|
Bildirim
Her şey aboneliğe dönüştü. İnsanlar artık bir yerlerden kısmak zorunda kalıyor. Futbol için yerel lige ayrı, şampiyonlar ligine ayrı, İngiltere ligine ayrı para. Dizi için Netflix'e ayrı, Amazon'a ayrı. Hala daha az reklamlı, akşamdan sonra reklamlı, bir gün reklamlı bir gün reklamsız abonelik deneyip duruyorlar oğlum millette para yok para. Bugün premium'u 15-20 lira yapsa alırım her şeye aylık 100 lira para mı ödeyeyim? Brave'den reklamsız izliyorum yamyamlara verecek param yok.
|
Reklamlar bu denli sorun ediliyorsa,YouTube içerik videolarında çok fazla vakit geçiriliyor diye düşünüyorum.
Ben çok sorun etmiyorum.Bunda galiba YouTube çok az vakit geçirdiğimden olsa gerek. |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
10 lira olmasi icin bir kahvenin 20 tl olmasi lazim önce, 150 tl ye kahve satan zincir mekanlari ne zaman protesto edersek YT ucreti de hakli olarak dusecektir. Adamlar hakli, bir kahveye 150 200 veren bir zahmet 1 ay tepe tepe kullandigi platforma da versin diyor 80 tl. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
En degerlini, zmaanini calarak seni kendinr zaten köle etmiş. Para vermeyince kole olmamiş olmuyorsun. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|