçeneğine ekleniyor. Ancak alıcıların içeriği reklamsız izleyebilmesi için YouTube hesaplarına giriş yapmaları ve mobil uygulama kullanmaları gerekli. Paylaşılan bağlantılar, 30 gün boyunca aktif kalıyor ve 10 kez izlenme sınırına ulaşıldığında reklamlı moda geri dönüyor.

Ayrıca Bkz.YouTube Shorts görüntüleme sayısında değişiklik yaşanacak

Ancak ilginç bir detay olarak, reklamsız bağlantının zaten bir Premium üyesiyle paylaşılması durumunda, aylık 10 bağlantı kotasından düşülmüyor. YouTube, bu özelliğin daha geniş bir kitleye sunulup sunulmayacağına dair kesin bir bilgi vermemiş olsa da, genişletilebileceği belirtiliyor.

Kaynak:https://www.androidpolice.com/youtube-premium-ad-free-video-sharing-feature/

• Her şey aboneliğe dönüştü. İnsanlar artık bir yerlerden kısmak zorunda kalıyor. Futbol için yerel lige ayrı, şampiyonlar ligine ayrı, İngiltere ligine ayrı para. Dizi için Netflix'e ayrı, Amazon'a ayrı. Hala daha az reklamlı, akşamdan sonra reklamlı, bir gün reklamlı bir gün reklamsız abonelik deneyip duruyorlar oğlum millette para yok para. Bugün premium'u 15-20 lira yapsa alırım her şeye aylık 100 lira para mı ödeyeyim? Brave'den reklamsız izliyorum yamyamlara verecek param yok.
  • Reklamlar bu denli sorun ediliyorsa,YouTube içerik videolarında çok fazla vakit geçiriliyor diye düşünüyorum.

Ben çok sorun etmiyorum.Bunda galiba YouTube çok az vakit geçirdiğimden olsa gerek.

• Her şey aboneliğe dönüştü. İnsanlar artık bir yerlerden kısmak zorunda kalıyor. Futbol için yerel lige ayrı, şampiyonlar ligine ayrı, İngiltere ligine ayrı para. Dizi için Netflix'e ayrı, Amazon'a ayrı. Hala daha az reklamlı, akşamdan sonra reklamlı, bir gün reklamlı bir gün reklamsız abonelik deneyip duruyorlar oğlum millette para yok para. Bugün premium'u 15-20 lira yapsa alırım her şeye aylık 100 lira para mı ödeyeyim? Brave'den reklamsız izliyorum yamyamlara verecek param yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • babayı izle kullanıcısına yanıt
    Abonelik olması belki normal ama fiyatlar anormal. Youtube 10TL olsa kimse umursamaz. Üye sayısı kaç kata çıkar tahmin etmek zor.

• Sipay %60 cashback veriyor youtube için

• Yuhh müthiş bir özellik bu, video yayınladığımda reklamsız 10 kere izlenebilmesi inanılmaz (!)

Kusura bakmayın ama bence bunun haber değeri yok, önceden youtube'a zaten reklamsız video yükleniyordu ama youtube ona ben karar veririm diyordu, duruma göre reklamlı reklamsız yayınlanabiliyordu, şu anki durumu bilmiyorum.

• omanner kullanıcısına yanıt
    Ben de ilk sizin gibi anladım fakat haber aslında farklı bir şey diyor:

Premium abonesi, yolladığı linki açanlara o videoyu 10 kez reklamsız izleme hakkı veriyor kısacası.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu türdeki hiçbir servise üye değilim. Paşa paşa reklamımı izliyorum veya dinliyorum. Kapitalin kölesi olmak için doğmadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • denile kullanıcısına yanıt
    Tamam da bir insan aynı videoyu 10 kere neden izlesin ki?

Neyse ben anlamadım bu işten bir şey, zaten yayıncı da değilim, premium ailemde var, bana ne yaaa. :)))

• seckinkoybasi kullanıcısına yanıt
    Uyandirmaa

• bilgi@sayar kullanıcısına yanıt

10 lira olmasi icin bir kahvenin 20 tl olmasi lazim önce, 150 tl ye kahve satan zincir mekanlari ne zaman protesto edersek YT ucreti de hakli olarak dusecektir.

Adamlar hakli, bir kahveye 150 200 veren bir zahmet 1 ay tepe tepe kullandigi platforma da versin diyor 80 tl.

• lextor L kullanıcısına yanıt

En degerlini, zmaanini calarak seni kendinr zaten köle etmiş. Para vermeyince kole olmamiş olmuyorsun.

• Revanced sağolsun o işi bayağı iyi hallediyor. Bütün videoları reklamsız swyrediyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.