|
Bildirim
Google nasıl ikinciliğe düşüyor? Yalanın böylesi...
|
Parayla istatiklerde oynama yapıyorlar.Bu açık ve net çünkü telefonun wifi veya mobil veri tuşuna bastığınızda bile ilk girdi çıktı veriler google. com alan adındaki play hizmetleri oluyor (hiçbirşey açmasanız dahi) yani tiktok uygulaması kullandılar da googleye uğramadılar gibi bir yalan da söz konusu olamıyor bu yüzden.Iosta bile girdi çıktılar incelendiğinde en çok google tarafından veri geliyor.
|
Aynen. %90 web sitelerine giriş çıkışlarda bile önce google analytics e bir uğranıyor. Yani bir arama motoru dışında bir şeyin google ı geçebilmesi imkansıza yakın. Tik tok a teknik olarak milyon kat fark atmış olması lazım. Ha sosyal medya platformları arasında 1. liğe oturmuş olabilir o başka ama, nefes alsan neredeyse googldan geçiyorsun bu devirde. Yeni nesil meraklı olsa bile hala ciddi bir kullanıcı oranı tiktok'un ne olduğunu bile bilmez ya da benim gibi hayatında girmemiştir ama youtube sayesinde güzel olan tiktokları zaten öneriye düştükçe izliyordur. Ki youtube da google'ın zaten.
|
TikTok tam olarak bir web site değil. Esasında uygulama. Bu haber içeriği en çok kullanılan mobil uygulamalar olabilirdi. |
İnternet var mı yok mu diye bile herkes google.com a girip bakıyor bunlar google 2.sıra'da demişler |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilinmeyenses -- 22 Aralık 2021; 16:35:09 > |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TikTok tam olarak bir web site değil. Esasında uygulama. Bu haber içeriği en çok kullanılan mobil uygulamalar olabilirdi. |
Bunu düşünmemiştim okuyunca mantıklı gibi geldi fakat tekrar düşününce çin bu kadar büyük bir nüfusa sahip iken onların arama motorları da listede en az ilk 10a girerdi... Sonuçta bu durumu açıklayan websitesi cloudflare ve taraflı olabileceklerini düşünüyorum. |
|
İnternet var mı yok mu diye bile herkes google.com a girip bakıyor bunlar google 2.sıra'da demişler |
başka da bi halt yok zaten hepsi tekel olmuş aynı yere hizmet eden yapılar |
Neden bir insan Microsoft.com a girer? nesi popüler ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bilgisayari her açtığında microsoft sitesine giriş yapar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bunu nasıl yapıyor hangi yolla yapıyor? kişi Web sayfası açmadan www.microsoft.com a nasıl bağlanır? ben MacBook kullanıyorum hiç windows kullanmadım anlamadım durumu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
arama çubuğuna yazınca nereden arıyor? yine google'a uğruyorsun. ayrıca delikanlı gibi söyleyin şu forumda tiktoka tarayıcı üzerinden giren var mı? |