Şimdi Ara

YouTube'dan mobil kullanıcıları etkileyen yeni reklam kararı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
3.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YouTube'dan mobil kullanıcıları etkileyen yeni reklam kararı
    YouTube'un mobil uygulamasında geri sayım sayacını gizleyen ve reklamlardaki gri renkteki atlama düğmesini kaldıran yeni bir özelliği test ettiği söyleniyor. Değiştirilen özellik, kullanıcı reklamın belirli bir bölümünü gördükten sonra atlama düğmesini gösteriyor.

YouTube artık mobil cihazlarda da atlama düğmesini gizliyor

Geri sayım sayacının kaldırılmasının amacı ise izleyicinin dikkatini reklamı ne zaman atlayabileceği yerine reklamın içeriğine çekmek. Daha önce kullanıcılar, reklamı atlayabilecekleri ana kadar geri sayımı gösteren görünür bir zamanlayıcı görebiliyordu. Artık bu buton kullanıcılar reklamın belirli bir bölümünü görüntüledikten sonra görünüyor.

Ayrıca Bkz.YouTube Shorts videoları artık 3 dakika oluyor

Bu yenilik başlangıçta Atla düğmesini gizleyerek kullanıcıların reklamın atlanamaz olduğunu düşünmesini sağlamak için kasıtlı bir taktik gibi görünüyor. Ancak bu değişikliklere rağmen kullanıcılar ekranlarının alt kısmında bulunan sarı arama çubuğunu gözlemleyerek bir reklamın ne zaman atlanabilir hale geleceğini tahmin edebilecekler.

YouTube'un mobil uygulama reklamlarındaki değişiklikleri şu anda test aşamasında olup şirket tarafından resmi olarak duyurulmadı. Değişiklikler tüm kullanıcılar tarafından doğrulanamadığı için özelliğin hala deneme aşamasında olduğu ifade edilebilir. Google'ın bu değişikliği tam olarak uygulayıp uygulamayacağı ya da kullanıcı geri bildirimleri ve test sonuçlarına göre sonlandırıp sonlandırmayacağı ise henüz belli değil.

Kaynak:https://www.androidpolice.com/youtube-hiding-skip-button-mobile/

• Bu bunaltmalar olduğu sürece Youtube'u elimdeki tüm yan imkanları kullanarak izleyeceğim. Gerek Vanced gerek browser. Ya adam arka sekmede oynatmaya izin vermiyor müzikleri, sizce de biraz fazla değil mi artık ? Premium vardı bir dönem ama sırf bu yaptıkları yüzünden üyeliğimi iptal ettim. Alternatifleri olmadığı sürece bu aşırılıklarına devam edecek..
  • Sıkıntı yok.Hiçbir sosyal çöplük kullanmıyorum.hiçbir YouTube kanalına abone değilim çok ama çok az kullanıyorum.Ondada reklam olsa ne olacak olmasa ne olacak çokça izleyen düşünsün.

• joven kullanıcısına yanıt
    bu mantıkla internette çöplük, kullanmayıver.

nereye bakarsan onu görürsün, içinde gayet güzel içeriklerde var aptalca şeylerde var.

• Olur ya bir gün teknik imkanları oldu. Açın ağzınızı derler. Ürünü ağzınıza alın ve 30 saniye boyunca tutun derler. Yaparlar bunu. Reklam öyle bir sapkınlık.

• Bu bunaltmalar olduğu sürece Youtube'u elimdeki tüm yan imkanları kullanarak izleyeceğim. Gerek Vanced gerek browser. Ya adam arka sekmede oynatmaya izin vermiyor müzikleri, sizce de biraz fazla değil mi artık ? Premium vardı bir dönem ama sırf bu yaptıkları yüzünden üyeliğimi iptal ettim. Alternatifleri olmadığı sürece bu aşırılıklarına devam edecek..

• Bakın 98 yılından beri internet kullanırım çok şükür bugüne kadar başımı ağrıtacak hiçbir olayın içinde yer almadım.İnternet bir dehlizdir bu dehlize düşüp düşmemek kişinin sabrına ve dikkatine dayalıdır.

Her birşeye sazan misali atlamanın lüzumu yoktur.

• Valla günümün çoğu YouTubeta geçiyor. Şu an 3 tane modlu YouTube kurulu bir tane yetmiyor 😁 . Normalde premium kullanıyordum ama son zamla alamaz hale geldim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • joven kullanıcısına yanıt
    Reis haklısın ama konu bu değil ki. Adamlar elindeki tekel gücü sinsice kullanıyorlar.

• mahsur kalan adam M kullanıcısına yanıt
    Yıllık 250 ödüyordum bu sene 575 tl dedim yürü git ;)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • izlemeyiz olur biter zaten vanced kullaniyorum 😁

• iOS kullanıyorsanız Video Lite indirin arkadaşlar. İlk 15 gün tamamen reklamsız. 15 gün sonra sadece uygulamaya girdiğiniz zaman 1 tane 5 saniyelik reklam görüyorsunuz hepsi o. Arkaplanda oynatma, mini ekran vs her şey açık. O 1 reklamı bile kaldırmak istiyorsanız aylık 10tl. Uğraşmayın bu kapitalistlerle.

• Tekel olmak ne güzel bir şey

• Ekmege zam geldi haberinin altina da ben zaten caliyorum firindan bakkallardan yazmak kadar sacma yazdiklariniz. Hirsizlikla mi ovuneceksiniz sabah aksam?

• Muhammed Taha Türk kullanıcısına yanıt

Esasen hiç kullanmamak hizaye getirir lakin seçenek tek olduğu için olabildiğince az kullanmaktan geçiyor.

• AJN6TKGPSG kullanıcısına yanıt
    Ekmekte tekel olma muhabbeti var mı dostum? Bakkaldan 10tlye almazsın halk ekmekten 7-8 liraya alırsın bu işler böyle. Fakat Youtube alternatifi olmadığı için bu kadar cıvıttı. Premiumsuz kullanmak artık kelimenin tam anlamıyla işkence. Kullanılmıyor. Sen cıvıtırsan seni akıllandıracak bir korsan elbette olur. Bugün bir dizi izlemek istesen dizinin 2 sezonu netflixte, 2 sezonu amazonda. Hangi birine para ödeyeceğim ben? Üstelik Tv’de açtığın zaman 4k üyelik de alsan 720-1080pye zorluyor seni. Halbuki internetten kaçak izlesen ne görüntü sınırlaması var, ne de her bölümü başka sitede. Bana paramla konfor ve özgürlük sağlamazsan ben de haklı olarak korsan kullanırım. Ya adam akıllı bir video platformu havuzu oluşturacaklar, ya da millet nasıl işine geliyorsa öyle davranacak.

• Ben premium alıyorum ama çok pahalı artık kart kampanyalarıyla belli bi indirim alıyorum ama genede pahalı

• adimgokhan kullanıcısına yanıt
    Youtube tamamen haklı demiyorum ama platform adamların ve tekellesmesi onlarin sucu da degil yanina bile yaklasan olamamis. Premium almaya zorlayan tek uygulama da degil kendileri. Burda sirf internet uzerinden donuyor diye hirsizligin mesrulastirilmasina tepki gosteriyorum ben.

• Youtube reklamlarla o kadar bunalttı ki artık izlediğim videodan çıkmamak için kendimle savaşıyordum artık yan uygulamalardan sıfır reklam mis gibi.

• AJN6TKGPSG kullanıcısına yanıt
    Hocam bakın ona benim de lafım yok. Bu devirde sana programını sınırsız sunan şirket bir elin parmağını geçmez. Herkes abonelik sisteminde. Ama rica ediyorum girin bir gün Youtubeyi premiumsuz kullanmaya çalışın. Sinir hastalığınız tetiklenmezse ben size alacağım premium. Ben de biliyorum devrin artık kapitalizm devri olduğunu da bu kadar da olmaz. Bunaltıyorlar milleti.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.