< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
YouTube'dan mobil kullanıcıları etkileyen yeni reklam kararı (2. sayfa)
-
-
YouTube da ev sahipleri gibi davranıyor. Ev benim değil mi deyip inanılmaz rakamlarla kiraya veriyor ya evini, aynı şeyi bu da abonelik için yapıyor. Gidip hakkını araman gerekmiyor mu? Ne yani adam sana ev benim istemiyorsan git sokakta yat dese bu tavır doğru mu? Kusura bakmasın, yok öyle bir dünya.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu adamlar ihtiyac satmiyor eglence satiyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aman yasakla gitsin
Artık bir ihtiyaç, YouTube da
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dailymotion... Kıymetini bilemedik...
-
TV’de reklamlar nasılsa benzerinin internette olması normal gelmeye başladı. Tabii rahatsız edici kabul ama YouTube gibi önüne gelenin video yüklediği bir yer olduğu için bir şekilde doğal.
En son reklamlar yüzünden delirtti, tam telefonu kaldırıp duvara çalacaktım kendimi zor tutup silmeye karar verdim. Baktım o da ne uygulamayı android'den silemiyorsun. Debloater programı indirdim öyle sildim.
Şimdi newpipe kurdum, üyeliğimi giremiyorum ama olsun. Ya newpipe yada mobiledeki ublock eklentili firefox'tan izliyorum. PC'de zaten ublock origin sağolsun.
-
Eskiden Youtube seviyesine erişemeseler de rekabet vardı, Dailymotion, Google video, Metacafe vs. bizde de İzlesene, Alkışlarlayaşıyorum gibi.
Sonradan Youtube bir tekel oldu artık istediği gibi at koşturuyor. Bildiğin premium almayan kullanıcıya eziyet ediyor, bu reklamcılık değil. DH gibi sağda solda çıksın izleme keyfini bozmasın,
engellemem. Ancak bu bildiğin zorbalık. Aynı videoyu 3-5 kere kesip reklam gösteriyor. Artık rekabet de kalmadığı için beğenmediysen başka kapıya olayı da olmuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 9 Ekim 2024; 20:38:42 > -
Çok rahatsızsanız reklam olayından para verin premium alın diyor i...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
zaten öyleydi.
"Geri sayım sayacının kaldırılmasının amacı ise izleyicinin dikkatini reklamı ne zaman atlayabileceği yerine reklamın içeriğine çekmek." sırf bu nedenden ötürü reklama bakmıyorum :))))
yakında videolara empoze edecek gibiler
-
25₺ ye premium alabilirsiniz yok reklam engelleyici vs ugrasmaya gerek yok youtube sonuna kadar hakaden bir uygulamaz netflix ve muadillerinin karşısında youtube kraldır
Eh ama yok ebesinin... Yuh!
Şaka maka daha bugün nedense aklıma o reklamı geç butonu gelmişti. Aslında yıllardır bu dayatmacı reklam anlayışını saçma bulurdum. Çünkü insanlar sürekli rrklam görmekten nefret eder ve butonu bekler. Hele ki benim gibi insanlar reklamı gözüne de soksan görmez, görmek istemez. Şu ana kadar YT'da karşıma trilyon kez çıkan Getir ve Trendyol reklamları dışında aklımda kalan 1 tane reklam olmadı. Aklımda kalmasından kasıt reklamı hatırlamam değil hangi firmaya ait olduğunu hatırlamamdı. He bir de AKP'nin İmamoğlu'nu karalayan leş reklamları vardı 2019'da o aklımda kalmış o da bu pisliğin yarattığı sinirden, tiksintiden yoksa onu da hatırlamazdım. Onun dışında hiçbir reklamı umursamıyorum, hepsini yok sayıyorum. Artık refleks olmuş umursamamak, kasıtlı yaptığım bir şey bile değil. YT bu reklam dayatmasını bir adım daha ileri götürerek kullanıcıların reklamı izleyeceğini sanıyor ama yanılıyor. O reklamı izleyeceğime ya butonun çıkacağı yere bakıyor olacağım ya da çevreye telefon dışında bir yere bakıyor olacağım. O reklamı yine izlemeyeceğim, yine gözüme çarpsa da refleks olarak, alışkanlık olarak bakmayacağım, dinlemeyeceğim. Kendimi biliyorum, kendimden biliyorum çünkü. Artık bu kadar çok reklam dayatması bünyede böyle refleksler ve umursamazca davranışlar geliştiriyor. Neyse demek ki zorunlu olmadıkça YT uygulama güncellemesini de yapmayacağız gibi duruyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 10 Ekim 2024; 5:45:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Zamanında, korsan oranı %90 lara ulaşan bir oyun firması;
“Oyunlar eğlence sektörünün bir parçasıdır, anayasal hakların değil.!”
Diyerek tepki göstermişti. Böyle giderse youtube da kıvama gelecek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi man utd -- 10 Ekim 2024; 6:54:24 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
çağımızın belası reklam zulmü
-
iphoneu olanlar "enhance yt" uygulamasını yüklesin sıfır reklam.
Aylık ücreti çok pahalı bana göre edgedeki eklentiler calışmıyor. Chrome veya opera daki eklentiler calışıyor mu ?
-
Android TV'deki uygulamanın da içinden geçtiler. Mobildeki sıkıntıların fazlası var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
YT aile ile yola devam nelere para vermiyorum ki
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X