Şimdi Ara

Youtube'da Yeni Başlayanlar İçin 2 DSLR Kamera Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• onlinek1 O kullanıcısına yanıt
    ben canon g7x i hiç tavsiye etmem,çünkü hem fiyatı yüksek hemde az ışıklı ortamlarda videoda AF yapmakta zorlanıyor. takip ettiğim vlogerlardan g7x kullananlar mesela asansöre girince makine netliği kaybediyor güze odaklama yapamıyor.
  • canon 700D de güzel. çekim anında kendini görebilmek sürekli net gözlerle kayıt yapabilmek seyredilebilirliği artırıyor.

canon 70D bu konuda en çok kullanılan cihazdı. GorillaPod ile beraber adeta youtube resmi Vlog cihazı gibi olmuştu.

yenilikler aynasız hatta kompaktların da bu alana girmesi ile renklendi.

G7X düşük bütçeli gerçekten güzel bir çözüm. kapalı alanlarda renk tonu algısı sony ye göre daha doğru.

R100M4 daha pahalı daha hızlı odaklanmalı başka bir seçenek.

bu cihazların yürürken çekimde stabilite problemleri için artık 3Axis GİMBAL çeşitleri var.

sürekli netlemeli ve stability çekimle artık daha rahat ve akıcı sunumlar ortaya çıkıyor.

yurdum çözümleri henüz yabancı bloglar kadar olmasa da ümit vadediyor. eskinin tutuk ve dersem ne derler diye düşünen sunucuları yerlerini daha güvenle dolu bir kuşağa bırakıyor.

-----

yeni öğrendiğim haberi aktarayım. dağıtımcılar artık canon G7X dağıtmıyor. yeni sürüm ve bir adım daha gelişmiş G7X Mark 2 dağıtıma çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eflatoon -- 28 Mart 2016; 16:41:01 >

• Güzel bilgiler evet. Canon 70D önerecektim fakat bütçe dostu olsun istedim yakın zamanda gimbal videosuda gelecek. Teşekkürler.
  • bence sony a5100 en iyi vlog kamerası, sony a5100 ün sarjı erken bitiyordemiştim,ama canon g7x in daha erken bitiyormuş.
    sony a5100 ile 400 kare fotoğraf çekebiliyorken canon g7x ise sadece 220 çekebiliyormuş.
    sony a5100 1400tl iken canon g7x 2000tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbey08 -- 28 Mart 2016; 20:49:32 >
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    kanalınızda a5100 videoları olsaydı incelerdim.

a5100 çoktan satışı bitmiş. epey aradım. a6000 de bitiyor. a6300 dağıtımına başlanacakmış.
  • eflatoon kullanıcısına yanıt
    sony a5100 Türkiye de satışa hiç çıkmadı ki, gene çok iyi özellikleri olan samsung nx500 de Türkiye de gelmedi nedense.
    sony a6000 in video özellikleri de çok iyi ancak vlog kamerası için uygun makine değil çünkü ekranı arkaya dönmüyor.
    ben şahsen vlog çekecek olsam gidip de öyle 2000TL para verip te makine almam. Samsung nx mini var 500tl ye onu alırım vlog kamerası olarak. youtube ta kimse kameranın video kalitesine bakmıyor içeriğin güzelse video kalitesi kimsenin umrunda değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben kendi çekimlerim için G7X ve Sony fdr-x1000 kullanıyorum, kalite anlamında epey iyi ikisi de. Dış çekimlerde havadan ve rüzgardan dolayı sıkıntı oluyor, dead kitten denilen bir tüy var ama G7X için bulamadım malesef.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende sanyo hd1000 var 6 yıl once almıstım ve ılk cıkan fullhd makine idi, sıfır macro çekimi(cekılen fotografları gorsenız ınanamazsınız) donen ekranı, kompakt olması ınanılmaz, eger dusunen olursa 400TL ye bırakacagım vlog ıcın oldukca uygun ve kompakt bır makıne

Youtube'da Yeni Başlayanlar İçin 2 DSLR Kamera Tavsiyesi

ayrıca canon 400d kullanıyorum onuda satıp kompakt olması ıcın sony a6000 yada olympos ome em10 bakıyorum bunlarda aynasızlarda en ıyı f/p makınelerı, vlog cekımlerı ıcın de fazlası ile iş goren makıneler, 50mm 1.8 lens ıle oldukca ıyı performans verıyor, vlog ıcın samsung nx mını de ıyı bır cozum

• coaxem kullanıcısına yanıt
    Evet. Dead cat sadece kameraya takılan harici mikrofonlarda olur. Kameranın kendi mikrofonuna takamassınız dead cat. Eğer makinenizde mikrofon girişi varsa alıp kullanabilirsiniz dead catli mikrofon.
    İşte mikrofon önerilerim. (ilk olan dead cat ile geliyor ve en ucuzu)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.