Şimdi Ara

YouTube'da videolar bulanık gösterilmeye başladı, kalite 144p'ye kadar düştü!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
4.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YouTube'da videolar bulanık gösterilmeye başladı, kalite 144p'ye kadar düştü!
    YouTube, iOS, masaüstü ve akıllı TV'lerde normalden düşük video kalitesine neden olan bir sorunu araştırıyor.

Ayrıca Bkz.Sosyal medyaya erişim kısıtlaması iddiası: Twitter, Instagram, YouTube ve TikTok açılmıyor!

Shorts videolarında da kalite düştü

YouTube, yüksek internet bağlantısı olsa bile videoların 144p veya 360p kalitede görüntülenmesine neden olabildiğini söylüyor. Sorun, YouTube videoları ve shorts videolarında görülüyor.

Resmi açıklama gelmeden önce, bazı kullanıcılardan YouTube’un video kalitesini otomatik olarak düşük çözünürlüğe ayarladığına dair şikayetler gelmişti. Videonun kalitesi elle daha yüksek bir çözünürlüğe ayarlansa bile YouTube, otomatik olarak 144p’ye düşürüyor. Video kalitesinin 144p’ye sabitlenmesi sorunu dışında daha yüksek bir kaliteye geçildiğinde ara belleğe alınması durumuyla karşılaşan kullanıcılar da var.

YouTube'un şu anda bir çözümü olmasa da şirket sorunu aktif olarak incelediğini söylüyor.

Kaynak:https://support.google.com/youtube/thread/332214867/video-and-shorts-playing-in-low-quality

• Youtube'da bir sıkıntı var, evet. Ama devlet bant genişliğini mi kısıtlıyor, kullandığım servis mi sıkıntılı anlayamıyorum ki...

Gündemi internet hızından takip ediyorum artık. Erişim hızına göre skandalın büyüklüğünü anlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 20 Mart 2025; 16:38:28 >
  • Bu yeni değil bir haftadır böyle bir durum var.

İPad Pro 13 ve Samsung Tab S9 Ultra’da bu durum var.

Normal reklam’larda bu durum var.Yani genel bir sorun var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joven -- 20 Mart 2025; 18:21:52 >
  • Bizde mi yoksa dünya genelinde mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mahsur kalan adam M kullanıcısına yanıt

Bizde. Sosyal medyada hız kısıtlaması var.

• Dünden beri YouTube bazı videolar düzgün açılırken bazıları ya hiç açılmıyor ya da düşük çözünürlükte zar zor izleyebiliyorum. Normal YouTube da aynı smarttube da aynı şekilde. Türknet kısıtlama yapıyor galiba. Amazon prime ise video açmıyor şaka gibi...

• Vain kullanıcısına yanıt
    Anadoluda yok sanırım büyük şehirlerde sıkıntı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mahsur kalan adam M kullanıcısına yanıt
    VPN'le Çorum'a bağlanayım bari :)

• CWaRRioR kullanıcısına yanıt
    🤷

• iOS’ta bir sorun yok bende.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CWaRRioR kullanıcısına yanıt
    Gel gel, Çorum dünyanın merkezi 😂😂

• Amerika’dayım birkaç gündür aynı sorun bende de var. Reyissss Amerika’daki internetimizide mi kısıtladı diyordum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 560 milyar lira etkisi olsa gerek.

• süperonline
    19 mart akşamı düzelmişti , sabahtan sıkıntılıydı
    20 mart akşamı sıkıntılı , sabahtanda sıkıntılı

• Ben netgsm internet kullanıyorum DNS ile tüm sitelere girebiliyorum.
    Ben de herhangi bir kısıtlama, donma takılma bir şey yok, iyi ki Türknetten netgsme geçmişim, hem daha uygun fiyatlı hem de yasak kısıt,bulanıklık donma, takılma yok. Her şey ayna gibi maşallah, geçme durumunuz müsaitse tavsiye ederim.

• Aslında olması gereken bir kalite, bazı videolarda kaliteden çok ses önemli oluyor, 144 e al kaliteyi sadece sesi dinle geç.
    Doymayan operatörler yüzünden tarifelere servet ödemeye devam ediyoruz.

• Apple tvdeki youtube açılmıyor. bilgisi olan var mı?

• Dikta rejiminde olağan durumlar. Bir öğrenmişler her şeyde bant daraltma vb gibi ilkel yöntemleri kullanıyorlar.

19 Mart öğlenden beri çok sıkıntılı. Youtube, twitter, facebook, insta, whatsapp doğru düzgün çalışmıyor. Vodafone ve Uydunet kullanıyorum.
    Vpn açarsam sorun ortadan kalkıyor.

• Tüm Türkiye genelinde bant daraltması var devlet tarafından o yüzden YouTube un yapabileceği bir şey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.